Koti Uutisia Kotimaa Helsingin poliisi tutkii maahanmuuttajien väkivaltaista katujengiä

Helsingin poliisi tutkii maahanmuuttajien väkivaltaista katujengiä

12
Pihlajisto, lähiö missä epäilty törkeä kiristys tapahtui.

Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikkö tutkii maahanmuuttajien katujengiä, jonka epäillään syyllistyneen ainakin kiristykseen, ryöstöön ja pakottamiseen loppukesällä Helsingissä. Uhri on suomalainen vuonna 1995 syntynyt mies.

Kaksi somalia, kaksi kurdia ja yksi albaani oli tunkeutunut uhrin asuntoon ja alkanut kiristämään tältä rahaa. Kiristyksen syynä oli jo takaisin maksettu 400 euron summa, josta vaadittiin nyt 5000 euron korkoa.

Kaikkiaan tapauksessa on ollut kuusi epäiltyä, joista neljä on edelleen vangittuna. Poliisin mukaan jengiin tai yhteenliittymään kuuluu noin kymmenen henkeä, jotka eivät varsinaisesti käytä itsestään mitään nimeä.

Lähde: MTV

12 KOMMENTIT

  • Yhtälailla syöpää ovat ne suomalaiset tahot jotka moisen saastan kanssa pyörivät.

   • Totta kai, ehkä vielä enemmän. Tosin osa on myös vihamielisen ympäristönsä ja kasvatuksen uhreja.

 1. Olivatkohan nämä niitä yksittäistapauksia, jotka eivät poliisin mukaan olleet mitenkään yhteydessä mihinkään? Niin tai näin, ei viene kauan että velkoja aletaan Suomessakin periä Ruotsin malliin eli pommeilla, luodeilla ja tönkköpolvilla. Rajat ovat auki ja Ruotsiinkin on välineet saatu eli ei ole mitään syytä miksei niitä saataisi Suomeenkin. Nauttikaa turvallisuudestanne, arvoisat maanmiehet, sillä se voi jäädä lyhytaikaiseksi.

  • Niimpä.Se on ihmeellinen juttu miten tässä sidosryhmässä kaikki “lieveilmiöt” nousee pintaan, ja ovat prosentuaalisesti moninkertaisia valtaväestöön nähden. Mutta nämähän on aina näitä yksittäistapauksia…

 2. > 400 euron summa, josta vaadittiin nyt 5’000
  > euron korkoa

  Onneksi tuo rahaa lainaksi ottanut henkilö ei sentään joutunut pikavippifirman uhriksi. Olisi käynyt vielä hullummin.

  • Tuskinpa. Kyllä Suomessa viedään luvat aika helposti näiltä törkeitä korkoja periviltä firmoilta. Katsopas millaisia todellisia vuosikorkoja tarjoavat Suomessa nämä pikavippitoimijat, niin huomaat ettei mitään 5000 euron korkoa tuollaisesta pikkusummasta voi päästä edes muodostumaan.

   Pikavippi on itseasiassa melko kätevä laina, jos kyse on lyhytaikaisesta tarpeesta. Eestissä sai ainakin aika ison summan euron korolla, jos maksoi 30 päivässä takaisin. Mutta tosiaan, aina pitää katsoa – mitä tahansa lainaa otettaessa – että mikä se todellinen vuosikorko on. Sen kun jakaa 12:lla, niin saa kk:n koron.

   Pikavipeissä ongelmia aiheuttaa juuri se, etteivät monet viitsi liian tarkkaan tutustua ehtoihin ja sitten ollaan liemessä. Otetaan esim. ryyppyputken jatkamiseksi jossakin kapakassa vippejä ynnä muuta vastuutonta.

 3. ei jaksa enää me emme elä “maapallolla” joka on paljon suurempi valhe kuin holokausti!

Comments are closed.