Koti Uutisia Rikos Lesbopari murhasi lapsen epäonnistuneen sukuelinten poiston jälkeen

Lesbopari murhasi lapsen epäonnistuneen sukuelinten poiston jälkeen

4
Rosana da Silva Candido ja Kacyla Damasceno Pessao.

Brasilialainen 9-vuotias poika Rhuan Maycon on menehtynyt, koska tämän homovanhemmat eivät hyväksyneet hänen sukupuoltaan. Pojan biologinen äiti Rosana da Silva Candido ja hänen tyttöystävänsä Kacyla Damasceno Pessao murhasivat pojan tämän ollessaan unessa. Murhan syyksi naiset kertovat sen, että poika oli kärsinyt pitkään kivuista, koska hänen sukuelimensä oltiin poistettu laittomalla leikkauksella.

Brasilian lastensuojeluviranomaiset kertovat asiasta seuraavanlaisesti:

”Pojalle on tehty eräänlainen sukupuolileikkaus. Peniksen poiston jälkeen tämä korvattiin improvisoidulla vaginalla, joka koostui villoista haarojen välissä.”

Pojan isä oli pitkään pyytänyt viranomaisilta apua, koska pelkäsi poikansa terveyden puolesta. Hän epäili myös että naiset olivat psyykkisesti pahoinpidelleet poikaa tämän sukupuolesta johtuen. Äiti ja hänen naisystävänsä kykenivät kuitenkin välttelemään viranomaisia jatkuvasti muuttamalla uusiin osoitteisiin ympäri maata.

Lähde: Nordfront

4 KOMMENTIT

  1. Lapsista on tullut leikkikaluja vanhemmille, joilla on ongelmia oman seksuaalisuuden ja seksuaali-identiteetin kanssa.

    • “nämä ihmiset laitettiin laitoksiin tässä muutamia vuosia sitten” ja nyt niitä valitaan Arkadianmäelle.. Jotain pitäisi tehdä, ennen kuin on liian myöhäistä

Comments are closed.