Koti Uutisia Tutkimus: 82 % mustien miesten mulattilapsista päätyy sosiaalihuollon elätettäviksi

Tutkimus: 82 % mustien miesten mulattilapsista päätyy sosiaalihuollon elätettäviksi

6

Sosiaalitieteiden tutkimusverkosto Social Science Research Network julkaisi tutkimuksen, jossa tarkastelun kohteena olivat 1–17-vuotiaat sekarotuiset lapset, joilla on musta isä.

Prison-Blacks

Yhdysvaltalaistutkimuksessa vertailtiin aasialais-, latino- ja eurooppalaistaustaisten naisten ja mustien miesten välisiä, lisääntymiseen johtaneita parisuhteita. Osallistuneilta kysyttiin avioliittotilanteesta, lasten määrästä sekä siitä, onko lapsilla sama isä. Kyselyssä otettiin lisäksi esille se, tukeeko lasten isä perhettä taloudellisesti ja millainen on riippuvuus sosiaalituista. Osallistuneilta kysyttiin myös, kuinka isä osallistuu lasten elämään ja onko lapsilla käytöshäiriöitä.

Tulosten perusteella keskimäärin:

92 % mustien amerikkalaismiesten lapsista syntyi avioliiton ulkopuolella.
90 % naisista ei mennyt naimisiin lapsen isän kanssa.
82 % päätyi sosiaalihuollon elätettäviksi.
79 % tapauksissa, joissa naisella oli useampi lapsi, lapset kuuluivat eri isälle.
78 % naisista ansaitsi alle 10 000 dollaria vuodessa tai he olivat työttömiä.
88 %:ssa tapauksista isä ei tukenut perhettä taloudellisesti.
90 %:ssa tapauksista isä ei osallistunut aktiivisesti lapsen elämään.

Tutkimukseen voi tutustua osoitteessa http://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=2625893

 

Lähde: Social Science Research Network

6 KOMMENTIT

 1. Sama pitää varmastikin kutinsa myös Suomessa. Rodunsekoittajat ovat päästään yleisesti alinta luokkaa, jolle rodunsekoituspropaganda tästä syystä suurimmaksi osaksi suunnataan. Naisella pitää olla päässä vikaa, että hän mieltää eläimellisen mustan niin mielekkääksi, että tekee tämän kanssa lapsen. Täällä PK-seudulla aina silloin tällöin näkee nuoren nätin tytön työntämässä kikkarapäistä neekeriäpärää ja joka kerta tuo näky ottaa vatsasta samalla voimalla. Reaktio on huomattavasti erilainen, kuin valkoista lasta työntävä nainen.

 2. Marxilaisten mielestä tämä on yhteiskunnan ja valkoisten vika. Rakenteellinen rasismi taitaa olla se marxilaisten yleisin selitys tälle tilastolle ja lääkkeeksi haluavat lisää ns. positiivista rasismia eli mustien suosimista.

 3. Nürnbergin lait ja Yhdysvaltain rotulait (ennen vuotta 1967) olisi palautettava takaisin.

 4. Okei, katsoin “tieteellisen” artikkelin, joka tähän oli liitetty. Kirjoittaja ei ollut minkään yliopiston piirissä, ei maininnut otoksensa kokoa, käytti vain hyvin vanhoja artikkeleita viitteinään ja niitäkin vähän. Eli siis toisin sanoen “artikkelia” ei mitenkään voida sanoa tieteelliseksi tiedoksi vaan lähinnä keksityksi roskaksi. Onko joku täällä joka voi oikeasti muutenkaan uskoa kuin toiveunissaan noihin lukuihin? Olisko täällä joku joka kehtaisi puolustaa tuon “artikkelin” menetelmiä ja siis tätä tietoa?

  • Otos mainittiin (1000 naista), mikä lukee sivuston artikkelin abstraktissa. Asian olisi toki hyvä mainita myös varsinaisessa artikkelissa.

   “Questions were asked through a questionnaire that was administered to 1000 women spanning the united States that were equally ranging from 3 different racial groups; Caucasian, Asian, and Hispanic.”

   Yliopiston kirjoilla olo ei sinänsä merkitse mitään eikä vaikuta tutkimuksen luotettavuuteen. Tulokset ovat yhteneväisiä havaittavissa olevan todellisuuden kanssa.

Comments are closed.