Koti Uutisia Maahanmuuttajat kuvasivat raiskauksen livenä Facebookiin Ruotsissa

Maahanmuuttajat kuvasivat raiskauksen livenä Facebookiin Ruotsissa

2

Poliisi on pidättänyt kolme maahanmuuttajaa sen jälkeen kun he kuvasivat raiskauksen suorana Facebookiin aikaisin sunnuntaiaamuna. Teko tapahtui Uppsalassa. Rikosnimikkeeksi on tullut törkeä raiskaus. Kaikki epäillyt ovat täysi-ikäisiä, uhri on 30-vuotias.

Yksi epäillyistä, Emil Khodagholi.

Alla olevalla videolla näkyy, kuinka yksi epäillyistä nöyryyttää uhria vielä tapahtuman jälkeen nauramalla tälle, että hänet on juuri raiskattu. Englanninkieliset tekstitykset saa päälle klikkaamalla oikeasta alakulmasta tekstitykset-kohtaa.

Nordfrontin tietojen mukaan uhri on raiskattu myös aikaisemmin. Tuolloin tekijä oli ollut kongolainen mies. Hänet oli tuomittu ensin käräjillä kahdeksi vuodeksi vankeuteen, mutta tuomiota nostettiin hovissa kahteen vuoteen ja kolmeen kuukauteen.

Ainakin yhtä epäillystä on epäilty myös aikaisemmin raiskaamisesta, mutta tuolloin poliisi keskeytti tutkinnan “todisteiden puutteessa”. Expressenille haastattelun antanut nainen kertoi raiskaajan ahdistaneen hänet kylpyhuoneeseen, minkä jälkeen hän ei muista mitään. Naisen vartalo oli ollut täynnä mustelmia, ja hänet oli raiskattu.

Epäillyt ovat syyllistyneet aiemmin myös muunlaisiin rikoksiin.

Lähde: Nordfront

2 KOMMENTIT

  1. Siis ei hemmetti näitä ali-ihmisiä. Kuka edes saa idean raiskata nainen kavereiden edessä? Ja kaverit vielä supporttaa, kuvaa teon livenä ja naureskelee päälle? Tähän ei valkoinen mies kykene… Simpahduksessa on voimaa.

  2. Minkä takia Ruotsissa tällaista yleismaailmallista perseilyä tapahtuu enemmän kuin Suomessa? Johtuuko se
    A) siitä että maassa on ylipäätään enemmän ihmisiä kuin täällä (juuri meni 10 miljoonaa rikki) vai
    B) siitä, että Ruotsin matupolitiikka on ollut täysin holtitonta jo pitkän aikaa suhteessa Suomen vastaavaan?

    Entä onko tämä myös Suomen tulevaisuus? Haluaisin jonkun monikulttuurisuusfanaatikon näyttävän minulle yhdenkin Euroopan maan, jossa monirotuinen yhteiskuntakokeilu olisi onnistunut.

Comments are closed.