Koti Uutisia Kotimaa Kulttuurimarxistinen kurdi yrittää sabotoida Maustetyttöjen keikkoja

Kulttuurimarxistinen kurdi yrittää sabotoida Maustetyttöjen keikkoja

23
renaz kurdi kulttuurimarxisti
Renaz Ebrahimi.

Kurdeista on kehittynyt Suomessa viime vuosina juutalaisiakin äänekkäämpi eturyhmä, jonka puhemiehet ovat vaatineet suomalaista väestöä muuttamaan tapojaan rotumuukalaisten miellyttämiseksi. Yksi aggressiivisimmista kurdiaktiiveista on suomalaisten veronmaksajien rahasta nauttiva Yle-juontaja Renaz Ebrahimi, joka on yrittänyt tänä vuonna käyttää mediavaltaansa tuhotakseen vitivalkoisen Maustetytöt-yhtyeen suosion.

Valtamedia uutisoi tällä viikolla, että juuri Ebrahimin ansiosta Maustetytöt pudotettiin lähes kokonaan suomalaisen musiikkimaailman tärkeimmästä kilpailusta, Emma-gaalasta. Kurdin voitto oli kuitenkin vain väliaikainen, sillä hiljattain selvisi, että Maustetytöt pääsee kaikesta huolimatta kilpailemaan yhdessä kisan kategorioista.

Kurdikulttuurimarxistin tavoite oli eristää yhtye gaalan ulkopuolelle, sillä hänen mielestään Maustetytöt ei ole ottanut “ruskeiden ihmisten” tunteita tarpeeksi hyvin huomioon musiikissaan. Viimeinen niitti Ebrahimille oli yhtyeen Tein kai lottorivini väärin -kappaleen alkuperäisversio, jossa käytetään neekeri-sanaa. Kuten arvata saattaa, on sana sensuroitu myöhemmältä albumiversiolta.

Rotumuukalaiset eivät olleet tyytyväisiä yhtyeen selitykseen siitä, ettei neekeri-sanalla ollut tarkoitus loukata afrikkalaisia. Sana oli sovitettu kappaleen fiktiivisen kertojan suuhun. Koska Maustetytöt ei alkanut välittömästi madella rotumuukalaistaustaisten kulttuurivaikuttajien jaloissa armoa anellen, päättivät Ebrahimi ja hänen ystävänsä kostaa yhtyeelle.

Ebrahimi alkoi mustamaalata yhtyettä jo aiemmin syksyllä YleX-musiikkiohjelmassa, joka suojatyöllistää “ruskeita ihmisiä”. Ebrahimi totesi ohjelmassa, että bändin suosio “tuntuu rasismista palkitsemiselta”. Toinen juontaja, Yeboyah, puolestaan totesi: ”Edelleen nousee aina karvat pystyyn, kun nään heidän nimen. Että ollaan rasistisia ja se on ok, sitä en pysty hyväksymään.”

Kurdiaktivisti näytti kyntensä myös Emma-gaalan 24-jäsenisessä asiantuntijaraadissa, jolla on valta valita kilpailun ehdokkaat. Vaikka Maustetytöt on myyntilukujen valossa koko vuoden suosituin tulokas, onnistui kurdi äänestämään raadin kokouksessa yhtyeen “vuoden tulokas” -kategorian ulkopuolelle.

Suomen Kuvalehti kuvaili kiusaantunutta ja poliittisen korrektiuden lamaannuttamaa ilmapiiriä kokouksessa: “Ebrahimi kiljahti: ‘Yay, it’s a fucking win!’ Emma-gaalan raati oli juuri päättänyt käsiäänestyksellä, että Maustetytöt-yhtye ei ole ehdolla Tulokas-Emman saajaksi – – Tuloksen ratkettua Ebrahimi aloitti ‘kiusalliset aplodit’, läsnäolija kertoo.”

Maustetyttöjen manageri Aki Ruokalan mukaan YleX alkoi boikotoida Maustetyttöjä jo viime talvena. Mikä tökeröintä, kurdi on yrittänyt jopa sabotoida yhtyeen keikkailua, Suomen Kuvalehti paljasti. ”On jatkuva pelko, että keikkoja aletaan perua ja syntyy ketjureaktio”, manageri kommentoi tilannetta lehdelle.

Lähteet: Helsingin Sanomat, Suomen Kuvalehti

23 KOMMENTIT

 1. Muistaakseni piti homoilla tai vähintään laittaa perseeseen jotakin, jotta saa kuuluisuutta muusikkona.

 2. Siinä siis Jessikka Aron tummavärinen versio? Ei hyvältä näytä!

  Nämä eivät varmaan tiedä että edustavat juutalais-satanistista globalismia?

  Katolisen kirkon koulut Kanadassa… Intiaanilapsia kadonnut, löytynyt haudoista kirkkokoulun läheltä.

 3. Ruma koukkunokka päättää jo Emma-gaalan esiintyjistäkin.Yle X en ole koskaan kuunnellut mutta hyvä tietää että näiden ananastukkien louskutus kuulu sielläkin.

  • YLE=100 %:ta syöpää. Neekerit ja muut villit siellä meidän verovaroillamme loisivat.

 4. Miettikää jos suomalainen menisi tekemään tällaista näiden kurdipaskojen maahan? Kuinkahan monta minuuttia selviäisi menettämättä päätään?

 5. Nyyh! Hiekkaneekeri järkyttyi kun suomalaiset taitelijat käyttävät neekeri-sanaa.

  Tämä kurdien röyhkeys näyttää kasvavan vuosi vuodelta maassamme.

 6. Suomalaisista on tullut hyvinvoinnin myötä yksisilmäisiä lampaita.Laiskoja ja todellisuudessa itsekeskeisiä kaksinaismoralisteja jotka kusevat omiin aamumuroihinsa

 7. Sana on Suomessa maailman vapain. Mutta, ja seuraa pitkä sivulause, jonka voi aloittaa esimerkiksi sillä, että tunteiden loukkaamattomuus on kuitenkin tärkeämpää. Lista jatkuu muun muassa rikosten esiin tuomisen kriminalisoinnilla. Vihervasemmiston valtakaudella ensisijaisen tärkeää on myös maalittamisen eli viranomaisten toiminnan arvostelun kriminalisointi. Rasismin kriminalisoinnilla on vihervasemmistossa vakaa kannatus, joskin sitä ei toistaiseksi liene tuotu sananvapauden kaventamisohjelmaan.

 8. Miten jakselee Virolainen Vanilla Ninja nykyisin?

  Oli kiva, täysin valkoinen poikkeus (myös miehien suhteen) musiikilla ja videoilla ja pesi laadullisesti suurimman osan nykyajan disko/tanssipoppi -jumputuksesta

  Vanilla Ninjan TOUGH ENOUGH? sopisi jopa skinikerhon kannustusviisuksi! 😀

 9. Tässä näkee alempien rotujen viheliäisyyden,jatkuva myyräntyö yhteiskunnan kaikissa mahdollisissa osissa. Tekevätköhän tätä vihasta valtaväestöön vai sisäsyntyistä tyhmyyttään? Tämäkin akka varmaan kurdina kova kommunisti kaiken muun lisäksi…

 10. Mitä se hiekkanekru ulisee? Takaisin Kabuliin ja jätesäkki päälle, sano.

  Itse ostin vajaat pari kuukautta sitten tyttöjen albumin CD:nä ja vinyylinä sen ilmestyessä. Eppu Normaali käyttää myös “neekeri”-sanaa ainakin “Afrikka, sarvikuonojen maa” -biisissään.

  Hiekkanekru voi seuraavaksi hyökätä Akun tehtaan kimppuun vaikka. Kyllä se elämä yhteiskunnan loisena on helppoa ja kivaa.

  Samaan konttiin Naziman kanssa ja takaisin kotiin vain moiset parasiitit.

 11. Bagdad, Kabul, Teheran, Islamabad, Mogadishu jne. kutsuvat takaisin kotiin näitä kommunisteja ja muita perkeleen mätäpaiseita. Ei meidän TARVITSE elättää kaiken maailman sontaa! Meillä on oma maa ja oma kansa, josta pitää huolta. Tätä menoa olemme ITSE pian vähemmistö omassa maassamme.

  Koko YLE voi painua hevonperseeseen YleX:nsä ynnä muun syöpänsä kanssa. 500 000 000 euroa vuodessa ja pelkkää paskaa saavat aikaiseksi! Radiomafia oli hieno kanava ja meidän kodissakaan ei muita kanavia edes tarvinut kuunnella, sillä Mafialla oli asiansaosaavia musiikkitoimittajia töissä ja erikoisohjelmien tarjonta oli loistavaa aina aivan varhaisesta 90-luvusta (1.6.90–) Mafian loppuun asti eli tammikuuhun 2003. Täytyy huomauttaa että nämä vajaat 15 olivat aikaa ennen world wide webiä jokaisessa taloudessa!

  Pelkkä mädätyslaitoshan tuo on ollut jo pitkään ja suojatyöpaikka kaikenlaisille narkkareille ja kiintiösuojavärin omaaville.

  Toivottavasti siskokset tekevät hyvää työtä biisinkirjoitusvehkeet fölissä ja luovat laadukasta matskua jatkossakin. Ensialbumista on hyvää ponnistaa eteen- ja ylöspäin! Itse tykästyin tyttöjen musiikkiin kuullessani sitä sattumalta (en kuuntele radiota tai katso TV:tä!) ja päädyin ennakkotilaamaan albumin lokakuun lopussa. Musiikissa oli selvästi jujua ja se vetosi ensikuulemalta. YLE:lle ja aivopestylle nuorisolle sekä typerille vanhemmille kelpaa vain neekereiden “beibi, beibi, oooooouuuu-wooooooouuu-ooooooouuu, nostakaa drinkit ilmaan!” -ripuli. Ja jos ei ole ehta, pesunkestävä neekeri, niin sitten pitää vähintäänkin esittää sellaista.

  Positiivinen yllätys siis tämä Maustetytöt-duo ainakin minulle, joka on kasvanut Eppu Normaalin, Leevi & the Leavingsin, Kolmannen naisen, Juicen ja muun vastaavan, suomalaista sielunmaisemaa luotaavan musiikin aikakaudella.

  Kaikenlaista ylipainoista lesbofeministiä neonvärisessä tukassa kyllä näyttää piisaavan tämänkin maan markkinoilla. Itse puhkon mieluummin tärykalvoni ruosteisilla nauloilla, kun kuuntelen sekuntiakaan Auto-Tune®’lla raiskattua määkimistä, joka kuulostaa lähinnä AIDS-tautisen transvestiittikääpiön anaaliraiskaukselta, kuin musiikilta. Onneksi ei tarvitse kuunnella. Riittää kun on joskus kuullut yhden “put your drinks up!” -lällätyksen, jota seuraa joukko homo-orgioilta kuulostavia puuskutuksia ja ähinöitä. Masokisti en sentään ole minäkään.

  • Tulee mieleen monta artistia ja bändiä jotka ovat neekerin lyriikoissaan maininneet. Olisiko Juicellakin jossakin biisissä? Epuilla ainakin on. Vassarimätäpäiden mielestä Eppu Normaali on varmaan junttimusiikkia, joka pitää kieltää — kuten sotaveteraanit ja kansallisylpeyskin.

   Eppu Normaalin pojat ovat äärimmäisen lahjakkaita muusikoita ja tärkeitä meille 70-80-luvuilla syntyneille — ja taatusti vanhemmille sekä monille nuoremmillekin. Flow-festivaalit ym. muu multikulturalismin rummutus taasen on se joka perustuu mielestäni totaaliselle lahjattomuudelle. Tosiaankin se “musiikki” kuulosta joltakin, jonka voisin kuvitella olevan hardcore-gaypornoelokuvan äänimaisemaa.

   • Neekeri sanana ei ollut tuolloin kielletty. Normaalin tyypit ovat kyllä niin kommareita kuin vain voi. Saarela tosin jo edesmennyt sellainen

    • Hyvää musiikkia pojat tekivät. En kyllä tähän päivään mennessä ole kommunismia heidän musiikkissaan kuullut. Tosin “Suolaista sadetta” (2003) on viimeisin uusi biisi, jonka olen heiltä kuullut. En tiedä onko uudempi materiaali avoimen kommunistista.

 12. Suomessa on hyvin laajat kirosanat joita muut maat eivät ikinä uskoisi kuulevansa joka päivä esim. Homo, neekeri, lesbo, hiekkaneekeri, jäkäläneekeri, mutakuono, ja mitä nyt päähän keksii, juutalaisista vitsaileminenkin, voin sanoa että olemalla oma itsensä, eli kuten muut usein sanovat “eristäytynyt” on ollut paras keino selviytymiseen ja oman hahmonsa rakentamiseen. Nykyään kuulee joka kulmasta kun halutaan että ulkomaalaiset ei ajattelisi suomalaisia “eristäytyneinä tai hiljaisina”, vähän niinkuin joku sanoisi myös että “sinun ei pitäisi olla yksin ja hiljaa, vaan sinun pitää olla kaikkien kanssa kermaa ja puhua kokoajan”, aika paska aate.

 13. “Kurdit” takaisin haisemaan sinne Irakiin/Iraniin/Turkkiin. Eivät missään nimessä kuulu tänne. Vai ovatko vassarimätäpäät sitten vasta tyytyväisiä, kun 33 % väestöstä on aavikkokiitäjiä ja 33 % neekereitä?

  Hintit ja muut mielisairaat keksivät varmaan kohta vaatia lisää homoja Suomeen. Tämähän on helppo toteuttaa säätämällä laki, joka määrää vähintään 50 % väestöstä ryhtymään hinteiksi/lesboiksi, jos ei muu auta.

 14. Kurdi hutsu saa taas sekoilla kuin Anter Yasa konsanaan.

  Kurdit ulos Suomesta! Saatanat siat ja isänmaattomat!

 15. “Kurdit” ovat irakilaisia, iranilaisia tai turkkilaisia, jos ei joku vielä sattunut tietämään moista. Käsittääkseni suht’ turvallisia paikkoja asua. Maapallolta löytyy paljon pahempiakin paikkoja, voitte olla varmoja siitä. Ja vaikkeivat olisikaan turvallisia paikkoja, niin en silti näe miksi meidän pitäisi ottaa maahantunkeutujia noista maista TAI syytää rahojamme heidän hassattaviksi kohdemaissa.

  Samaan aikaan HS itkee miksi YLE soittaa RSO:n musiikkia, josta vain 2,3 % on naisten säveltämää.

  Itse nostaisin todelliseksi ongelmaksi sen että vielä pienempi osuus sävellyksistä on rullatuolikääpiöneekeritransvestiittien tekemää!

 16. Entäs Eput, Mikko Alatalo, Kake Singers, Hausmylly jne.? “Hyökkääkö” kurdi (neekeri?!) noidenkin kimppuun?

  Tuo YLE-juttukin on aika jännä, sillä käsittääkseni YLE oli “aika” vahvasti mukana tekemässä Maustetytöille erästä musiikkivideota…

Comments are closed.