Koti Uutisia Ulkomaat “Natseja vastaan taistelemiseen” löytyy nyt ohjekirjanen!

“Natseja vastaan taistelemiseen” löytyy nyt ohjekirjanen!

4

Saksassa on julkaistu “Ohjekirja Augsburgin mellakkaturisteille”. Kirjan julkaisu liittyy Vaihtoehto Saksalle -puolueen (AfD) tulevaan kaksipäiväiseen kokoukseen, joka järjestetään Augsburgissa.

Kirjasessa ohjeistetaan henkilöitä, jotka haluavat tulla protestoimaan puoluetta vastaan. Siinä neuvotaan esimerkiksi rikkomaan ikkunoita sekä polttamaan autonrenkaita ja autoja kaduilla. Kirjanen kutsuu ihmisiä “kapinaan” puoluetta vastaan.

Ei ole tiedossa, kuka on julkaissut kirjasen, mutta se vaikuttaa hyvin pitkälti vasemmistoradikaalien julkaisulta. Äärivasemmisto on aikaisemminkin ollut paikalla AfD:n tapahtumissa, ja poliisi on joissain tapauksissa turvautunut muun muassa vesitykkeihin ja muihin ihmismassojen hallintaan tarkoitettuihin aseisiin.

Lähde: RT

4 KOMMENTIT

 1. Nuo vassarit on vaan säälittäviä. Niiden oman elämän hallinta on hukassa.

 2. Kertoo aika paljon kohderyhmän älykkyydestä jos tarvitsevat ohjeita vandalismin harjoittamiseen… 😀

 3. Mitä tuohon ohjeiden noudattamiseen pitäisi sanoa 😉
  Nürnbergin oikeuden käynneissä nämä Herrakansan edustajat perustelivat niin sanottua “lopullista ratkaisua” sillä että olivat vain noudattaneet ohjeita.
  Jään mielenkiinnolla seuraamaan teidän sensurointi käytäntöä =)
  Teille jotka mietti tuota valkoista ylevää edellä käyvää kansaa seuraavista linkeistä saa lisätietoa asiasta =D
  https://www.suomisanakirja.fi/herrakansa
  https://fi.wiktionary.org/wiki/herrakansa
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Lopullinen_ratkaisu

  • Tuo on teidän nettisoturien ohjeiden mukaan toistama valhe. Tosiasiassa Nürnbergissä säännöllisesti kiistettiin tiedetyn mitään “Loppuratkaisusta” tai “raakuuksista idässä”. Kiistäminenhgän siellä ei olllut sallittua. Siellä oli muitakin merkillisiä sääntöjä. Mm. se, että tällaisia “itsestäänselvyyksiä” ei tarvinnut todistaa.

Comments are closed.