Koti Uutisia Video: toimittaja haastattelee feministiä

Video: toimittaja haastattelee feministiä

4

Toimittaja haastatteli presidentti Donald Trumpin virkaanastumista vastustanutta feministiä Yhdysvaltain pääkaupungissa Washingtonissa. Hysteerinen vasemmistolaisnainen yrittää kertoa toimittajalle tunteistaan raivokohtauksen jälkeen.

Alla olevat videot puhuvat puolestaan.

4 KOMMENTIT

  1. Näin meihevästä asiasta puhuakseni, ovat Killaryn kannataja -naiset menneet vallan sekaisin “Valloissa” yleisemminkin. He ovat shokissa vieläkin ja äärimmäisen vihaisia. Niin vihaisia jopa puolisoilleen, jotka äänestivät Trumphia (pitäis palkita Purppuraristillä), etteivät anna seksiä eli kuten kansankielellä sanotaan: Pihtaavat. Toki osa tapauksissa kyseessä on silkka vakavahko mielenjärkkyminen, jonka seurauksena on seksihalujen katoaminen tyystin. Suurin syyllinen ja haivainto esimerkkikin siitä, kuinka käy kun ns. “Media” haukkuu ja solvaa 24//7 toista presidentti ehdokasta sekä antaa propakandistia “mielipidekyselyjä” faktuaalisena tietoina. Trumphista kaivettiin kaikki mahdollinen keksitty paska ja muunneltu totuus. Suomessakin on oma esimerkkinsä jo v. 1956, presidentivaalit, jolloin Urho Kaleva Kekkonen oli silloisen vasemmiston ja oikeistosiiven “pisuaari”. Tuo nyt tuskin ketään kiinnosti, mutta “wanhoilla” miehillä on paha tapa muistella menneitä.
    Totuus pitää miehen tiellä. Ei ole kenenkään etu, että ihmisille valehdellaan suut ja silmät täyteen. Siitä ei seuraa mitään hyvää. Rapakon takana meillä on tästä hyvä esimerkki.

  2. Mitähän nämä ihmiset luulevat saavuttavansa nolaamalla itsensä julkisesti?

  3. Feminismi on kollektiivista hulluutta. Sen huomaa jotakuinkin kaikesta mitä nämä tekevät. Saksassa Trumpin vastaisessa miekkarissa huudettiin puhujien toimesta Allah Akbaria, vaikka kuka tahansa ymmärtää ettei islamissa naisten asema ole siellä femakoiden havittelemilla johtopaikoilla.

  4. Taivaan kiitos nämä leftisti-liberaalit nolaavat ittensä julkisesti ja heidän häpeäänsä on vahvasti edustamassa myös Hollywoodin ja Amerikkalaisen musabisneksen isot nimet, ne takaa kollektiivisen mielenvikaisuuden kuuluvuuden rajojen yli myös massamediassa. Viimeaikoina tämä mielenvikaisuus on kuitenkin häiritsevästi eskaloitunut, ja ei siinä mitään jos pitäytyvät poliittisen mielipiteensä ilmaisussa rauhanomaisesti kuten pääasiassa muutkin, mutta nyt suuri osa liberaaleista juhlii poliittista väkivaltaakin (Twitterin Richard Spencer-ilmiö), kyvyttömyydessään kohdata minkäänlaista eriävää mielipidettä tai kritiikkiä nykyistä systeemiä kohtaan. Erimieltä ei saa olla. Taivaan kiitos Trumpin väliintulolle, sillä sen leftisti-johtoisen valheisiin perustuvan vallan alla USA olisi pian päätynyt olemaan poliittisesti korrekti huumorintajuton kommunisti kollektiivi, jossa intellektuaalisella meriitillä ei ole mitään merkitystä, vaan vähemmistöjen oikeuksien arvostaminen menee enemmistön oikeuksien ylitse sen sijaan että tasa-arvo tapahtuisi kaikin puolin. Kaikki kulminoituu siihen liberaalien uskoon, että Obaman aikana ei ollut mitään skandaaleja. Oli, mutta media piilotti ne, peitteli niitä ja pehmensi iskuja, Obaman PR tiimi teki mahtavaa työtä, ja jätkä osasi näytellä virheettömästi hiton hyvää tyyppi samalla kun tiputteli pommeja ympäri maailmaa Nobelin-rauhanpalkinto titteliään imarrellen. Kun virheitä tuotiin ilmi, koko leftisti-kollektiivi hyökkäsi paljastuksia kohtaan, sen sijaan että olisi kannattanut läpinäkyvää valtiojohdon toimintaa. Kukapa haluaisi tietää totuutta, kun totuus niin kovin satuttaa. Jos peilikuva saa irvistämään, peilin rikkominen ei ole ratkaisu.

Comments are closed.