Koti Uutisia Talous Luomutuottaja boikottiin Saksassa, koska valmistaja AfD:n jäsen

Luomutuottaja boikottiin Saksassa, koska valmistaja AfD:n jäsen

2
Luomukauppa ei enää tarjoa kyseistä hirssiä.

Saksalainen luomutuottaja on päätynyt jälleenmyyntiketjujen boikottilistalle, koska tuotteen valmistaja kuuluu Vaihtoehto Saksalle-puolueeseen (AfD).

Virallisesti syyksi boikotille on ilmoitettu se, että AfD kyseenalaistaa ilmastohysteerikoiden argumentteja. Todellinen syy lienee kuitenkin se, että henkilö oletettavasti vastustaa Saksan tuhoamista maahanmuutolla.

Kansallismielisille tämä tarkoittaa sitä, että meidän tulee rakentaa itse kokonaan oma infrastruktuurimme sekä omat jakelukanavamme erilaisille tuotteille, jotta voimme turvallisesti tehdä yritystoimintaa. Myös omien varojen kuluttaminen muiden kansallismielisten myymiin tuotteisiin pitäisi olla ensisijainen kulutuskohde, mikäli mahdollisuus sellaiseen ilmenee.

Lähde: ntv

2 KOMMENTIT

  1. Itse pyrin aina mahdollisuuksien mukaan tukemaan kansallismielisiä yrittäjiä. Suurin ongelma vain on, että etenkään kulutustuotteissa vaihtoehdot on kovin vähissä.

  2. Tämä on aika haastavaa ja ellei jopa vaikeaa löytää juuri omat ja oikeat vaihtoehdot. Mutta ei kuitenkaan mahdotonta. Tukemaamme omiamme!

Comments are closed.