Koti Uutisia Malik Obama: “Veljeni on kylmä, häikäilemätön ja kunniaton”

Malik Obama: “Veljeni on kylmä, häikäilemätön ja kunniaton”

0
Malik Obama.
Malik Obama.

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama syntyi Havaijilla kenialaisen mustan miehen ja amerikkalaisen valkoisen naisen pojaksi. Presidentinvaalikampanjansa aikana Barack Obama kalasteli pisteitä sillä, että hänen isänsä Barack Hussein Obama oli paimen, joka raivasi tiensä korkeammalle yhteiskunnassa.

Obaman vanhempi velipuoli Malik Obama paljastaa tuoreessa haastattelussa presidentin muuttaneen täysin asennoitumistaan juuriinsa ja perheeseensä.

“Tapa, jolla hän muuttui perhettään kohtaan aivan toisenlaiseksi, on juuri samanlainen, miten olen huomannut hänen etenevän politiikassa. Hän sanoo yhtä ja tekee toista”, vastaa Malik Obama kysyttäessä veljensä rikotuista vaalilupauksista. “Hän ei mielestäni ole ollut mikään rehellinen mies kertoessaan kuka hän on, mitä hän lupaa ja kuinka hän kohtelee ihmisiä”, velipuoli Malik jatkaa.

Malik auttoi velipuoltaan Barackia kirjoittamaan muistelmansa Dreams from My Father sinä aikana, jolloin Barack laski kenialaisista juurista olevan hyötyä poliittisen uran nousussa. Nykyään Barack Obama ei halua olla enää missään tekemisissä kenialaisen perheensä kanssa.

“Olen pettynyt. Tunnen oloni hyväksikäytetyksi ja huijatuksi”, kertoo Malik. Hän väittää myös tarinaa Barack Obaman isästä väritetyksi, koska tällöin Barackin valheellinen julkisuuskuva “marttyyrina” vahvistuisi.

Seuraavaksi haastattelu saa odottamattoman käänteen, kun Malik Obama ilmoittaa haluavansa DNA-testata, onko Barack Obama sataprosenttisella varmuudella hänelle sukua. Barack nimittäin muistuttaa Malikin mukaan ulkonäöltään paljon enemmän Frank Marshall Davisia kuin Malikin isää.

Frank Marshall Davis oli Obaman perheen läheinen ystävä ja hänen uskotaan poliittisesti kasvattaneen Barackin teini-iässä. Barack Hussein Obama vanhempi oli ahkera paimen, mutta Frank Marshall Davis oli aktiivinen kommunisti, runoilija, huumeidenkäyttäjä ja tunnettu pornografisesta kirjallisuudestaan.

Malik Obaman haastattelu:

 

 

Lähde: Nordfront.se