Koti Uutisia Rikos Musta ampui pikaruokatyöntekijöitä koska ruokasali oli kiinni

Musta ampui pikaruokatyöntekijöitä koska ruokasali oli kiinni

8
Gloricia Woody.

Rotumuukalainen Gloricia Woody pidätettiin tämän ammuttua kolmea McDonald’s ravintolan henkilökuntaa Oklahoman kaupungissa heidän kerrottua tälle, että ruokasali on kiinni koronaviruspandemiasta johtuen.

Henkilökunnan ilmoitettua Woodylle ruokasalin olevan kiinni, tämä ei suostunut poistumaan, mikä johti hänen poistamiseensa paikalta väkisin. Woody palasi hetkeä myöhemmin aseen kanssa ja ampui noin kolmesti ravintolan henkilökuntaa kohti, jolloin kolme heistä loukkaantui.

Tapahtuneesta on syytetty Amerikan “löysiä aselakeja.”

Lähde: breitbart.com

8 KOMMENTIT

 1. En usko että palvelu ainakaan paranee kun ampuu työntekijöitä. Voi olla että neekereillä on erilainen käsitys.

 2. Kannattaisikohan syyttää enemmänkin rodullisia ominaisuuksia, kuten impulssikontrollin puutetta?

 3. Apinalla on apinan käyttäytymismalli. From what jungle is she coming from?.

 4. Itse syyttäisin tapahtumista neekereitä tai oikeastaan juutalaisia, jotka roudasivat nekruja maahan aikoinaan. Mustat tulisi palauttaa Afrikkaan, niin pääsisivät rotuongelmista ymv. eroon kertaheitolla. Suuri virhe ja moraalisesti erittäin väärin oli koskaan tuoda orjia maahan. Eli en missään nimessä ole kenenkään orjuuttamisen kannalla! Ei länsimailla ole mitään oikeutta mennä ryöväämään, tappamaan tai varastamaan orjiksi ketään.

  • Ovatkohan värilliset ja vassarit kanssani samaa mieltä: neekereitä ei olisi koskaan pitänyt tuoda Eurooppaan/Amerikkaan?

   • Jos he vastustavat näkemystäsi, niin he ovat orjuuden puolella. Mutta taatusti vasemmistolaisen kuumeisissa (huumeet+syfilis+HIV) aivossa asia voidaan pyörittää jotenkin niin, että neekereitä olisi pitänyt tuoda, mutta ei orjiksi.

  • Ei ole, vaan neekeri on neekeri ja käyttäytymismalli sen mukainen.
   Toden näköisesti henkilökunta(kuten useinmiten on) oli luultavasti myös orjien jälkeläisiä.

Comments are closed.