Koti Uutisia Laiton maahanmuutto USA:han kasvaa

Laiton maahanmuutto USA:han kasvaa

0

Laittoman maahanmuuton on raportoitu kasvaneen USA:han merkittävästi. Tämä on seurausta siitä, että sekä republikaanit että demokraatit puhuvat laittomien maahanmuuttajien armahduksen puolesta.

UK_Laiton_maahanmuutto_USAhan_kasvaa

USA:han suuntautuva laiton maahanmuutto on lisääntynyt huomattavasti viime aikoina sen jälkeen, kun yhä useammat maan poliitikot puoltavat amnestiaa laittomille maahanmuuttajille. Nimettömänä esiintynyt Yhdysvaltain rajavartiostossa työskentelevä henkilö kertoi amerikkalaislehti Townhallille:

“Olemme havainneet laittomien maahanmuuttajien määrän kaksin- tai jopa kolminkertaistuvan sen jälkeen, kun alettiin puhua amnestiasta. Monet näistä ihmisistä, tosin ei enemmistö, ovat rikollisia, myös törkeiden rikosten tehneitä.”

Townhall esittää myös tilastoa, joka osoittaa, että vain pieni osa laittomista maahanmuuttajista pysäytetään rajalla. Lehden haltuunsa saamat kuvat näyttävät lisäksi, että useat laittomista maahanmuuttajista salakuljettavat maahan huumausaineita isoissa selkärepuissa.

Samalla, kun laiton maahanmuutto on lisääntynyt, on Obaman hallinto leikannut rajavartioston resursseja. Tämä johtaa muun muassa siihen, että jotkut Meksikon-rajan alueista jäävät partioimatta.

 

Nordfront.se