Koti Uutisia Kotimaa Perussuomalaiset ei suostu kertomaan, miten rajat käytännössä suljettaisiin

Perussuomalaiset ei suostu kertomaan, miten rajat käytännössä suljettaisiin

31

Populistipuolue Perussuomalaiset ei suostunut kertomaan Iltalehdelle, kuinka puolue sulkisi Suomen rajat, mikäli se äänestettäisiin valtaan. Kysymys oli erityisen oleellinen siksi, että puolue lamaantui hallituksessa kokonaan, kun vuoden 2015 pakolaiskriisi puhkesi.

Iltalehti kysyi Perussuomalaisilta, miten humanitaarinen maahanmuutto konkreettisesti lopetetaan. Lehti pyysi myös tarkennusta siihen, myönnettäisiinkö puolueen johtamassa Suomessa kenellekään turvapaikkoja ja lopetettaisiinko kiintiöpakolaisuuskäytäntö kokonaan. Puolue ei tahtonut vastata yhteenkään kysymykseen.

Perussuomalaisten reaktio yllätti monet, sillä toimettomuus vuoden 2015 kriisin aikana oli sille karvas julkisuustappio. Lisäksi perussuomalainen kansanedustaja Jani Mäkelä hämmensi äänestäjiä hiljattain väittämällä, ettei Euroopan unioni ole pakolaisongelman pääsyyllisiä.

Lähde: Iltalehti

31 KOMMENTIT

 1. Ei tietenkään suostunut vastaamaan noihin kysymyksiin, koska niin ei tulisi tapahtumaan, että rajat laitettaisiin kiinni vaikka perussuomalaiset olisivat vallassa. Nähtiinhän se jo vuoden 2015 hallituksessa miten sionisti -ja kansanpetturipuolue Perussuomalaiset eivät laittaneet tikkua ristiin silloinkaan. Ei siis eroa näistä muista kansanpetturipuolueista mitenkään.

 2. Perussuomalaisista on tullut ns. tavallinen puolue, vastaamattomuutta, asioiden pyörittelyä vastauksissa ja takinkääntöjä.

 3. Sionisti -ja kansanpetturipuolue Perusjuntit taas kusettamassa Hölmöläisiä.

 4. Sionisti-Soini ja muut kansanpetturit häipyivät puolueesta kun Halla-aho tuli puheenjohtajaksi!
  Monikulttuurihelvetin ja islamisaation torjumiseksi ei ole parempiakaan vaihtoehtoja kuin Perussuomalaiset tai Seitsemän tähden liike. Halla-aho ja Väyrynen ovat suomalaisten pelastus.
  Äänestäkäämme siis jompaa kumpaa!

  • Persut se on sionistien hallussa oleva puolue, jonka päätarkoituksena on ohjata tyhmien suomalaisten vihat sionisteille sopivaan suuntaan.

  • Perusjuntit ja Seitsemän tähden liike ei todellakaan ole mikää vaihtoehto. Äänestämällä et voi vaikuttaa, mikään ei muuttuisi vaikka Perusjuntit olisivat isoin puolue. Nähtiinhän se jo 2015. Joten tuo sinun sössötyksesi on aivan häränpaskaa. Aku Ankkaakin äänestäminen on paljon fiksumpaa. Ei kannata äänestää!

 5. Allah-laho ei tainnutkaan olla kovin mestarillista ainesta. Noh, kokeillaas sitten vielä tämäkin vaihtoehto, pahin toki mielessä pitäen, para bellum.

 6. Sumutus jatkuu persuilla myös muilla rintamilla esim. ilmastoasioissa: https://www.youtube.com/watch?v=xTur5clKiOA

  Kauniita korulauseita jotka kuulostavat hienoilta ja antavat kuvan paremmasta ilmasto-/energiapolitiikasta.
  Kuitenkin haluavat jatkaa hyödytöntä maan polttamista (turvevoima) ja tukevat suurteollisuutta sekä sen energiantarvetta.
  Halla-aho ei ole perillä siitä, että suomessa ei ole enää vuosiin tankattu varsinaista dieseliä vaan se on jo suurimmaksi osaksi biodieseliä.
  Nykyinenkään hallitus ei ole tätä tuonut julki, vaan ajaa propagandaa dieseleitä vastaan jotka ovat vihreämpiä kuin bensiinikäyttöiset.
  Tuulivoimassakaan ei olisi mitään ongelmaa jos käytettäisiin oikeanlaisia turbiineita ts. ei propeleita vaan vertikaaalisuunnassa pyöriviä turbiineita jotka eivät ole riippuvaisia tuulen suunnasta tai sen voimasta, kestävyys sekä ympäristöhaitat olisivat monin kerroin pienemmät.

  • Elämme Euroopassa jossa kaikki täytyy olla EU:n, euron ja suurpääoman tavoitteiden kanssa yhteensopivaa. Tätä kokonaisuutta sitten pankit syynäävät tarkalla silmällä, ja ovat valmiita laskemaan luottoluokitustamme.

   Samaan aikaan Suomessa jauhetaan poliittisia valheita joka rintamalla. 6 tunnin työpäiviä tai 30 tunnin työviikkoja, vastikkeetonta perustuloa, haittamaahanmuuton pysäyttämistä. Nämä ovat esimerkkivalheita, jotka eivät ole realistisia, koska olemme EU:ssa ja eurossa, sekä maailmassa joka tarvitsee vain nopeampia käsiä ja vähemmän palkkaa vaativia ihmisiä orjakseen sorvin ääreen, jotta talous kasvaa pyramidin kärkipäässä.

   Näissä vaaleissa äänestäminen on tyhmää. Perussuomalaiset valeoppositiona on tuotu poliittiselle kentälle vain hidastamaan tapahtumia, mutta ei pysäyttämään niitä. On paljon parempi, että Suomeen saataisiin mahdollisimman nopeasti mahdollisimman vihervasemmistolainen hallitus, koska silloin tapahtuvat asiat kiihtyy ja samalla ihmisten pitää löytää uusia kanavia vaikuttaa, koska perussuomalaisiin ei voi sillä hetkellä takertua. Muussa tapauksessa me seuraamme taas perse hiessä perussuomalaisten uhriutumista ja räpellystä eduskunnussa seuraavat 4 vuotta, koska roskademokratiassamme nuo voidaan jättää täysin huomioimatta päätöksenteossa. Kansalta pitää saada toivo pois, ja heidät pitää saada ymmärtämään, että toivo ei perussuomalaisissa ole.

   • Kyllä sotkua tarvitaan. Muutos tapahtuu vasta kun törmätään johonkin kovaan. Laskekoot “kansaiväliset” banksterit Suomen luottoluokitusta, se vain nopeuttaa sheeplen heräämistä todellisuuteen.

    Toimintakyvytön ristiriitainen hallitus on parempi kuin punavihreä hallitus. Koska asiat kiihtyisivät kohti systeemin romahdusta joka tapauksessa, mutta väriltään sotku ei olisi bankstereiden toivoma punavihreä.

    EU, euro, NATO, kansanvaihto – nämä ovat vaarallisimmat ilmiöt. Ainakin näissä neljässä kysymyksessä Väyrynen ja Janitskin ovat lähellä PVL:ää, ja mikäli pääsevät Eduskuntaan – aiheuttavat globalisteille pehvakipua ja sotkevat kaalimaan parhaansa mukaan. Siis pakon edessä (kun en voi äänestää kansallissosialistia) – äänestän 7TL siinä toivossa, että Väyrynen ja Janitskin sotkevat ja sabotoivat punavihreien, persujen ja muiden kansanvihollisten suunnitelmia.

    Äänestämättä jättäminen tarkoittaisi antautumista siinä, missä voidaan sabotoda edes hieman. Lämmin vesi on helpompi saada kiehumaan kuin jääkylmän.

    • Valitettavasti näyttää siltä, kun kuuntelee nykyisen PS:n näkyvimpien edustajien pöhköpopulistisia lausuntoja ja katsoo heidän kannattajiaan, että kyseinen puolue on edelleen kuin räätälöity sille kansanosalle, joka seuraa amerikkalaisia sarjoja netflixistä, lukee seiskapäiväälehteä ja kesälomalla lentää Karibialle tai Thaimaahan. Eikä halua tätä paratiisia häiritsemään mitään “vitun rättipäätä”. Kun tietämättömyys, epätoivo ja hölmöys yhdistyvät, sitä uskoo vaikka millaiset korulauseet.

     Nopean tarkastelun jälkeen Väyrynen ja Janitskin vaikuttavat olevan 7TL:n ainoat karismaattiset ehdokkaat. Jos on muita, niin saa vinkata tänne. Kahden edellä mainitun äänestämisessä ei varmaan mene paljon vikaan, varsinkin jos haluaa äänestää protestimielessä. Toisaalta onko paras protesti kuitenkin olla äänestämättä ja osallistumatta koko naurettavaan nukketeatteriin? Ride the tiger, kuten Evola kirjoitti.

     Vikernes kärjistää välillä liikaakin teinejä miellyttävällä tavalla, mutta tässä videossa hän on asian ytimessä:
     https://www.youtube.com/watch?v=AJCgVoNkZSc

    • Janitskinia voisin äänestää jos olisi minun vaalipiirissä, muuten tuo 7TL on aika kyseenalainen, 2 rotumuukalaistakin löytyy 7TL ehdokkaista.

 7. Jep, mutta eliitin suunnitelma on todennäköisesti taas sama kuin edellisten vaalien jälkeen, eli Kosher-Persut tekevät vasemmiston puolesta likaisen työn eli otetaan tällä kertaa kertaheitolla vaikka 150 000 matua, sekä säädetään tämän päälle Perujen vaatimuksesta vielä tiukemmat “vihapuhelait” mokutuksen kritisoimista vastaan.

  • Tuo olisi kaikkien aikojen takinkääntö Suomessa. Kyllä… mahdollista.

 8. Onpa ollut vaikeaa tämä äänestäminen tällä kertaa. Päädyin sitten SKE(Suomen kansa ensin) kun ainoat ehdokkaat jotka jyrkästi sanoivat ,ei, hakaristi-symbolin kieltämiselle. Olin tosi pettynyt kun suurin osa perussuomalaisten ehdokkaista tällaista älyttömyyttä kannattavat, ja muissa liikkeissä sitten vähän juuta ja jaata ja ei oikein tienneet.

 9. Luulisi, että rajanylitysten valvonnan palauttaminen on helppoa. Rajojen sulkeminen on vielä helpompaa. Puomi alas, portit kiinni. Siinä se.

 10. Usein vedotaan persujen saamattomuuteen 2015 ja arvellaan, että nyt sama peli jatkuisi. Ehkä persujen lamaantuminen johtui Soinista ja siitä, että kenttäväki ei rohjennut syrjäyttää saman tien Soinia. Siis lampaat eivät pystyneet tekemään mitään hillotolpasta koko ajan puhuvalle. Persut 2015 ja persut 2019 ovat eri puolueita. Hillotolppalaisiista on päästy eroon. Toivottavasti.

  Nyt sitten nähdään, pystyykö Jussi valamaan jäseniin rohkeutta. Ehkä ihmisten enemmistö tarvitsee johtajaa.

  Itsekin olen epäröinyt persujen äänestämistä. Sitä ei halua tulla petetyksi.

 11. Persut kannattavat EU:ta, euroa ja Natoon mennään, jos mennään. Tämä on heidän selkeä kanta. Muukalaisissa he näkevät ongelman niissä, jotka eivät tee työtä ja maksa veroja.

  Perussuomalaiset haluavat muuttaa Euroopan Unionia sisältä päin. Nythän tämä alkoi sionistin ja Netanjahun kättelijän, Matteo Salvinin toimesta ja mukana oli myös persujen Kotro tiivistämässä “populistista” liikehdintää Euroopassa.

  Olen kuullut videosta, jossa juutalainen poliitikko kertoo, että populistit eivät ole heille ongelma, kunhan he ovat sionisteja. Toivottavasti video löytyisi jostain Jewtuben syövereistä.

  Luulisi olevan jo kaikille selvää, että todelliset muutosta ajavat liikkeet pysäytetään ennen kuin nämä ehtivät edes syntyä uhaksi tälle velkaperäiselle, lammasmaiselle yhteiskuntajärjestykselle.

  • “Perussuomalaiset haluavat muuttaa Euroopan Unionia sisältä päin.”

   Näkisin, että Unioni tulisi purkaa ja tilalle luoda Itsenäisten eurooppalaisten valtioiden yhteistyöjärjestö. Entisiä Unionin toimitiloja ei uusi toimija saisi käyttää. Irtioton menneisyyteen tulee olla täydellinen. Jopa niin, että uudessa organisaatiossa ei saisi olla vanhan organisaation palveluksessa olleita.

   Uusi järjestö kunnioittaisi jäseniensä itsenäisyyttä ja sallisi monenlaisten valtioiden olemassaolon. Siis jäsenvaltiot saisivat itse päättää omista asioistaan.

 12. Perussuomalaisten tavoiteohjelma vaalikaudelle 2019-2023 pähkinänkuoressa:

  – lisää työpaikkoja ja EUroja Suomen kansalaisille
  – lisää teitä ja tavaraa Suomen kansalaisille
  – lisää makkaraa ja netflixiä Suomen kansalaisille
  – lisää natotusta ja daavidintähteä Suomen kansalaisille
  – lisää Suomen kansalaisia.

  • Koska Euroopan juutalaisten kattojärjestö on jo kertonut tekevänsä yhteistyötä muslimien kanssa valkoihoisten gentiilien kansat tuhotakseen, on tämä persujen sionifilia juuri sitä mitä nähtiin 2015: Lisää muslimeja suomeen.

   Natofilia taas tarkoittaa lisää rahaa syytesuojalliselle NATO-hybridisotakeskukselle. Voivat lahdata vaikka kaikki valkoihoiset täältä, eikä heihin päde mitkään maan lait.

 13. Ymmärrättekö te kommentoijat mitä on demokratia?
  Se järjestelmä on meillä käytössä.
  Tuon saatanan ruikutuksen sijaan voisitte perustaa kansallissosialistisen puolueen ja osallistua vaaleihin.
  Luuletteko että saisitte niin paljon ääniä, siis paljon yli 50%, että TE saisitte määrätä kaikesta?
  Joku tuossa väitti että paras vaihtoehto on jättää äänestämättä. Tollo!
  Sionistieliitillä ja kaikenmaailman Bilderbergiläisillä on kyllä aivan liikaa valtaa, siis taloudellista, rahalla saa.
  Mutta umpipaskaa on väittää että he vaikuttaisivat esim Perussuomalaisiin.
  Jos ja kun he Soiniin vaikuttivat tulos nähtiin,
  puolueen jäsenistö vaihtoi johtajaa.
  EU saattaa olla korjattavissa itsenöisten kansallisvaltioiden löyhemmäksi liitoksi ja sen tekevät kansat äänestämällä oikein eli vaihtamalla korruptoidut johtajat.
  Sitten saadaan vaikka lakeja muuttamalla nämä ylimmät rosvot poseen.
  Tarvitaan informaatiota, kyllä meininki muuttuu hiljalleen vaikka propaganda vastassa on massiivinen.

  • On aika absurdia, että äänestäjä, joka on vahvasti tyytymätön viime hallituskauden toilailuihin, äänestäisi yhtäkään edustajaa niistä kuudesta suurimmasta puolueesta, jotka olivat vallassa vuosina 2015-2019. Mukaan lukien PS, vaikka johtaja olisikin vaihtunut. Nykyään suomalaista sisua enemmän näkee epätoivoista uskoa…

   Samalla kun äänestää (varsinkin noita valtapuolueita), voi polvistua, ristiä sormensa ja rukoilla, että joku pelastaa Suomen.

 14. Tällä hetkellä kansanäänestys EU-jäsenyydestä olisi täysin hyödytön kun unionia kannattaa 60-70% kansalaisista. Tulos olisi selvä.
  Propaganda EU:n puolesta on massiivista, ihmisiä pelotellaan maailmanlopulla joka seuraa ilma unionia.
  EU on Bilderbergin eliitin korruptoitunut himmeli joka pitää muuttaa löyhemmäksi itsenäisten kansalisvaltioiden liitoksi tai se hajoaa.
  Demokratiassa muutos vaatii äänestäjien tuen ja se saadaan aikaan vastapropagandalla tai oikeammin tosiasioiden julkituonnilla. Se on jo tulossa.

  • Mikä viittaa siihen, että se jokin on tulossa? eurooppalaiseen/pohjoismaalaiseen kansallisidentiteettiin on tuotu jo sen verran lisämaustetta Lähi-Idästä ja Afrikasta, että on turha puhua enää mistään itsenäisten kansallisvaltioiden liitosta, joksi Euroopan Unioni tässä kuvitelmassa muutetaan.

   Perussuomalaiset tuloksesta riippumatta tullaan ajamaan nurkkaan. Se on demokratiamme tila tänä päivänä. Turha kuvitella, että kansa jotenkin tästä raivostuisi, koska koronkiskojat kyllä pitävät huolen, että Suomessa on leipää ja sirkushuveja jatkossakin tarjolla joka johtaa jatkossakin vain äänestämiseen.

   On huvittavaa suorastaan, että alistumme ilman todellista kamppailua, koska luotimme demokratiaan jota ei käytännössä koskaan ollut.

 15. Kansallismielisyys kasvaa ympäri Eurooppaa, muutos on tulossa.
  Onko se sitten demokraattinen muutos vai sisällissotien aikaansaama, jää nähtäväksi.

 16. (((Halla-aho))) on linjapuheensa kaksivuotiskaudelleen pitänyt. Haittamaahanmuuttoa – mitä sitten ikinä tarkoittaakin – olisi tarkoitus vastustaa. Eli käytännössä miten?

  PS oli hallituksessa neljä vuotta. Kahtena ensimmäisenä vuotena tehtiin ennätys: kumpaisenakin maahan tunki 100 000 ruskeaa/mustaa!

  Viime vuonna maahan tuli lähes 100 000 lisää jälleen. Onneksi niistä oli edes vajaat 10 000 venäläisiä…

  Jos PS noin paljon paskaa sai aikaan hallituksessa, niin odottelen innolla heidän mahtavia oppositio-otteitaan…

  Pelottava tulevaisuus meillä.

Comments are closed.