Koti Uutisia Media ja juutalaisjärjestö yrittävät hyödyntää Floridan joukkomurhaa

Media ja juutalaisjärjestö yrittävät hyödyntää Floridan joukkomurhaa

8

Yhteisin verovaroin pyörivän Yleisradion toimittaja Eero Mäntymaa levittää jälleen valeuutista valkoisista kansallismielisistä. Tällä kertaa Mäntymaa toimii jopa yllättävän härskisti, sillä hän yrittää valjastaa Floridan tuhoisaa kouluampumista omaan propagandasotaansa.

Toimittaja väittää Twitterissä, että Floridan kouluampuja olisi saanut asekoulutusta ”valkoisen ylivallan kannattajilta” ja hän vaatii mediaa politisoimaan ammuskelun. Kyseessä on puhdas valeuutinen, jolla ei ole mitään totuuspohjaa. Mäntymaan lisäksi ainakin Iltalehti ryhtyi levittämään samaa tarinaa.

Väite lähti leviämään, kun anonyymi trolli kirjoitti ampujan “taustasta” 4chan-keskustelupalstalle, josta vaikutusvaltainen juutalaisjärjestö ADL poimi tarinan ja syötti sen eräille amerikkalaisille uutistoimistoille hyökätäkseen valkoisia kansallismielisiä vastaan.

Floridan kouluammuskelu vaati 17 kuolonuhria. Torstaina julkaistun poliisin pidätysraportin mukaan ampujaksi epäilty 19-vuotias Nikolas Cruz on tunnustanut teon. Monien mielestä Cruz on nimensä ja ulkonäkönsä perusteella pikemminkin latino kuin valkoinen, mikä tekee valtamedian ja juutalaislobbyn valheista vieläkin oudompia.

8 KOMMENTIT

 1. IS:
  “Myöhemmin sosiaalisessa mediassa johtajan nimeä kantavalla sivulla todettiin koko asia ”väärinkäsitykseksi”, sillä ryhmään kuuluu useita Nikolas-nimisiä henkilöitä.”

 2. Mäntymaa saa kyllä tällä hetkellä ihan suoraa palautetta valetwiitteihinsä.

 3. Eero, velvoitetaanko Yleisradion työsopimuksessa toimittajia levittämään juutalaisten lobbausjärjestöjen sepittämiä valheita mahdollisimman hävyttömästi suomalaisten keskuuteen? Koska siltä se vähän vaikuttaa.

 4. Politrukki Eero Mäntymää (YLE) on ennenkin jäänyt kiinni rysän päältä kiinni karkeasta suorastaan rivon irvokkaasta valehtelusta. Siis täyttä mielivaltaista paskaa mm. siten, että kommunistien tekemä terrori-isku tai erittäin mainittava väkivallanteko on “hänen” uutisoinnissaan “kääntynyt” ns. “Natsien” tekemäksi tai toinen “makupala”, valkoinen ylivalta, jotka todennäköisesti saavat Mäntymaalle orgasmin aikaan.
  Sehän on nyt selvä, että JUTKUT ovat suunapäänä ulvomassa kuin Sudet kuuta. Yksi härskeimmästä juutalaisten nevaan poljettavien loppumattoman matalamielisisyyden ilmauksista on se, että Yhdysvalloissa kiellettäisiin aseenkanto-oikeus eurooppalaislähtöisiltä valkoisilta, mutta sen sijaan jutkut saisivat kantaa suunnilleen sinkoa olallaan.
  Killary demokraattien ja eurooppalaisten yltiöliberaali -vasemmiston (mitä se heille kuuluu???) märkäuni on riisua aseista punaniskat tälläisten “kouluampumistapausten” varjolla, jotka ovat mitä “parhaimpia” lobbaus -“jytkyjä” heidän omalle umpikierolle, matalamielisille ja rasistisille (valkoiset) vaatimuksilleen perusteluinaan se ontto harhakuvitelma, että maailma olisi turvallisempi kun ampuma-aseet olisivat takavarikossa valkoisilta peruskansalaisilta. Kuten wahha totuus sanoo sen selkeästi ja vailla kyseenalaistamisen mahdollisuutta. “Aseet eivät tapa, vaan ihminen, joka vetää liipasimesta.” Ase on vain eloton esine ja vailla omaa tahtoa toimia itsenäisesti. Jos aseet kiellettäisiin, silloin pitäisi kieltää rekka-autot (jihadistit), puukot, narut (kuistus), henkilöautot, kirveet, kuivamustekynät…. etc… etc…..
  Aseenkanto-oikeus on kansalaisoikeus siinä, missä oikeus vapaaseen mielipiteenilmaisuun eli sananvapauteen. “Jos sinulta viedään oikeus ilmaista mielipiteesi, silloin on kyse henkisestä teloittamisesta.” – Lainaus en muista henkilöä

 5. “Suvakismi” on kyllä paha mielisairaus. Eihän ketkään terveet ihmiset halua tuhota isänmaataan ja halua tuhansittain “ihmisiä” Lähi-Idästä ja Afrikasta loisiin veronmaksajien rahoilla. Eero Mäntymaa on kunnon nilviäinen, tainnut pudota pienenä monta kertaa päälleen tai ei saanut tarpeeksi happea syntyessään. 🙂

Comments are closed.