Koti Uutisia Ulkomaat Merkel erottaa Saksan turvallisuuspalvelun päällikön – syynä Chemnitz-kommentit

Merkel erottaa Saksan turvallisuuspalvelun päällikön – syynä Chemnitz-kommentit

7
Hans-Georg-Maassen.

Saksan liittokansleri Angela Merkel on ilmoittanut päättäneensä antaa potkut maan turvallisuuspalvelun kotimaan tiedustelun viraston (BfV) johtajalle Hans-Georg-Maassenille. Syy potkuille on se, että Maassen on ilmaissut kyseenalaistavansa lehdistön väitteet Chemnitzissä tapahtuneesta “äärioikeistolaisesta väkivallasta”. Valtamedia on väittänyt “äärioikeistolaisten” jahdanneen Chemnitzissä ulkomaalaisilta näyttäviä ihmisiä.

Internetissä lähti leviämään video, jossa valkoiset miehet jahtaavat maahanmuuttajia. Maassen puolestaan on kommentoinut, ettei kyseisen videon aitoudesta ole olemassa todisteita. Maassen perui sittemmin puheitaan sanomalla videon olevan sittenkin aito, mutta “skeptismin median raportteja kohtaan jättäneen liian suuren mahdollisuuden väärintulkinnasta”.

Maassenin lausunnot suututtivat Saksan monia poliitikkoja sekä pakolaisaktivisteja, jotka ovat vaatineet Maassenia eroamaan tehtävistään ja syyttäneet tiedustelupalvelua välinpitämättömyydestä “äärioikeistolaisen” väkivallan taltuttamisen suhteen. Poliitikot ja pakolaisaktivistit syyttivät Maassenia ja Saksan turvallisuuspalvelua myös siteistä maahanmuuttokriittiseen AfD-puolueeseen.

Tietoa päätöksestä antaa Maassenille potkut ei vahvistettu heti sen koommin sisäministeriöstä kuin sen johtajan Horst Seehoferinkaan taholta. Seehofer, Kristillis-sosiaalisen unionin (CSU) puoluejohtaja on puolestaan itse tulilinjalla mielipiteidensä maahanmuuttajista ja Chemnitzin protestoijista vuoksi. Huhut kertovat Seehoferia painostettavan eroamaan puoluejohtajan virastaan “heikentyneen terveyden” vuoksi, mutta Seehofer on itse kiistänyt nämä huhut.

Lähde: RT

7 KOMMENTIT

 1. Mikäli Maassen ja/tai Seehofer potkitaan palliltaan, todistaa se heidän olleen oikeassa. Vasemmistomädätyksen pahin vihollinen on totuus.

 2. Melkoista poliittista perseilyä. Mielenkiintoista, että tiedustelun pitäisi nykyään nojata tietyn kuplan seiniin ja siihen jo kirjoitettuun narratiiviin…EI siis faktoihin ja kerättyyn tiedustelumateriaaliin.

  Eroa vaativat mm. pakolaisaktivistit??? So fucking what.

  RSHA:n Heydrich pyörii haudassaan

 3. Tästähän on MV-lehdessä video. Siellä näkyy piilossa kuvaaja kameroineen ja mikrofonien kanssa. Videolla näkyy niin stereotyyppinen kaljupäinen korsto pilottitakki päällä jahtaamassa ulkomaalaisen näköisiä henkilöitä. Kaikki videolla näkyvät ovat näyttelijöitä. Ei ole epäilystäkään etteikö video olisi feikki.🙂

 4. Niin mutta saako Saksassa vain Juutalainen (Hans-Georg-Maassen) puhua totuuden puolesta?

  Sovittua poliittista teatteria jossa Juutalainen uhriutuu…?

  • Muutenhan tuossa ei äkkiseltään ole mieltä, mutta ujuttautuuko Maassen johonkin rooliin tulevaisuudessa, johon kaivataan “katu-uskotavuutta”?

Comments are closed.