Koti Aktivismiraportit Muistotilaisuus pääkaupunkiseudulla

Muistotilaisuus pääkaupunkiseudulla

12

Viikolla 44 Helsingin ryhmän jäseniä kävi saksalaisten sotilaiden hautausmaalla Vantaalla laskemassa kynttilöitä saksalaisille sankareille, jotka kaatuivat puolustaakseen Suomea ja Eurooppaa bolshevismilta.

12 KOMMENTIT

Kommentteja ei esitarkasteta, joten kirjoittajat ovat niistä itse laillisessa vastuussa. Kommentit eivät edusta Vastarintaliikkeen virallista kantaa.

 1. Yleensä Erkin kommentit herättävät vain huvittuneisuutta, mutta nyt meni överiksi. Jos joku jotain häpäisee, on se arvon pipliafanaatikko itse, häpeä sionistifani ja syvästi.

  PK- seudulla asuessani tuli käytyä silloin tällöin k.o hautuumaalla hiljentymässä ja mietiskelemässä. Pysäyttävä paikka, jossa lepäävät ansaitsevat kaikeb kunnioituksen nykypolvilta.

  • Niin, tämäntyyppiset ”kristityt” eivät juuri viljele sitä surullisen kuuluisaa kristillistä veljeyttä ja muiden hyväksymistä saati ”ymmärrystä”, etenkään kun heille ei siitä ole hyötyä.
   Ensimmäisenä ovat soimaaamassa ja heittelemässä itse niitä kiviä ja jos joku sanallisesti osuu vyön alle, ollaan juutalaiseen tapaan uhríutumassa alle nanosekunnin.
   Erkin olisi hyvä muuttaa vaikka Puolaan, siellä tällainen uskonnollinen kaksinaamaisuus on kovasti muodissa ollut aina, integroituminen kävisi vaivattomasti.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here