Koti Uutisia Ulkomaat Muslimiveljeskunnan perustaja oli juutalainen, sanoo eläköitynyt egyptiläiskenraali

Muslimiveljeskunnan perustaja oli juutalainen, sanoo eläköitynyt egyptiläiskenraali

4
Hassan al-Banna.

Jo eläkkeelle siirtyneen egyptiläiskenraali Fouad Fayoudin mukaan muslimiveljeskunnan perustaja Hassan al-Banna oli juutalainen. Fayoud kertoi asian Egyptin tv:n haastattelussa lokakuun lopulla.

Fayoudin mukaan al-Banna asui nuoruudessaan lähinnä juutalaisten asuttamalla alueella ja työskenteli kelloseppänä, joka ammattina tunnettiin tuohon aikaan juutalaisten alana.

Hänen mukaansa radikaalia sunnilaista uskontulkintaa suorittavan Muslimiveljeskunnan perustamisen syyt ovat lähi-idän muslimivaltioiden sisäinen heikentäminen.

“[Israelin entiselle presidentille] Ben-Gurionille kerrottiin, että Israel on voimakas maa, koska sillä on ydinase. Hän vastasi: ‘ei, voimamme ei perustu ydinaseeseen, sillä jos sellainen pudotettaisiin Egyptiin, Jordaniaan tai Syyriaan, ydinlaskeuma voisi saavuttaa Israelin ja heikentää meitä. Voimamme perustuu naapurivaltioiden heikentämiseen’.”

Muslimiveljeskunta on useissa valtioissa julistettu terrorijärjestöksi.

Lähde: Jewish News Syndicate

4 KOMMENTIT

 1. Sunnimuslimit ovat juuri juutalaisten ja USA:n tukemia ISIS ja Al-Qaida terroristeja (poikkeuksena Hamas), kun taas shiiamuslimit taistelevat näitä saastoja vastaan (esim Hizbollah, Iranin Vallankumouskaarti, Al-Assadin joukot ja muu Lähi-idän antisionistinen vastarinta-akseli)

 2. Tuohan olisi samanlainen petos kuin Suomessa, kun kuuluteltiin Itämeren ihmeestä, Venäläisten joukkojen vetäytyessä sodan lopussa.

  Totuus on, Mannerheimin kansio S32 olleen, ja muualta referoidun tiedon mukaan, että Hitler uhkasi pommittaa Suomea lähestyvät divisioonat meren pohjalle jos jatkavat kohti Suomea.

  Hitler pelasti Suomen (myynnistä ja kirjastoista nopeasti poistetusta kirjasta “Suomi Myrskyn Silmässä”). Alle erittäin vajavaisesti siteerattuna:

  “Mannerheim lähetti kenraalinsa Hitlerin puheille. Mitä Hitler tarkoitti sanoessaan 10.2.1940 lähettämässään kirjeessä että Stalin tulee kohta pyytämään rauhaa? Olihan Stalin tuplannut hyökkäysvoimansa parissa päivässä? Kuriiri-Kenraali palasi, mukanaan sinetöity kirje von Ribbentropilta. Sisältö:

  -Kopio Hitlerin 10.2 Neuvostoliiton edustajan kautta Berliinissä Stalinille osoittamasta nootista, jossa Neuvostoliittoa kehotettiin pyrkimään rauhaan Suomen kanssa.

  -Ilmoitus uudesta, 3 maaliskuuta Stalinille jätetystä UHKAVAATIMUS -luonteisesta nootista, jossa vaadittiin nyt tiukasti lopettamaan sotatoimet Suomea vastaan maaliskuun 4 päivän 1940 kuluessa.

  -Tiedustelu, oliko Mannerheim ennättänyt järjestää erikois-asiamiehensä Ruotsiin hoitamaan Saksan ja Mannerheimin välisiä yhteyksiä. Kuka tämä henkilö olisi ja miten yhteys häneen järjestettäisiin?..

  Jätän tästä pois paljon yksityiskohtia, mm. Venäjän rauhanvaatimukset ottaa itselleen tiettyjä alueita, jne. Kirjan seuraava luku on nimeltään “Hitler pyytää Roosenveltiä rauhanvälittäjäksi”.

  ISBN 978-952-91-8984-7

  Kirjassa ei ole julkaisuvuotta lainkaan.

  Todeutus: Argo Kirjastus, Eesti. argokirjastus.ee

 3. Shiia-muslimeilla on se viheliäinen käsitys sekä käytäntö että pienten lasten kanssa voi “solmia avioliitto” vaikkapa päiväksi tai viikoksi, ja dumpata tämä sen jälkeen seuraavaa “sulhasta” varten.

  Shia- imaami saatin videolle valmiina maksamaan pikkutytön pika-liitosta sopivan summan:

  https://www.thesun.co.uk/news/10079169/girls-sold-temporary-marriage-shia-cleric/

  Shia clerics were secretly filmed making this disturbing offer to men, who are usually banned from having sex outside marriage, to pay a dowry for an interim wife.

Comments are closed.