Koti Uutisia Musliminainen heilutteli lapsen irti leikattua päätä Moskovassa

Musliminainen heilutteli lapsen irti leikattua päätä Moskovassa

4

UK_irti_leikattu_paa

Mustiin pukeutunut nainen huusi Luoteis-Moskovassa sijaitsevan Oktyabrskoye Pole -metroaseman läheisyydessä olevansa terroristi. Naisella oli kädessään lapsen irti leikattu pää, ja hän uhkasi räjäyttää itsensä.

LifeNewsin mukaan uhri on tunnistettu henkilöksi nimeltä Nastaya M. Leikattuaan tytön pään irti epäilty meni metroasemalle, jossa hänet pysäytti paikallinen poliisi. Asemalle tultuaan nainen oli ottanut lapsen pään laukustaan ja alkoi huutaa tappaneensa tämän. Venäjän tiedotusvälineiden mukaan epäilty on viranomaisten huostassa.

Venäjän tutkintakomitea julkaisi myöhemmin lausunnon, jonka mukaan “Keski-Aasian maan” kansalainen oli lastenhoitaja. Päätön, 3–4-vuotiaan tytön ruumis löytyi moskovalaisesta kerrostaloasunnosta.

Epäilty oli odottanut, että vanhemmat jättivät asunnon, minkä jälkeen hän murhasi lapsen ja sytytti asunnon tuleen. Venäjän Zvezdan mukaan murhatun lapsen äiti vietiin sairaalaan tämän kuultua uutiset.

Aikaisin maanantaina pelastustyöntekijät raportoivat löytäneensä päättömän lapsen ruumiin tuleen sytytetystä asunnosta. Uutistoimisto Interfaxin mukaan lapsella oli ikää 3–4 vuotta. Murhaaja tunnistettiin myöhemmin uzbekistanilaiseksi naiseksi, Gulchekhra Bobokulovaksi.

 

 

Lähde: Uber Uutiset

4 KOMMENTIT

  1. Venäjällä noi muslimit ovatkin varsinainen ongelma, ei ihme että Venäjä on käynyt useita rotusotia heitä vastaa, nytkin esim Kaukasian aluella joutuvat välillä siivoamaan terroristejä.

  2. Miksi Venäjä pitää yllä monikansallista imperiumia? Vetäytyisivät historiallisille alueilleen ja sulkisivat rajansa.

    • Nykyään jokaisella valkoisella kansalla on tapana pitää monikansallista imperiumia.Valitettavasti……

Comments are closed.