Koti Uutisia Kuvasi maahanmuuttajien huumejuhlia – sai syytteen rasismista

Kuvasi maahanmuuttajien huumejuhlia – sai syytteen rasismista

3

UK_maahanmuuttajien_huumejuhlat

Viime kesänä afrikkalaisten maahanmuuttajien huumejuhlia kuvanneelle ruotsalaismiehelle on luettu syyte kiihottamisesta kansanryhmää vastaan Jönköpingin käräjäoikeudessa. Mies oli ladannut videon YouTubeen herättääkseen keskustelua avoimesta huumeidenkäytöstä ja siitä, ettei poliisi puuttunut asiaan ollenkaan.

Syytteen saanut ruotsalaismies kirjoitti YouTubeen: “Afrikkalaiset valtaavat Ruotsin. Juhlivat, polttavat pilveä, soittavat musiikkiaan ja tekevät mitä haluavat… Kannabiksen hajusta ei voinut erehtyä. Miksi tämä sai jatkua ilman poliisin ja viranomaisten puuttumista siihen?”

Mies on tunnustanut kuvanneensa videon ja ladanneensa sen myöhemmin nettiin, mutta kiistää syyllistyneensä rikokseen. Myös syytetyn lakimies pitää syytettä absurdina. Hän sanoo, ettei rikoksen paljastajaa pitäisi syyttää kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Lähde: Avpixlat

3 KOMMENTIT

  1. Vain Ruotsissa tämänkaltainen idioottimainen käytös on mahdollista… niin siis vielä toistaiseksi.
    Mutta eiköhän me muutkin Pohjoisen Pojat saada katsella näitä remuavia etelän ihmeitä mikäli asiat eivät ala pikkuhiljaa muuttumaan..

  2. Tampereella soitin nimettömänä tämmöiselle porukalle poliisit, kun polttelivat vesipiippuaan Verkarannassa viime kesänä. Kyllä loppui polttelut..

  3. Hui kauheaa, että ihan pilveä polttavat. Mutta onhan tuo “kiihottaminen kansanryhmää vastaan” syyte aivan käsittämätön.

Comments are closed.