Koti Uutisia Monikulttuurinen vuodenvaihde Ruotsissa

Monikulttuurinen vuodenvaihde Ruotsissa

16

Ruotsalainen vuodenvaihde sujui monikulttuurisesti. Ainakin Örebrossa, Landskronassa, Växjössä, Tukholmassa, Huddingessa, Malmössä ja Linköpingissä “nuorisoporukat” ovat kulkeneet joukoittain ampumassa uudenvuoden raketeilla ihmisiä, asuintaloja, kouluja sekä viranomaisia usean päivän ajan.

Södertäljessä bussiliikenne jouduttiin keskeyttämään sunnuntaina useaksi tunniksi, koska busseja kohti ammuttiin raketteja ja kuskit kieltäytyivät ajamasta vuorojaan. Samana iltana paikallisen ravintolan edessä ammuttiin asiakkaita kohti raketteja, minkä vuoksi nämä eivät uskaltaneet lähteä kotiin. Raketteja ammuskelevaa porukkaa on kuvailtu lähinnä syyrialaisista koostuvaksi jengiksi. Tämän lisäksi alueella kymmenet ihmiset joutuivat peloissaan soittelemaan poliisilta apua, koska heitä kohti, heidän parvekkeilleen, rappukäytäviin sekä autoja päin oli ammuttu raketteja.

Tiistaina Växjön kaupungissa noin 50-päinen joukko terrorisoi ammuskelemalla ihmisiä ja näiden koteja kohti. Lopulta he linnoittautuivat paikallisen koulun luokse ja sytyttivät vieressä sijainneen varastorakennuksen tuleen. Myös koulun päärakennus oli yritetty sytyttää. Kun palokunta saapui paikalle, rakensi “nuoriso” barrikadeja ja alkoi tulittaa paloautoja. Palokunta joutui perääntymään odottaakseen lisäjoukkoja. Kun poliisi saapui paikalle, ryhdyttiin myös näitä kohti tulittamaan. Lopulta poliisi perääntyi vastaamatta tuleen eikä ketään otettu kiinni. Eräs paikallinen asukas kommentoi Smålandspostenille: “Pahinta tässä on kai se, ettei edes poliisi uskalla tulla alueelle. Ei tunnu olo todellakaan turvalliselta.”

Göteborgissa poliisi sai tiistain aikana yli 20 ilmoitusta joukosta, joka ammuskeli raketteja ihmisiä, autoja, rakennuksia ja busseja kohti. Useita autoja on poltettu, kolme eri koulua on yritetty polttaa, poliisia ja palokuntaa kohti on ammuttu ja yksi omakotitalo joutui 20 minuuttia kestäneen yhtäjaksoisen rakettitulituksen kohteeksi.

Tukholman alueella Farstassa räjäytettiin poliisiaseman etuseinä. Husbyssä, Kistassa, Rinkebyssä ja Tenstassa poliisi on kertonut, ettei se mahda raketteja ammuskeleville jengeille mitään. Satojen “nuorten” ryhmät olivat uudenvuoden aattona liikkeellä ammuskellen kaikkea mahdollista. Tämän lisäksi ohikulkijoiden päälle on heitelty parvekkeilta raketteja.

Linköpingissä palokunta on kahteen otteeseen joutunut tarkastamaan paikallisen koulun, jota on yritetty polttaa. Ensimmäisellä kerralla koulusta oli heitetty ikkunat hajalle ja ammuttu pommeja sisälle. Toisella kerralla oli poltettu useampi auto. Tämän lisäksi sielläkin on tapahtunut ihmisten, rakennusten ja viranomaisten ammuntaa ja kivittämistä.

Malmössä Möllevångsin torille kokoontui ihmisiä viettämään vuodenvaihdetta. Näitä kohti ammuttiin raketteja, mistä väki ei tietenkään ilahtunut. Poliisi joutui kutsumaan lisäjoukkoja rauhoittaakseen tilannetta.

Suomalainen valtamedia ei ole toistaiseksi maininnut uudesta ruotsalaisesta tavasta viettää vuodenvaihdetta yhtäkään sanaa. Tähän uutiseen ei ole koottu lähdeskään kaikkia vastaavanlaisia tapahtumia.

Lähteet: Poliisi, Sydsvenskan, Sveriges Radio, Smålandsposten

16 KOMMENTIT

 1. Viime vuonna katujengejä, tänä vuonna mellakoita? Helsinkiläisille hyvää uutta vuotta teille kaikille ja toivottavasti saatte rauhallisen kaupungin myös täksi vuodeksi. Eihän tätä voi vain katsoa sivusta, vastarinta kutsuu!

 2. Hienoa! Mutta kun joku heittää moskeijaa molotovilla, niin poliisit kyllä vartioi…

 3. Mamughettojen avulla tehdään Euroopasta sota-alue Syyrian, Irakin ja Libyan tapaan. Itse asiassa näin on CIA jo kauan olettanut selvityksissään. Se jättäät ietysti sanomatta, että se itse on nimenomaan ollut luomassa tätä kaikkea poliitikkojen kanssa. Koko Eurooppa suistuu sisällissotaan ja tämä on siis tiedusteupalveluiden mielipide (ja suunnitelma).

 4. Pahinta on että maahanmuuttajille annetaan äänioikeus. Vaikka kaikki kantaruotsalaiset äänestäisivät oikein, ei kulttuurin rikastajia saataisi siltikään pois.

  • Sosiaalituet näyttäisi olevan noilla mamuilla kohdillaan, kun on noin paljon rahaa laittaa pelkästään raketteihin. Toisaalta, voihan ne olla varastettujakin.

 5. Kädetön, kädettömämpi, Ruotsin poliisi.

  Vaan eipä sillä, että virkavallan kautta tässä mitään ratkaisua tulisi koskaan näkemäänkään.

 6. Niin. Tämä ”nuoriso” tekee juuri sitä, mitkä Ruotsin eliitti heiltä odottaakin: nostaa bruttokansantuotetta.

  http://tilastokoulu.stat.fi/verkkokoulu_v2.xql?course_id=tkoulu_ktal&lesson_id=3&subject_id=11&page_type=sisalto

  ”BKT:n käyttöä hyvinvoinnin mittarina rajoittaa myös se, että BKT ei huomioi, onko tuotanto hyödyllistä vai haitallista – öljyonnettomuus tai suurpalo nostavat BKT:ta, vaikka ne eivät välttämättä paranna hyvinvointia.”

  Eipä ole tullut vastaan toimittajaa, jolla riittäisi selkärankaa verrata Ruotsin kehuttuja taloustilastoja ja maahanmuuttoa tältä kannalta.

  Miten kouluttamaton, jopa luku- ja kirjoitustaidoton väki voi olla vastaanottajamaalle taloudellisesti hyödyksi?

  Ainakin silloin jos:

  – väestä tehdään sosiaalisten tulonsiirtojen avulla kuluttajia
  – väki lisää tarjontaa työmarkkinoilla ja siten hillitsee yleistä palkkakehitystä
  – toimii työvoimareservinä talouskasvua varten*
  – väen hoivaaminen ja sen aiheuttamien ongelmien ratkaiseminen työllistää
  – väki tekee tuhotöitä, joiden korjaaminen työllistää ja lisää kauppaa

  Sen sijaan kirjoitetaan mieluummin roskaa, kuten Suomen ehkä arvostetuin taloustoimittaja Jan Hurri:

  http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2014/12/07/rasistit-ovat-rasittavia-myos-taloudelle/201416852/12

  __
  * Amerikassa 80-luvun nousukautena kadulla asuvia, luku- ja kirjoitustaidottomia otettiin töihin, vaikka nämä olisivat olleet jopa mielenvikaisia. Syntyi mm. satojen miljoonien dollarien markkinat luku- ja kirjoitustaidottomien työntekijöiden oppikirjoille…

  • Monikulttuurisuus ja roskasakki, on juuri sitä mitä sionistit meille haluaa. Murtaa hyvinvoitiyhteiskunnan ja ajaa meidät kurjuuteen.
   Velkaan perustuvalla taloudella on politiikka hyvin hyppysissä. Vapaamuurari piireissä pidetään kavereiden puolia ja Bilderberg kokouksissa sovitaan suuremmat kuviot. Tähän lisätään vielä ohjattu media muokkaamaan kansan mielipiteitä, rupee soppa olemaan keitetty.

   Jan Hurrin teksti nyt on ihan käsittämätön. Mustat ja muslimi maahanmuuttajat ei toki yksin ole syy huonoon talouteen, mutta ehdottomasti rasite ja kustannus, joka voidaan karsia, (oikeiden) Suomalaisten sen enempää kärsimättä. Rasismi nyt ei ainakaan ole mikään kustannus, sekin on helppoa hävittää, karkoittamalla sosiaalituilla elävät maahanmuuttajat. Sekä vakavista väkivaltarikoksista, talousrikoksista, raiskauksista sekä terrorismi yms. rikoksista tuomitut.

   Rasismin ja historian talousromahduksien yhdistäminen on naiivia. Saksan talous kukoisti kun Adolf poisti juutalaiset suhmuroitsijat valta-asemista.
   Haitin talous romahti mustien otettua vallan ja tuotannon valkoisilta.
   Egypti mureni kun mustat vapautettiin orjuudesta ja saivat valtaa.
   Kyllä usea valtio ja talous on romahtanut monikulttuurisuuteen mahdottomuuteen, on naiivia syyttä yksinomaan rasismia, ei nähdä metsää puilta.

   Kanta ikääntyvään väestöön on myös helposti ratkaistu. Kukoistava talous todistetusti nostaa syntyvyyttä. Suomessa maahanmuuttoa on turha perustella koulutetulla työvoimaperäisellä. Meillä on mahdollisuus opiskella melkein mitä vain. Koulun käyneitä työttömiäkin löytyy. Vielä puuttuu työpaikat.

 7. Sit jos (kun) Suomessa alkaa mamut ampuun kaikkee raketeilla, niin mää vastaan kyllä tuleen mutta ammun kovilla.

 8. IHANAAAAAAAAA MONIKULTTUURIAAAAAAAAA! SUVAITKAAAAAAAAAAA MAKSAKAAAAAAAAAAAAAA!

 9. Miten on mahdollista, että poliisit riittää mielenosoitusten hajoittamiseen ja ohjailuun, mutta muutamaa kakaraa raketeilla, ei saada kuriin? Onko poliisi oikeasti voimaton, kun pitäisi reagoida nopeasti ja saada virkavaltaa kasaan, vai eikö edes haluta, koska pelätään rasisteiksi leimautumista?

 10. Suomi kuuluu suomalaisille! Eläköön suomalainen kulttuuri, ja suomalainen elämänmuoto! Alas ns. monikulttuurisuus! Herää, Suomi!

 11. Onko naapurissa kyynelkaasu varattu ainoastaan “rasisteja” varten? Jumalauta mitä sakkia.

Comments are closed.