Koti Uutisia Maahanmuuttajat puukottivat 17-vuotiaan kuoliaaksi Tanskassa

Maahanmuuttajat puukottivat 17-vuotiaan kuoliaaksi Tanskassa

4

UK_17_vuotiaan_puukotus

Maahanmuuttajat puukottivat 17-vuotiaan tanskalaispojan kesken koulupäivän. Puukotus tapahtui yhden aikaan torstaina Hillerød Handelsskolessa.

Kolme maahanmuuttajaa parkkeerasi autonsa koulun eteen, minkä jälkeen he tunkeutuivat luokkaan, jossa poika oli. He ilmoittivat pojalle haluavansa keskustella hänen kanssaan. Poika lähti heidän mukaansa luokkatovereiden ja ystävien kehotuksista huolimatta.

“Häntä varoitettiin. Hän oli niin hyväuskoinen, että luuli, ettei hänelle tapahtuisi mitään”, kommentoi eräs silminnäkijä.

Poika murhattiin yhdellä iskulla sydämeen. Pohjois-Sjællandin poliisi pidätti epäillyt maahanmuuttajat samana iltana. Motiiviksi on epäilty sananvaihtoa edellisviikonloppuna olleessa juhlassa.

Lähde: Extrabladet

4 KOMMENTIT

  1. Onneksi näitä insinöörejä ja tohtoreita riittää niin voidaan merkata yksittäistapaukseksi.

  2. Juu, tämä on kohta ihan päivittäistä Suomessakin. Poliisia nämä tapaukset eivät kuitenkaan työllistä, koska niitä ei saa tutkia.

  3. Viharikos, niin kuin Ikeassa & koulussa tapahtuneet murhatkin olivat. Molemminpuolista rasismia pahimmillaan.

  4. R.I.P

    Taas yksi esimerkki, miks matujen kanssa ei koskaan kannata keskustella tai miks heidän lähellä ei ikinä pidä olla. En voi ymmärtää suomalais- ja eurooppalaisnuoria jotka hengaa matujen kanssa.

Comments are closed.