Koti Uutisia Ulkomaat Maailman terveysjärjestö haluaa opettaa alle 4-vuotiaita masturboimaan

Maailman terveysjärjestö haluaa opettaa alle 4-vuotiaita masturboimaan

14
Maailman terveysjärjestöä johtaa etiopialainen kommunisti Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Maailman terveysjärjestön (WHO) julkaisema asiakirja nimeltä “Standardit seksuaalivalistukselle Euroopassa” sisältää “seksuaalisen opetuksen taulukon”, jossa muun muassa suositellaan kertomaan 0-4-vuotiaille lapsille “varhaislapsuuden masturboinnista ja oikeudesta tutkia sukupuoli-identiteettejä.”

Saman taulukon mukaan 4-6-vuotiaille tulisi kertoa homosuhteista sekä “taidoista lujittaa sukupuoli-identiteettiään.” 6-9-vuotiaille tulisi opettaa “seksuaalisuuden positiivisista vaikutuksista terveyteen ja hyvinvointiin” ja 9-12-vuotiaille antaa tietoa “ensimmäisestä seksikokemuksesta sekä sukupuolisuuntautuneisuudesta.”

Asiakirjaa on ymmärrettävistä syistä kritisoitu lasten seksualisoimisesta ja transsukupuoli-ideologian levittämisestä.

Lähde: breitbart.com

14 KOMMENTIT

 1. Seuraava vaihe on sitten lisensoidut masturboinnin opettajat ja pakollinen “oppivelvollisuus” masturboinnissa.

 2. Jonain päivänä peruskoulun oppimäärään kuuluu pakolliset, eri seksuaalisuuden suuntauksia edustavat seksikokeilut opettajan/ opettajien johdolla.

  En yritä olla sarkastinen tai liioitella huumorimielessä. Tähän suuntaan ollaan menossa. Muistan vielä ajat, jolloin homohäät ja oluen myynti kioskeissa olivat pelkkiä vitsejä. Maailma muuttuu Eskoseni, eikä välttämättä paremmaksi.

  • Jospa opettajakoulutukseen tulevaisuudessa edellytetään pedofiilinen suuntautuneisuus?
   Niin sekaisin on tämä maailma ettei mikään ole mahdotonta.

   • Grooming-keskustelussa kuultua ja vieläpä kasvatusalan (en enää muista kyseisen naisen ammattia) ammattilaiselta: pedofilia on seksuaalinen suuntaus, joten ei pidä järkyttyä, jos kuulee työtoverin kertovan avoimesti kiinnostuksestaansa lapsiin. Lyön vetoa, että samaisen naisen mielestä narkomaani tai alkoholisti ei voi parantua, mutta pedofiili onkin sitten pienempi uhka ja sopii vaikka lasten pariin töihin.

 3. Eivätkö nämä mielisairaat mädättäjät voisi jättää edes lapset rauhaan. Oma näkemykseni asiaan on se, että esimerkiksi seksuaalisuuteen liittyvistä asioista voisi alkaa keskustelemaan lasten kanssa aikaisintaan siinä vaiheessa kun he siirtyvät peruskoulun ala-asteelta yläasteelle. Tärkeää ja olennaista olisi kertoa lapsille tietyt biologiset tosiasiat, kuten sen että sukupuolia on vain kaksi, mies ja nainen. Sukupuoltahan ei voi oikeasti edes vaihtaa, sen määräävät kromosomit, joka on vallitseva tilanne kehdosta hautaan asti. Homoseksuaalisuutta tai muita luonnonjärjestyksen vastaisia seksuaalisia poikkeavuuksia ei tule missään tapauksessa esittää myönteisessä valossa lapsille.

  • “Eivätkö nämä mielisairaat mädättäjät voisi jättää edes lapset rauhaan”

   Juu ei voi. Lapset ovat helposti muokattavissa ja ovat uskossaan vahvoja. Tämän päivän lapsista kasvaa seuraava sukupolvi, joka taas kasvattaa omat lapsensa oppimiensa mielipiteitten kannattajaksi. Nuorna vitsa väännettävä ja minkä nuorena oppii, sen vanhana tietää.

   • Kyllä kunnolliset vanhemmat kasvattavat lapsensakin kunnollisiksi. Narkkarit/juopot ovat sitten eri asia. Mutta olen kyllä nähnyt parikin tapausta, joissa alkoholistivanhempien lapsista on kasvanut kunnon kansalaisia. Mutta minua huolestuttaakin nämä nuoremmat polvet, jotka sikiävät nyt: siellä on sekakäyttäjää, narkkaria, puolirotuista ynnä kaikkea muuta kurjaa.

    Toivottavasti suomalaisella miehellä ja naisella on vielä sydän paikallaan ja järkeä päässä.

    • Itse olen alkoholistin lapsi, enkä ole kieroon kasvanut. Isäni on alkoholismitaustastaan huolimatta se paha “rasisti”. Sanottakoon, että olen perheestäni se, joka tuo yleensä jyrkemmätkin kantansa esiin eikä muuta niitä.

     Vanhemmat ja luultavasti yksi siskoista ovat Perussuomalaisten äänestäjiä. Sen kun näkisi, mikä olisi reaktio jos alan seuraavaksi puhua Perussuomalaista äänestävien perheenjäsenten kanssa juutalaisista. Yksi naapuri kehoitti minua lopettamaan Talmudista puhumiset. Minä taas halusin vain valistaa enkä puhua television ääressä Pitäisikö olla huolissaan? – sarjasta.

  • Ei tartte mitään seksuaalivalistuksia, jokaisella se älypuhelin killuu kuitenkin mukana josta löytää yhtä sun toista jo paljon ennen kuin tarvitsisi. Siitä sitten vain valitsemaan millä reiällä aloitetaan….enkä nyt puhu yle:n “nuorten” iltapäiväohjelmista vaikka siltä kuulostaakin.
   Ihme ettei suomessa haluta tehdä enää lapsia tähän maahan, paitsi pohjanmaalla.

 4. Homous täytynee jälleen luokitella mielisairaudeksi ja laittomaksi, niin loppuu tämä mädätys. Tämän takana on tietysti sama porukka joka ajaa väestönvaihtoa eli homot saavat kiittää heitä, jos aletaan katsoa kieroon.

 5. Jaahas…. jos tämä on vain Euroopan seksivalistus suunnitelma, mikä on sitten suojavärillisten maiden laita?

  • Islamhan hyväksyy (homo)pedofilian ja eläimiinsekaantumisen, joten heillä on kuin onkin vasemmiston kanssa jotakin yhteistä.

   • Suomen pitäisi tehdä eläimiinsekaantuminen laittomaksi!

    Mitä mieltä tästä ovat lainsäätäjät?! Eläimiinsekaantuminen viittaa mielestäni kauas Afganistaniin ja lähi-itäläiseen kulttuuriin!

    Silti Euroopassa on vielä KAKSI maata, mitkä kannattavat sitä; Unkari ja Suomi, eli kielisukulaiset. Jos Victor Orban kriminalisoi eläintenraiskaus lain – odotan myös sitä tänne! Asia on nolo ja tekisi mieli vaipua maan uumeniin, kun siitä jossain naljaillaan.

    Maria Ohiajo ei kiinnitä asiaan lainkaan huomiota, vaikka olen lähestynyt häntä (jotain avustajaa) sähköpostilla.

    PS. Olikohan Suomessa joku vuosi sitten, kun VOK:kilaisten tanhupiiri oli kaapannut vuohen tai lampaan jostain petting-zoo alueelta. Eläin oli saanut vakavia vammoja coituksen aikana ja se jouduttiin lopettamaan.

Comments are closed.