Koti Artikkelit Vasemmistoliiton Misha Dellinger vaatii HS:a ennakkosensuroimaan uutisiaan

Vasemmistoliiton Misha Dellinger vaatii HS:a ennakkosensuroimaan uutisiaan

8

Vasemmistoliiton läntinen toiminnanjohtaja Misha Dellinger vaatii Helsingin Sanomia ennakkosensuroimaan maahanmuuton ongelmiin liittyviä uutisia. Sensuurivaatimus liittyi Helsingin Sanomien uutiseen, jossa kerrottiin viikonloppuisesta pommi-iskusta ja autojen tuhopoltoista Tukholmassa, josta myös Kansallinen Vastarinta uutisoi.

Vaikka itse HS:n tekstissä ei mainita maahanmuuttoa sanallakaan, eikä teoista ole pidätettynä epäiltyjä, kokee Dellinger ilmeisesti jonkinlaisia ennakkoluuloja ja olettaa tapauksen liittyvän maahanmuuttoon.

Kunnon vasemmistolaisena Dellinger ei kuitenkaan ollut huolissaan tapahtumista tai journalistien oikeudesta kirjoittaa haluamistaan aiheista. Sen sijaan hän huolestui siitä, että ”PSn trollit, Hommaforum ja muut rasistit jakavat jalkoväli liukkaana ja hitler-kiima silmissä” juttua, joka kertoo autopaloista. Samalla hän esitti pyynnöksi naamioidun vaatimuksen, että Helsingin Sanomien ei jatkossa tulisi kirjoittaa Ruotsin lähiöiden ongelmista. Syy oli se, että väärää mieltä olevat ihmiset lukevat lehtiä.

Dellingerin Twitter-päivitys saikin runsaasti palautetta osakseen sekä kysymyksiä, että mistä aiheista sitä sitten saisi kirjoittaa ja millä tyylillä. Hän ei vaikuttanut osaavan vastata kyselyihin, mutta totesi palautteen olevan ”rasistista elostelua”.

Lähde: Twitter

8 KOMMENTIT

 1. Vasemmistoliiton utopiassa tällä Dellingerillä on selvästi paikka sensuuritoimiston, korjaan totuudenmukaisen uutisoinnin toimiston, päällikkönä.

 2. Lueskelin tuota Twitter-ketjua läpi ja huomasin tämän Mishan kommentin: “Voitaisko rikollisuudesta ja sosiaalisen epätasa-arvon lieveilmiöistä puhua ilman että niistä tehdään äärioikeiston työkaluja?” ja arvasin heti mitä se sillä ajoi takaa.

  Misha ei varsinaisesti halunnut sensuroida ja pimittää viikonlopun tapahtumia, vaan se vaati että juttu olisi pitänyt kirjoittaa niin että lukija olisi alkanut sympatisoimaan näitä tunkeutujia sekä niiden tekoja koska heitä on vasemmiston propagandan mukaan sorrettu niin kauheasti ja viety kaikki mahdollisuudet toimia yhteiskunnassa laillisesti ja nyyh nyyh.. sortoa, nyyh.

  Vasemmiston propagandassa maahantunkeutujat esitetään aina pelosta tärisevinä, viattomina rauhaa rakastavina ressukoina jotka joutuvat päivittäin pelkäämään Ruotsissa kun rasistiset ruotsalaiset pahoinpitelevät heitä joka puolella maata ja kuinka kapitalistiset riistoporvari-työnantajat eivät kelpuuta ainuttakaan matua työntekijäksi vain siksi koska ne ovat vääränvärisiä, vaikka osaamista olisi jokaisella tunkeutujalla enemmän kuin kantaväestöllä koskaan. Tästä syystä viattomat uhri-tunkeutujat ovat suorastaan pakotettuja liittymään jengeihin sekä “purkamaan pahaa oloaan, nyyh” kun rasistinen riistoyhteiskunta ei tarjoa heille mitään ja vie niiltä vielä tulevaisuudenkin, nyyh.

  Todellisuudessa tavalliset ruotsalaiset pelkäävät matuja ja antavat näiden isotella kaduilla niin paljon kuin ne haluavat eivätkä ruotsalaiset uskalla puuttua jos joku heidän maanmiehensä joutuu matujen ahdistelemaksi. Ruotsalaiset työnantajat eivät palkkaa matuja koska niillä ei ole mitään sitä osaamista jota niillä väitetään olevan, kun monet niistä ei osaa edes kirjoittaa omalla äidinkielellään.

  Toisaalta taas lähiöissä kasvavia matuja ei paljoa kiinnosta mitkään siivoojan tai vanhusten perseiden pyyhkijän alipalkatut ammatit kun rikollisjengissä tienaa yhdessä päivässä sen mitä siivoojan sekä vanhusten perienpyyhkijänä saa kuukaudessa, puhumattakaan muista eduista kuten uusista autoista, aseista, naisista sekä ennenkaikkea KUNNIOITUKSESTA jota saa vain kuulumalla pelättyyn jengiin.

  Vasemmistolaiset tietävät tämän mutta pyrkivät ihan pokkana kääntämään kaiken päälaelleen jotta kantaväestöön kuuluva joka itse joutuu matujen ryöstämäksi ja hakatuksi tuntisi kuitenkin sympatiaa näitä roistoja kohtaan, aivan kuten se yksi punikkiakka joka joutui afrikkalaisen raiskaamaksi. Hän ymmärsi tätä viatonta mustaa ikuisen sorron uhria ja antoi sille raiskaamisen anteeksi. “Tunne myötätuntoa vihollisiasi kohtaan ja alistu omalle kuolemallesi!” Se on se mitä umpikiero vasemmistolainen kansanpetturi haluaa sinun ajattelevan.

  Tämä on juuri sitä kieroa sotaa jota katkerat vasemmistolaiset käyvät omaa kansaansa vastaan. Maahantunkeutujat ovat vasemmiston kiero ase jolla suorittaa se likainen työ jonka vasemmisto itse haluaisi meille tehdä, muttei siihen kykene joten se tarvitsee tunkeutujia tekemään sen niiden puolesta. Ja vasemmistolaiselle jää kiero “hyvän ihmisen” rooli jossa hän niin syvästi ymmärtää viattomia sorron uhreja eikä itse tietenkään toivo väkivaltaa ketään kohtaan, ei tietenkään. Hänhän on niin humaani että.

  Sata vuotta sitten Dellingerin tovereilla oli kiväärit kädessä ja ne oikein verenhimoisina tappoivat omaa kansaansa, tänään ne ulkoistavat tappamisen tunkeutujille ja itse esiintyvät viattomina hyvyyden puolustajina, vaikka ne itse myhäilevät tyytyväisinä aina kun tunkeutuja onnistuu raiskaamaan valkoisen lapsen.

 3. Dellingerin nimi mieleen.Lista on jo pitkä mutta niin muistkin.Sen minkä taakseen jättää tulee eteen vielä joskus

 4. Kannattaa äänestää Vasemmistoliittoa, jos haluaa antaa toiminnanjohtajille vallan päättää, mitkä mielipiteet ja uutiset ovat sallittuja.

 5. Se rupeaa olemaan jo melko sama keitä siellä äänestää tai jättää kokonaan äänestämättä.Ei Suomen valtio päätä enää omista asioistaan niin siinä vaiheessa kansankin on turha lähteä vaaliuurnille.Kallis ja turhauttava sirkus rahvaan hämäämiseksi

 6. Juuri nämä dellingerit idioottimaisilla ulostuloillaan suorastaan kerjäävät sitä kuuluisaa vihapuhetta.
  Kyseiset tampiot saavat roppakaupalla haistatteluja ym.
  Sitä saa mitä tilaa.

 7. Yritin julkaista tämän muualla:
  Vähän myöhästynyt viesti tähän kirjoitukseen mutta hällä väliä, tuskin tätä julkaistaan [ei julkaistu]. Elämänkokemuksieni seurauksena olen tällainen äärioikeistolainen uusnatsis-hirmunatsi jota kunnon ihmiset kavahtavat. Sitäpaitsi esitän salaliittoteorioita joille järki-ihmiset nauravat että menee pisu housuun.

  Siis tässä: Kehoittaisin lukijoita tutkimaan erästä 1800-luvun herrasmiestä nimeltä kreivi Arthur de Gobineau. Gobineau’n opin mukaan on olemassa kolme ihmisrotua — musta, valkoinen ja keltainen. Valkoinen rotu on ylempi rotu mutta valitettavasti suurimmaksi osaksi saastunutta ja siten sopivaa vain maatyöläisiksi (engl. peasants). Mustat ja keltaiset sopivat orjiksi. Vain puhdasrotuiset arjalaiset ovat ylimystöä eli herrakansaa.
  Gobineau’n opin mukaan suomalaiset ja lappalaiset ovat keltaista rotua, mongoleja jostakin Aasiasta. Tämä tieto näyttää elävän edelleenkin yliopistoväen keskuudessa ja sille etsitään tieteellisiä todisteita.

  Toinen guru on myös kreivi, nimeltä Robert Coudenhove-Kalergi. Kalergin opissa esiintyy myös herrakansa joka hallitsee rahvasta, ja rahvas pitää sekoittaa eri rotujen sekamelskaksi ettei se kykene haastamaan herrakansan valtaa.
  Suomen hallitus näyttää toteuttavan Kalergin suunnitelmaa suurella innolla. Ruotsi on tietysti edistyneempi siinä touhussa.
  _____________________
  Walesilainen tutkielma asiasta:
  CYMRU SOFREN — SOVEREIGN WALES
  The genocidal Kalergi plan to destroy the indigenous nations and peoples of Europe
  PUBLISHED: 20 September 2016
  https://sovereignwales.com/2016/09/20/the-genocidal-kalergi-plan-to-destroy-the-indigenous-nations-and-peoples-of-europe/
  […]
  The cruel trick played on the well meaning dupes in the west who support unlimited mass migration and open borders, is that they themselves are the unwitting victims of the worst kind of horrible and vexatious racist doctrine against them. In a glorious mess of ignorance and zombie like virtue signalling they will even gladly assist and protest on behalf of those elements that want to see them destroyed. That is how effective the cognitive dissonance and propaganda has become and it’s one example of how ultra progressiveness has become ultra regressive.
  […]

Comments are closed.