Koti Uutisia Marjanpoimijat tuhoavat luontoa Taalainmaalla

Marjanpoimijat tuhoavat luontoa Taalainmaalla

3

Marjanpoimijat “Euroopasta” ovat suututtaneet paikallisasukkaat pienellä Grycksbon paikkakunnalla Ruotsin Taalainmaalla. Suuret määrät roskia ja ympäristölle haitallista jätettä on jätetty metsiin – paikkoihin, joissa marjanpoimijat ovat majailleet.

Paikallinen veljespari, joka viettää paljon aikaa metsässä, on reagoinut asiaan voimakkaasti. “On järkyttävää, että heidän annetaan käyttäytyä näin. Henkilöiltä, jotka ovat lähteneet täältä siivoamatta jälkiään, puuttuu täysin kunnioitus eläimiä, luontoa ja paikallisia asukkaita kohtaan”, toteaa toinen veljeksistä. Nils, eräs heidän ystävistään, näyttää valkoista tennaria ja lisää: “Heidän jälkeen jättämistään vaatteista päätellen vaikuttaa siltä, että kyse ei ole edes ammattimaisista marjanpoimijoista.”

Eräs uutisvinkkaaja toteaa kuvien kera Nordfrontille: “Katsokaa kuvia! Ruotsalaiset eivät tee näin!”

 

 

Aiheesta muualla (ruotsiksi):

http://www.dt.se/nyheter/falun/1.5186903-tillfallig-boplats-i-skogen-blev-soptipp-med-kvarglomda-saker

Nordfront.se

 

Toimituksen puolesta lisättäköön, että Suomen Vastarintaliikkeen Jyväskylän katuaktivismin yhteydessä erään kansalaisen mielestä Suomi nimenomaan tarvitsee ulkomaalaisia marjanpoimijoita. Hänen mielestään suomalaiset itse eivät vaivaudu metsään eivätkä osaa arvostaa marjanpoimintaa. Kyseinen henkilö totesi vain hyväksi asiaksi sen, että ulkomaalaiset poimivat marjoja. Marjanpoiminnalla ei kuitenkaan tietääksemme ole luonnon kannalta suoranaista hyötyä sen jatkuvuuden puolesta, vaikka marjanpoiminta muutoin on erittäin hyödyllistä ja mukavaa toimintaa. Sen sijaan kuvissa nähtävä ulkomaalaisten harjoittaman marjanpoiminnan “lieveilmiö” on nimenomaan haitallista Suomenkin luonnon jatkuvuudelle. Ulkomaalaisten marjanpoimintaa Jyväskylässä puoltanut kansalainen ei ilmeisesti ole huomioinut tätä lieveilmiötä. Vai lieneekö se merkityksetön sivuseikka marjanpoiminnan rinnalla?

3 KOMMENTIT

  1. Skandinavian luonto on maailman puhtainta ja turmeltumattominta. Tämä johtuu nähdäkseni valkoisen rodun luonnollisesta kyvystä elää sovussa luonnon kanssa. Me emme ole raakalaisia, kuten eteläisempien leveysasteiden kansat.

  2. Myös Suomessa nämä ulkomailta tuodut marjanpoimijat aiheuttavat samanlaista jälkeä. Kun vielä lisätään se, että röyhkeästi tunkeudutaan ihmisten takapihoille keräämään marjoja, niin ei ole ihme miten paljon vastustusta tällainen toiminta saa. Ja ainoa puolustus on, että muuten marjat mätänevät metsään. Kuinka moni on nähnyt metsissä näitä tuhansia tonneja mätäneviä marjoja?

  3. Näiden kuvien jälkeen voi vaan ihmetellä näitä raha-ahneita yrityksiä, jotka haluavat hankkia halpaa työvoimaa marjanpoimintaa varten, ja toiselle sijalle jää Suomen luonto (vaikkakin tässä kyseisessä tapauksessa oli kuitenkin kyseessä uutinen Ruotsista).

    Yhdyn KS:n kommenttiin marjojen mätänemisestä ja lisään, että tässä taas ihminen ajattelee itseään. Niitä marjoja kun popsivat ihmisten lisäksi moni muukin laji… Voisivat nämä yltiösuvaitsevaiset joskus ajatella asioita ihan järjelläkin, eikä siihen tarvitse aina tunkea sitä multikultinäkökokulmaa.

Comments are closed.