Koti Aktivismiraportit Muistotilaisuus pääkaupunkiseudulla

Muistotilaisuus pääkaupunkiseudulla

12

Viikolla 44 Helsingin ryhmän jäseniä kävi saksalaisten sotilaiden hautausmaalla Vantaalla laskemassa kynttilöitä saksalaisille sankareille, jotka kaatuivat puolustaakseen Suomea ja Eurooppaa bolshevismilta.

12 KOMMENTIT

 1. Mistä rotankolosta Eki aina ajoittain ryömii esille?
  Onko teillä siellä hoitolaitoksessa vapaa netin käyttöoikeus?
  Tai jos avopotilas olet, niin edunvalvojasiko sinulle koneen on hommnnut?? 😀 😀 😀

  • Kommenttisi kertoo itsestäsi, ei minusta. Etpä parempaan pysty, kiusaajanatsi. Mielipiteesi kertoo enemmän sinusta kuin minusta.

   • Meinaako Erkki viedä kaikki “natsit” soramontulle ja pum pum?

   • Kiusaajanatsi 😀 Erkki veti viikon parhaan 😀 Jatkossa minua saa kutsua siis kiusaajanatsiksi..Erkille, koska ei tuttuja olla, herra kiusaajanatsi 😀 😀

 2. Se että jättää kynttilän jollekkulle ja antaa omat arvostuksensa yli kaiken, ihan sama vaikka olisi ihan joku kommunisti ( vaikka en kyllä sellaista ikinä uskoisi näkevän juuri heidän haudallaan kylläkään,) mutta ei ole häpäisevää lainkaan. Mitä sinun on edes tulla sanomaan jotain sellaista kuin “Natsit”? Kertoo jo paljon..
  Antaisit meillekkin edes jonkinlaista ymmärrystä, voiko olla tottakaan että pitää olla niin jäävi? en tarkoita sitä että pitäisi olla jotenkin uskovainen kaikkiin asioihin liian nopeasti jne… Toivottavasti et anna sielusi olla mätä, sydämesi kivikova, ja silmäsi sumenneet..
  Ja omasta mielestäni on mukavaa että joku heitäkin muistaa, juuri nykytilanteesta päätellen.. Hyvää päivänjatkoa!

 3. Tuo herjaustermi ei toimi, Erkki “Hyödyllinen idiootti” Hänninen.

 4. Yleensä Erkin kommentit herättävät vain huvittuneisuutta, mutta nyt meni överiksi. Jos joku jotain häpäisee, on se arvon pipliafanaatikko itse, häpeä sionistifani ja syvästi.

  PK- seudulla asuessani tuli käytyä silloin tällöin k.o hautuumaalla hiljentymässä ja mietiskelemässä. Pysäyttävä paikka, jossa lepäävät ansaitsevat kaikeb kunnioituksen nykypolvilta.

  • Niin, tämäntyyppiset “kristityt” eivät juuri viljele sitä surullisen kuuluisaa kristillistä veljeyttä ja muiden hyväksymistä saati “ymmärrystä”, etenkään kun heille ei siitä ole hyötyä.
   Ensimmäisenä ovat soimaaamassa ja heittelemässä itse niitä kiviä ja jos joku sanallisesti osuu vyön alle, ollaan juutalaiseen tapaan uhríutumassa alle nanosekunnin.
   Erkin olisi hyvä muuttaa vaikka Puolaan, siellä tällainen uskonnollinen kaksinaamaisuus on kovasti muodissa ollut aina, integroituminen kävisi vaivattomasti.

Comments are closed.