Koti Uutisia Lainsäätäjä: juutalaiset tuhosivat Venäjän

Lainsäätäjä: juutalaiset tuhosivat Venäjän

1

Venäjän pääpuolueen lainsäätäjä sanoi pitämässään puheessa, että juutalaiset tuhosivat Venäjän kahdesti vuosina 1917 ja 1991. Lainsäätäjän virkaveljet vaativat nyt lainsäätäjän erottamista Venäjän yhtenäisyyspuolueesta.

Puolueen lainsäätäjä Oleg Bolychev sanoi, että juutalaiset olivat osa oppositiota, joka tuhosi maan vallankumouksessa 1917 ja Neuvostoliiton hajoamisessa 1991. Venäjän juutalainen kongressi on tuominnut Bolychevin lausunnot.

Bolychev on itse kieltänyt, että lausunnoissa olisi ollut jotakin antisemitististä. “En puhunut juutalaisista, vaan maan yleisestä tilanteesta ja pettureista, jotka tuhosivat maan kahdesti”, hän kertoi.

 

Lähde: The Times of Israel

Aiheeseen liittyen: Putin: neuvostohallitus oli ylivoimaisesti juutalaisten käsissä

1 KOMMENTTI

  1. Yleensä kaikki valtiot jonne he ovat levinneet, kärsivät suuresti. Jos katsoo Amerikan yhdysvaltoja, Palestiinaa ja Italiaa niin ei voi välttyä tältä näkemykseltä.

    Taisi olla eilen kun tuli TV1:ltä tuli hyvä dokumentti Kuubasta: Kuuba – mafian paratiisi. Äkkiä voisi kuvitella että Italialaisethan sielä häärivät, mutta dokumentti paljasta että Mafia ei olekaan Italialainen järjestäytynyt rikollisjärjestö, vaan juutalainen.

    http://areena.yle.fi/tv/2127743

    Toivottavasti joku saa tuon dokumentin levylleen tulevaisuutta varten. Voi olla että sitä ei esitetä tämän jälkeen.

Comments are closed.