Koti Uutisia Mossad tulee Kuopioon

Mossad tulee Kuopioon

2

26. heinäkuuta pelataan jalkapallon toisen karsintakierroksen peli Kuopiossa. Kuopion Palloseuran joukkueella on vastassaan israelilainen Maccabi Netanya -joukkue.

Normaalista ottelusta poikkeavasti Israelin joukkueella on tapansa mukaisesti maan tiedustelupalvelu Mossad turvaamassa ottelun kulun. Mossad tunnetaan häikäilemättömistä vieraiden valtioiden maaperällä suoritetuista murhista. Vuonna 1973 Mossad teloitti syyttömän miehen Norjan Lillehammerissa.

Aiheesta muualla:

http://www.savonsanomat.fi/urheilu/jalkapallo/mossadin-miehet-kuopioon/1225844

2 KOMMENTIT

 1. Hans Meiserin kirjassa Verratene Verräter (2006) on monesti mainittu Friedrich Grimmin todistus.
  Oikeustieteilijä ja professori Friedrich Grimm oli liittoutuneiden palveluksessa sodan aikana.
  Hän on kirjoittanut kirjan Politische Justitz, joiden ensimmäinen painos ilmestyi 50-luvun alkupuolella.
  Muista yhteyksistä tiedän tuossa kirjassa Grimmin rauhan tultua 1945 ehdotelleen saksalaisvastaisen julmuuspropagandan eli valheiden saksalaisten teoista levittämisen lopettamista.
  Amerikkalainen kuulustelijaupseeri vastasi saman kirjan (Meiserin kirjan lainaus) mukaan näin: “Julmuuspropagandan avulla olemme voittaneet sodan.
  Ja nyt vasta alamme toden teolla Tulemme jatkamaan sitä, me lisäämme kierroksia, kunnes kukaan ei enää halua kuulla yhtään hyvää sanaa saksalaisista.
  Kunnes kaikki se on tuhottu, mikä heissä ennen herätti myötätuntoa muissa maissa ja he itse ovat niin täysin harhautettuja, että eivät enää tiedä, mitä tehdä. Kun tämä on saavutettu, he alkavat liata omaa pesäänsä.
  Eivät hampaitaan kiristellen, vaan halukkaasti valmiina olemaan mieliksi voittajille. Vasta sitten voitto on täydellinen.
  Lopullisesti tätä ei voida taata koskaan.
  Uudelleenkasvatus vaatii jatkuvaa huolellista hoitoa englantilaisen nurmikon tavoin.
  Vain yksi ainoa välinpitämätön hetki, ja rikkaruoho alkaa kasvaa. Historiallisen totuuden rikkaruoho, jota ei pystytä hävittämään.”
  Samat teoreetikot olivat sitä mieltä, että sotaa ei oltu voitettu vielä, vaan “vasta sitten, kun sotapropaganda on painettu oppikirjoihin Saksassa ja uusi sukupolvi uskoo siihen.”

  Siinä on suoraan visioitu kehitys sotien jälkeen ja koko ajan kaikki etenee sairaampaan suuntaan.
  Psykologiat ovat hallussa ja kaikkeahan oltiin kokeiltu jo “demokraattisissa” systeemeissä, kun kaikki mediat ja uutistoimistot olivat jo sionistien käsissä ennen maailmansotia.
  Ilmeisesti aivopesu /uudelleen kasvatus täydellistyy vielä ja toisaalta totalitarismia ollaan tarvittu tueksi.

  Internetin kanssa ollaan sormi suussa, sillä kuten tästäkin kirjoituksesta havaitsemme, totuus on alkanut taas levitä rikkaruohon lailla revisionististen tiedemiesten ja kirjojen määrän kasvaessa jatkuvasti tiedon lisääntyessä ja viestinnän parantuessa.
  Ei ihme, että vuonna 1998 tämä Grimmin kirja kiellettiin Saksassa ilmeisesti juuri tällaisten kohtien vuoksi ja se takavarikoitiin kaupoista ja antikvaareista ja kaikki painokset määrättiin poltettavaksi Saksan maapetturijohtajien määräyksellä.

  Juutalaisten plutokraattien johtama angloamerikkalainen maailmanimperiumi on tehnyt anglosakseista ja uudemmista alamaisistaan aivopestyjä ja täysin harhan johdettuja.
  Sama aivopesu jatkuu ja vuosisataiset sodat ja kansanmurhat jatkuvat.
  Kaiken ryöstäminen ja maailman alistaminen New World Orderiin.
  Saksan kansalle tehtyjä hirvittäviä rikoksia pilkataan kuten saksalaisiakin valheellisin ja rasistisin esityksin päivittäin länsimaalaisissa medioissa ja kymmeniä vuosia sama on jatkunut kaikissa Euroopan maissa.
  Tietysti myös Saksassa.
  Saksalaiset on pakotettu valehtelemaan mielipuolisia satuja juutalaisiin kohdistetusta suuresta kansanmurhasta ja kaasukammioista ym. sekä maksamaan kaikki mahdollinen rikollisille murhaajilleen (kaikki rahat ja muu ryöstetty materiaali ovat menneet voittaneiden maiden tai niiden perustamien apartheid-valtioiden hallituksille, tietysti eläkettä on myönnetty keskitysleireillä ja getoissa olleille, mutta aika leväperäisesti ja myös partisaaneille eli kauheille rikollisiille sekä kenelle tahansa lähes vaatijalle eli myös väärille ihmisille.
  Nekin eläkkeet ovat kyseenalaisia, sillä saksalaisille internoiduille tai voittajien rikosten uhreille ei makseta ao. valtioiden taholta mitään). Saksalaiset on pakotettu (ja itävaltalaiset) elämään alistettuina voittajavaltioiden saappaan alla diktatuureissa, joissa mielipiteistä joutuu vuosiksi vankeuteen ja totuuden puhumisesta sekä esim. vääriä mielipiteitä omaavia tai terveet arvot omaavissa isänmaallisissa nuorisojärjestöissä (esim. telttaleireillä ja sadonkorjuutalkoissa toimineita) mukana olleita lavastetaan terroristeiksi (Kun Honsik yritettiin julistaa terroristiksi hänen paljastettuaan Wiesenthalin lähettäneen kirjepommin Alois Brunnerille , Mossad järjesti kirjepommikampanjan Itävallassa, Honsik vapautettiin ja avustaja, mutta 2 nuorta aivan syytöntä julistettiin terroristeiksi ja tuomittiin 26 vuodeksi yhteensä vankilaan.
  Vastaavia törkeyksiä on tehty maissa vuosia, esimerkkejä on Hackertilta Toisessa näkemyksessä kirjoituksissa Äärioikeiston väkivalta 1 ja 2 ja näitä on siis näissä maissa todella paljon olemattomista rikoksista syyllistämisiä ja tuomitsemisia, uhrit valittu järjestöistä tai mielipiteiden vuoksi). Saksalaiset on myös pakotettu tukemaan rahallisesti ja asein ja jopa nyt jo sotilaallisesti joukoillaan talmudistien kansanmurhia ja alistamissotia ympäri maailmaa ja palestiinalaisten kansanmurhaa.

  Heidät on myös pakotettu tuhoamaan itsensä ajamalla syntyvyys alas ja avaamalla rajat elintasopakolaisille ja nyt myös orjatyöläisille.
  Kaikesta tästä on majuri evp. Göran Holmingin kirjasta Gerd Honsikista (Ein Prophet entkam) Honsikilta sivulta 340 (alkuperäinen kirjoitus Honsikin lehdessä Halt! N:o 73/kesä 1994) esitetty johtopäätös tai kiteytys:
  “On siis olemassa salainen sopimus koskien Saksan kansan lopullista hävittämistä. Demokraatit ovat siis antidemokraatteja, humanistit kansanmurhaajia, antirasistit rasisteja, ulkomaalaiset aina uhreja eivätkä rikollisia.
  Meidän taiteilijamme, historioitsijamme, taidekriitikkomme, tuomarimme ja journalistimme eivät ole meidän, vaan niiden toisten.
  CIA:n, säälimättömän amerikkalaisen miehitysvallan Saksassa.”
  Noniin.

  Siis tietysti kyse on oikeastaan Mossadista ja Israelista, jotka ovat tehneet amerikkalaiset orjikseen ja typeriksi rengeikseen suureksi osaksi, kuten suuren osan suomalaisistakin.
  Saksalaisten fyysinen ja kulttuurinen murha koskee myös suomalaisia.
  Tässä linkki Vesa I Laurion kirjoitukseen Suomen tuhoamisohjelma:
  Suomen tuhoamisohjelma

 2. Kumpi on enemmän irtaantunut todellisuudesta; Mossad vai däni-boy Koivuhalko?

Comments are closed.