Koti Uutisia Kotimaa Lapsiasiavaltuutettu ajeli taksilla noin 5 000 euron edestä kolmessa kuukaudessa

Lapsiasiavaltuutettu ajeli taksilla noin 5 000 euron edestä kolmessa kuukaudessa

3
Tuomas Kurttila.

Lapsiasiavaltuutettu, sosiaalidemokraatti Tuomas Kurttila on ajellut veronmaksajien varoilla taksilla noin 5 000 euron edestä. Hän itse perustelee taksireissujaan ajansäästöllä, työhyvinvoinnilla ja kuljettajien kanssa käydyillä keskusteluilla. Jää epäselväksi, miten taksikuskien kanssa keskustelu on olennaista lapsiasiavaltuutetun tehtävissä.

Kurttila, jonka aika lapsiasiavaltuutettuna on päättymässä, ei silti ole luovuttamassa asemaansa kansan kukkaron ääreltä. Hän on pyrkimässä kansanedustajaksi SDP:n listoilla.

Lähde: Yle

3 KOMMENTIT

  1. Olisi hupaisaa katsoa kuitit että mihinkä aikaan ja missä. Jos kunnon demari on aloittanut Touko of Funlandin tapaan yhteiskuntasuhteiden luonnin Maken ja Kaken kanssa.

  2. Nyt kun on lapsiin kohdistuneita sekä raiskauksia kuten Oulussa ja viimeksi nousi Oravaisten vok tapetille luulisi että jos kuka niin Kurttila on se virkamies jonka pitäisi potkia sekä poliisia, oikeusviranomaisia, terveydenhuoltoa ja kasvatuksesta vastaavia persiille ja vaatia tuloksia. Mitä vielä äijä on kuin kusisukassa hiljaa. Mites se vanha sanonta menikään siitä ettei korppi korpin silmää noki vai olisiko valtionhallintoon pesiytynyt oma pedaririnki jota suojellaan kuin paavi omiaan.

Comments are closed.