Koti Uutisia Kysely: Vastarintaliikkeen tuleva vappumarssi tuplasti edellistä isompi

Kysely: Vastarintaliikkeen tuleva vappumarssi tuplasti edellistä isompi

3

Nordfront kysyi lukijoiltaan, kuinka moni on osallistumassa tulevaan vappumielenosoitukseen Falunissa vappuna. Kyselyn mukaan paikalle tulee jopa 500–800 henkeä. Viime vappuna Borlängessä järjestetyssä tapahtumassa oli noin 350 osallistujaa – tämä siis tarkoittaisi osallistujamäärän tuplaantumista vain vuodessa!

Tukholmassa marraskuussa järjestetyssä mielenosoituksessa oli noin 700 osallistujaa, minkä lisäksi 100–200 henkeä ei päässyt osallistumaan poliisin mielivaltaisen toiminnan vuoksi. On kuitenkin eri asia järjestää mielenosoitus pääkaupungissa kuin pienessä kaupungissa keskellä Ruotsia.

Kahden aikaisemman mielenosoituksen yhteydessä järjestetyt samanlaiset kyselyt ovat antaneet myös melko tarkat lukemat lopullisesta osallistujamäärästä, joten kyselyä pidetään melko luotettavana.

Mikäli liike kasvaa samanlaista tahtia myös tulevina vuosina, kykenee se ottamaan yhä enemmän jalansijaa yhteiskunnassa. Liikkeen kasvaminen massaliikkeeksi Ruotsissa on alkanut – kaikki Faluniin!

 

Lähde: Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Toivottavasti saavat marssia, sillä “demokratia” on niin kovin juonikas. Jos sitä paljon puhuttua “yhteiskuntarauhaa” haetaan esim. valtion taholta, niin miksi paisutella asiaa turhan vuoksi tässä tapauksessa. Muslimirikollisuus on ruotsissa käsittämättömässä tasossa. Sitten kunnon svenssonit saavat lukea lehdestä, että ruotsi ei ole koskaan ollut niin turvallinen kuin nyt. Feministihallituksen feministi -maahanmuuttoministeri valehtelee Englannin TV:n suorassa haastattelussa kuinka maahanmuuttajien aiheuttama rikollisuus on laskenut kuin taikaiskusta ja suurin osa tapauksista on toteennäyttämättömiä. Hänen selittelynsä olivat niin surkuhupaisia, että jo myötähäpeä teki siitä “kovaa” katsottavaa.
    Tämän ruotsalainen yhteiskunta nielee kokonaan purematta kuin pöllö hiiren, mutta sekin sentää oksentee sulamattomat osat pois. Sitävastoin kun sadoissa laskettava ruotsalaisista ja muista koostuva nuorten miesten ja naisten joukko kävelee lippulinnassa, koko ruotsin yhteiskunta on huonot housuissa. Ei voi muuta todeta kuin, että jotain mätää on ruotsinmaalla.

  2. Liikkeen kasvu Ruotsissa viime aikoina on kyllä ollut mielettömän nopeaa – mahtavaa! Nähdään Falunissa!

  3. Huhujen mukaan tänne on tulossa vähintään tuplaten myös suomalaisia viime vuotiseen verrattuna!

Comments are closed.