Koti Uutisia Rotu Legendaarista juutalaista rahaelitistiä ja Israel-lobbaajaa syytetään seksuaalirikoksista

Legendaarista juutalaista rahaelitistiä ja Israel-lobbaajaa syytetään seksuaalirikoksista

2
Michael Steinhardt.

Legendaarista juutalaista rahaelitistiä Michael Steinhardtia syytetään useiden naisten seksuaalisesta ahdistelusta työpaikoilla. Seitsemän Steinhardtin uhria on astunut esiin ja kertonut juutalaisen käyttäneen heitä hyväkseen. Tapaus on kova isku Yhdysvaltojen sionistilobbylle.

Talouslehdistö on kutsunut Steinhardtia “Wall Streetin parhaaksi keinottelijaksi”. Lisäksi hän on perustanut Birthright Israel -järjestön, joka on yksi Amerikan äärisionistiliikkeen kivijaloista. Nyt sionistit pelkäävät, että Steinhardtin seksuaalirikokset voivat loata järjestön maineen.

Steinhardt on ollut vuosikymmenten ajan yksi Amerikan juutalaisliikkeen tärkeimmistä rahoittajista. Hänen isänsä Sol Frank Steinhardt myi työkseen varastettuja timantteja ja tunsi läheisesti juutalaisen mafiajohtaja Meyer Lanskyn. Michael itse on puolestaan kerännyt omaisuutensa riistämällä veronmaksajia, yrittäjiä ja eläkesäästäjiä kansainvälisilla finanssimarkkinoilla.

Steinhardtin perustama Birthright Israel järjestää länsimaalaisille juutalaisnuorille ilmaisia matkoja Israeliin, jotta näistä tulisi kiihkosionisteja. Jewish Telegraphic Agencyn mukaan Steinhardtilla on “päähänpinttymä juutalaisten kansallisesta jatkuvuudesta”, millä viitataan Steinhardtin pyrkimyksiin pitää juutalaiset rotupuhtaana kansana.

Steinhardt tunnetaan muun muassa siitä, että hän on tarjonnut usein 100 dollaria puhtaana käteen vastaantuleville juutalaistytöille ja -pojille sillä ehdolla, että nämä juttelevat toisilleen 15 minuuttia. Mikäli juutalaistytön ja -pojan välille on syntynyt kemiaa ja nämä ovat luvanneet mennä naimisiin, on Steinhardt maksanut näiden kuherruskuukautensa kulut. Näin rahaelitisti on pyrkinyt maksimoimaan juutalaisten syntyvyyden.

Tuoreet seksuaalirikossyytökset vahvistavat käsitystä siitä, että myös Steinhardt itse on pyrkinyt lisäämään juutalaista syntyvyyttä muidenkin kuin oman vaimonsa kanssa. Steinhardtin moraalista kertoo kaiken olennaisen se, että hän on kutsunut rikollisvaltio Israelia “moraalisimmaksi valtioksi koko tällä planeetalla”.

Lähteet: Jewish Telegraphic Agency (1, 2), Forbes (1, 2)

2 KOMMENTIT

  1. No jopas on charmatti jäbä tämäkin lobby-kerholainen.

  2. Ja tyhmät suomalaiset kristityt palvovat näitä jonain jumalina.

Comments are closed.