Koti Uutisia Rikos Leipzigin kaupunki tarjoaa 100 000 euron palkkiota äärivasemmistoterroristien ilmiantajalle

Leipzigin kaupunki tarjoaa 100 000 euron palkkiota äärivasemmistoterroristien ilmiantajalle

4

Leipzigissä poltettiin 3. lokakuuta useita rakennusnostureita.

Leipzigin kaupunki tarjoaa 100 000 euron palkkiota henkilölle, joka antaa ratkaisevan vihjeen äärivasemmistoterroristien löytämiseksi. Summa on suurin sitten Baader-Meinhofin tapauksen 1970-luvulla.

Perinteisesti vasemmistolainen parempi väkivalta on saanut vallanpitäjien hiljaisen hyväksynnän, mutta tällä kertaa on menty liian pitkälle. Ryhmän epäillään olevan vastuussa yli 10 miljoonan euron arvoisista omaisuusvahingoista sekä kiinteistöalalla työskentelevän naisen pahoinpitelystä tämän omassa kodissaan.

Aikaisemmin vasemmiston väkivalta on kohdistunut paikallisen poliisin mukaan lähinnä “äärioikeistoon”, minkä vuoksi sitä onkin katsottu sormien läpi. Nyt kohteena ei kuitenkaan ole ollut poliittinen oppositio, joten poliisi on aloittanut oikean tutkinnan löytääkseen rikolliset.

Lähde: Suomen Uutiset

4 KOMMENTIT

 1. Tuohan on melkein yhtä pahaa kuin Islam! No huumoria, ei läheskään.

  Yksi pieni esimerkki sharia-todellisuudesta (pakoon sharia-maasta autettu nuori daami kertoo):

  “Koska koraani ja Iranin laki sanoo, minut myytiin rahasta 9-vuotiaana isäni toimesta. Hän sai minusta 50 USD plus opiumia kuukauden käyttöä varten. En tiedä kumpi saa minut tuntemaan enemmän tautisuutta, se että lapset voidaan liittää avioon eli seksiin, vaiko se että ainoa ratkaiseva tekijä on raha. Puolisoni, koska nyt olin hänen vaimonsa, päätti käyttää minua nyrkkeilysäkkinä. Välillä hän raiskasi minua, välillä hakkasi. 15 -vuotiaana tapahtui että menin oikeuden eteen “puolisoni” tekemisistä. Olkapääni oli tällä kertaa sijoiltaan, naama veressä jne. Selitin tuomarille että näin “mieheni” kohtelee, pelasta minut häneltä, hän tulee tappamaan minut. Tuomari katsoi tyynesti minua, ja vastasi:
  “Tämä tapahtuu koska et tottele, mene takaisin ja tottele, niin sinua ei hakata”. Tämäkin perustuu koraanin säkeeseen, että jos vaimo ei tottele, nuhtele ensin, sitten nuku erillään, ja jos se ei auta, lyö. Koraani siis yllyttää hakkaamaan vaimoa. Onneksi eräs sukulaiseni oli puolellani, ja lopulta pääsin salakuljetettuna sharia-helvetistä turvaan ulkomaille. Turkissa menin YK:n suojiin, ja pääsin lopulta Amerikkaan turvapaikanhakijana…”

  https://www.youtube.com/watch?v=OuQZ19Om1JA

 2. Nainen jatkaa:

  “Päätin alkaa puhumaan tästä täällä USA:ssa. Koska jos ette tiedä, ette voi mitään pelastaaksenne tulevia sharian uhreja täällä USA:ssa! Iranissa on miljoonia uhreja tänään, jotka eivät selviä.”

  Koraani: Nainen on puolet arvoltaan mieheen verrattuna…

  “Meillä on raiskaus-kulttuuri täällä USA:ssa. Ei se ole kulttuuria, se on tragedia. Täällä voi länsimaisena saada oikeutta, ja raiskaaja saadaan kiinni.

  Mutta islamissa (sharia-tuomioistuin) jos raiskattu nainen yrittää saada oikeutta, hän ei voi mitenkään todistaa että on raiskattu. Islam-laissa ei ole raiskaus-rikosta, Neljä miestä todistaa että nainen on ollut kutsuva, niin nainen lukitaan jonnekin kunnes kuolee pois. Tätä tuomme länsimaihin islamin myötä.

 3. Äärisadistit kuten Li Andersson, Juha Sipilä ja eräs ministeri A. Rinne, nämä pitäisi asettaa edesvastuuseen raiskausaallon, kunniaväkivallan ja muun vastaavan saastan massatuonnista maahamme:

  https://www.youtube.com/watch?v=OuQZ19Om1JA

  “Sharia for Women: A Female Sharia Survivor Shares Her Story”

 4. Jos imaami sanoo että jonkun tietyn islamistin pitää hankkiutua vankilaan kouluttamaan siellä olevia tulevaa taistoa varten, joutuu nykyolosuhteissa tämä islamisti tekemään todella veristä jälkeä jotta saa tarpeeksi pitkän pestin tehtäväänsä varten.

  Onko tämä todellakin se mitä myös Suomen äärivasemmisto-hallitus ja DemLa- varikset haluavat?

Comments are closed.