Koti Aktivismiraportit Aktivismia Hyvinkäällä

Aktivismia Hyvinkäällä

2
[two_third][tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2012/07/hkää210720122.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2012/07/hkää210720123.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2012/07/hkää210720126.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2012/07/hkää210720127.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2012/07/hkää210720129.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2012/07/hkää2107201211.jpg[/imagetab] [/tabs] [/two_third] [one_third_last]

21.7.2012 Hyvinkään aktivisti liikkui ympäri kotikaupunkiaan tuoden tietoisuutta Vastarintaliikkeestä kaupunkiin. Materiaalia levitettiin yli kolmen tunnin ajan runsaasti katukuvaan tarroilla ja julisteilla. Yhtään negatiivista huutelua tai kommenttia ei propagandan levityksen aikana keneltäkään tullut. Muutamat henkilöt tulivat katsomaan, mistä on kyse, ja näissä tilanteissa syntyi keskustelua etenkin meneillään olevasta eurokriisistä ja sitä kautta lasten ja lastenlapsiemme tulevaisuudesta sekä siitä, miten omat kansalaiset jäävät kurjuuteen samalla, kun maahanmuuttajia tuetaan asumaan heille oudossa ympäristössä ja elinoloissa.

Toiminnan aikana saatiin nähdä myös Suomen kaupungeissa ikävä kyllä yleistyvää ghettokulttuuritaustaista katutaidetta, josta kuva ohessa lukijoittemme “ihasteltavaksi”.

Tue osaltasi toimintaa Kadulle.com-sivuston kautta tai aktivoidu ja liity mukaan!

Ota yhteyttä vastarinta.com -sivustojen kautta.

[/one_third_last]

2 KOMMENTIT

 1. Kiitos kannustuksesta.

  Hyvinkää on perinteisesti SDP:n “aluetta” mutta nyttemmin ovat menettäneet kannatusta kokoomukselle ja eritoten perussuomalaisille. Eli vasemmisto on ollut aika vahvana Hyvinkäällä ennen.

  Hyvinkäästä on entiseen verrattuna tullut nukkumalähiö, josta aamuisin lähdetään eri suuntiin Uudellemaalle töihin ja joka toimii pääkaupunkiseudun työvoima reservinä.
  On täällä toki vielä jäljellä pienteollisuutta / yrittäjiä esim. Kone Oyj:n alihankijana. Näille alihankijoille hyvä, että tällainen iso toimia alueelta löytyy, koska Kone on viimeaikaisten uutisten valossa uinut sanotaanko vastavirtaa, mitä tulee pärjäämiseen taloudellisesti ja maailmanmarkkinoilla. Kone on nykyään Konecranes Oyj (nostolaitevalmistaja) ja Kone Oyj (hissit).

  Olen jo pidemmän aikaa aistinut (ihmisten puheissa) tyytymättömyyttä nykyiseen menoon Suomessa. Varsinkin nykyisen ”pankkikriisin” hoitoon ja siihen miten äänestäjiä petettiin edellisen eduskuntavaalien jälkeisissä hallitusneuvotteluissa.
  SDP- ja vasemmisto veti viemäriin kaiken mitä oli vaaleissa luvannut kannattajille, äänestäjilleen.
  On annettu periksi tukipaketeissa, 100 % ”takuutukset” onkin 20 % ja asiakirjat salaiset (niin huonot Suomen kannalta, ettei päivänvaloa kestä), alv:n nosto, meno kokoomuksen apupuolueeksi tekemään likaisen työn jne.

  Maahanmuuttajia on myös Hyvinkäälle otettu harkitsemattomasti ja sitä kautta edistetty alueen rappeutumista. Kaupungin vuokra-asuntoihin heillä on mahdollisuus päästä aina vain uudelleen (siirretään paikasta toiseen), vaikka ovat aiheuttaneet edellisessä paikassa harmia, rahallista menoa (hajotettu asunto tahallaan / välinpitämättömyyttään), ei ymmärretä tai haluta ymmärtää yhteisiä pelisääntöjä ja käytetään röyhkeästi systeemiä hyväksi jne.

  Hyvinkää katukuvasta on poistunut perinteiset grilli-kioskit ja tilalle on tulleet erilaiset pitseriat / kebab ”mestat”.
  Pääkatua kun ajaa, niin näitä paikkoja on kohta enemmän, kuin asukkaita kaupungissa – noin kärjistetysti sanottuna.
  Eri asia on sitten, miten ne voi pysyä pystyssä, kun ohi ajaessa ei niissä asiakkaita juurikaan näy. Kioski vaihtaa ”omistajaa”, haetaan startti rahat, myydään pimeästi, mikä on laatu… Ja sitten kehutaan, kuinka ovat ahkeria ja itse työllistyviä (saavat päälle vielä tuet asumiseen jne.).

  Täytyy myös sanoa, että osassa kantaväestöä olisi ryhdistymisen tarve.
  On aikaa notkua kaljakassien kanssa kauppojen nurkilla, puistoissa ja baareissa oli viikonpäivä mikä tahansa.
  Osalla on ”syynsä” miksi on mennyt siihen jamaan, mutta pitäisin kuitenkin yksilön vastuuna viimekädessä sitä mihin jamaan itsensä pistää.
  Vanhempien tulisi paremmin seurata, mitä ja missä lapset ja nuoriso vapaa-ajallaan puuhailee ja varsinkin kuinka myöhään alaikäiset ulkona on.
  Meno siinä ikävä kyllä alkaa muistuttamaan Helsingin aseman seudun juttuja.

  Yhtä kaikki tehtävää riittää, että saadaan täälläkin ihmiset heräämään näihin nyky-yhteiskunnan ongelmiin ja etsimään ”uutta” kestävämpää ja parempaa elämisen mallia – kansallissosialistista elämisen mallia.

Comments are closed.