Koti Uutisia Ulkomaat Euroopan päärabbi vaatii tiukempia sananvapauslakeja

Euroopan päärabbi vaatii tiukempia sananvapauslakeja

6
Pinchas Goldschmidt.

Conference of European Rabbis-järjestön puheenjohtaja Pinchas Goldschmidt vaatii tiukempia sananvapauslakeja Eurooppaan. Lakien tiukentamista hän perustelee “antisemitismin” varjolla.

Goldscmidtin mukaan “radikalisoituneiden” ihmisten pääsyä sosiaaliseen mediaan tulisi rajoittaa. Mikäli palvelut kuten laajaa sensuuria harjoittava Facebook ei tähän itse kykene, on yhtiön käytäntöjä muutettava laeilla, kuten uhkasakoilla. Tällainen laki on tosin käytössä jo ainakin Saksassa.

“Yksi pääuhista, joka koskee Euroopan juutalaisia tällä hetkellä, on sosiaalisen median yhteisöt, jotka tarjoavat radikaaleille mahdollisuuden vaikuttaa ihmisiin […] Jos Facebook saisi 20 miljoonan dollarin sakon, yhtiö toimisi, uskoisin, eri tavalla,” rabbi sanoi Genevessä järjestetyssä konferenssissa.

Käytännössä, kuten olemme nähneet, lavenee “radikaalien” määritelmä koko ajan. Johtava juutalainen haluaa siis todellisuudessa laajempaa sensuuria lakien avulla, jotta nousussa oleva kansallistunne ei pääse roihahtamaan täyteen liekkiinsä.

Lähde: Sputnik

6 KOMMENTIT

 1. Juutalaisten valheista ja petoksista tiedottaminen=antisemitismiä?!!

 2. Jeesus kielsi kutsumasta ketään muuta rabbiksi l. opettajaksi kuin itseään. Myös ortodoksit ja katoliset kutsuvat pappejaan isiksi, vaikka J kielsi tämänkin, “sillä on olemassa vain yksi Isä”.

  • Eiköhän se saman Abrahamin siiemenen aavikkohoure ole Martillakin aika jättää ja alkaa tutkia esi-isien juuria/luonnon myönteisempää maailmankuvaa.

 3. Kaikuja Rabbien EU:sta (dystopia):

  “Me olemme aivan liian myöhässä siinä, mitä aiomme tehdä ja se johtuu sekä typeryydestä että puhtaasta pelkuruudesta. Meidän olisi pitänyt tukea suomalaisia kansallismielisiä voimia rahallisesti jo vuosikymmeniä sitten kun meillä oli kerran vielä mahdollisuus.

  – Mutta me emme tehneet sitä vaan mainostimme yritystemme ilmastovastuullisuutta, rasisminvastaisuutta ja muistimme tietysti sen helvetin pride-viikon aikana laittaa firmamme nettisivuille sateenkaaritaustan. Luonnollisesti kaikissa mainoksissamme oli myös etnisesti edistyksellisiä malleja kun niitä kerran piti olla. Mediapyllymme oli niin puhdas että sen päältä olisi voinut syödä.

  – Ajattelimme että näin on pakko tehdä, koska muu on huonoa bisneksille. Ja mitä me siitä saimme? Tuulen huuhtoman perseen ja konkurssikypsän maan. Se nöyristelevä pelleily ei auttanut meidän yritystoimintaamme ja kun kansallismieliset puolueet muutama vuosi sitten kiellettiin tajusimme että kaikki demokraattisen vaikuttamisen keinot oli menetetty. Edessä oli pelkkä liittovaltion lipun keltaisten tähtien valaisema jatkuva sekä demokratian että talouden alamäki. Sen vuoksi meillä on ensinnäkin kerrottavanamme teille tieto ja sen jälkeen tarjous. Mutta kysyisin ensin, että minkälainen toimintavalmius ja –kyky suojelukaarteillanne tällä hetkellä on?

  Tähän vastasi Esko Kytömäki:

  – Me pystymme toimimaan kuntatasolla. Siis jos puhutaan vanhoista kunnista ennen pakkoyhdistymistä Radanvarsikaupunkiin. Meillä on suhteellisen hyvät valmiudet torjua rikollisjengien hyökkäykset, olemme niin myös menestyksellä tehneet ja sen vuoksi ne hyökkäykset ovat käytännössä loppuneet. Etnotunkeilijat tietävät että missä tahansa paikassa syrjäseudulla saa takuuvarmasti kuulaa ottaansa eikä ruumista koskaan löydetä. Mutta noin laajemmassa, Radanvarsimaakunnan mittakaavassa meillä ei ole toimintakykyä eikä organisaatiota. Vapaaehtoisia kyllä olisi. Mutta meillä ei ole tarpeeksi aseita eikä tarvittavaa välineistöä. Eli suomeksi sanottuna ei ole tarpeeksi rahaa. Me toimimme kolehtipohjalla ja vaikka ihmiset antavat minkä pystyvät niin se ei ole kovin paljoa. Ei ihmisiltä voi vaatia mahdottomia. Täällä kun ollaan muutenkin köyhiä. Sitten taas jos puhutaan siitä oletustilasta että meidän tulisi toimia puolustusvoimia vastaan niin siihen meillä ei ole mitään mahdollisuutta.

  Nyt puolestaan puhui Radanvarren Energian Heikki Hääk:

  – Siihen rahatilanteeseen on tulossa muutos. Mutta ennen sitä minun täytyy kertoa teille tilanteen taustasta. Mehän edustamme niin sanottuja nimettömiä ja kasvottomia markkinavoimia. Ja sen myötä meillä on sormi ajan valtimolla. Erityisesti talouden kannalta. Meillä on sitä kautta myös kytköksiä valtion taloushallintoon. Ja mitä ne kytkökset meille kertovat? ..”

  Jatkuu Yrjöperskeles blog joukukuu 2019

 4. Kaikki tietävät, että juutalaiset lajittelevat ihmiset juutalaisiksi ja ei-juutalaisiksi (goyim).
  Minä itse ymmärtäväisesti suhtaudun tähän vanhaan kansallisen perinteeseen.
  Mutta en ymmärrä, miksi mikäli goyim alkavat lajitella ihmiset goyimiksi ja juutalaisiksi – tämä sanotaan antisemitismiksi?

Comments are closed.