Koti Uutisia Kotimaa Huorakohun ryvettämä Sauli Niinistö vaatii loppua eliitin “maalitukselle”

Huorakohun ryvettämä Sauli Niinistö vaatii loppua eliitin “maalitukselle”

9
niinistosynagogassa-600x330
Sauli Niinistö.

Suomen presidentti, rahaelitisti Sauli Niinistö on ottanut kantaa kuumana käyvään “maalituskeskusteluun”. Niinistö vihjasi tahtovansa, että viranomaiset alkavat puuttua “maalitukseksi” kutsuttuun ilmiöön, vaikkei Suomen laki edes tunne “maalittamista”.

”Maalittaminen” tarkoittaa käytännössä kulttuurimarxistin tai globalistin nimen ja valokuvan julkaisemista kriittissävyisissä vaihtoehtomedian uutisissa. Viimeisen vuoden aikana vallanpitäjät ovat vaatineet, että termi kirjattaisiin Suomen rikoslakiin.

Mikäli ”maalitusvastaiset” lait tulevat Suomessa voimaan, ei vaihtoehtomedioilla olisi lain mukaan enää oikeutta kohdistaa kärkevää kritiikkiä tarkasti henkilöityihin poliittisiin vallankäyttäjiin. Sen sijaan kansallismieliset toisinajattelijat olisivat edelleen vapaata riistaa valehtelevalle valtamedialle.

Vallanpitäjien mukaan ”maalitusrikosten” tulisi olla virallisen syytteen alaisia, mikä tarkoittaa sitä, että ne voitaisiin viedä oikeuteen silloinkin, kun ”maalituksen” kohde ei itse tätä tahtoisi.

– Ei saa olla niin, että muita palvelevat ihmiset joutuvat itse ahdistetuiksi, Niinistö kommentoi asiaa sosiaalisessa mediassa.

On mahdollista, että Niinistön itsensä saama negatiivinen julkisuus on vaikuttanut hänen näkemykseensä. Korruptiosta epäiltyjen elitistien kannalta olisi erittäin hyödyllistä, että heidän arvostelunsa kriminalisoitaisiin.

Niinistö sai nimittäin tänä keväänä kiusallista julkisuutta, kun selvisi, että poliisi on tutkinut hänen yhteyksiään virolaiseen huoraan. Niinistö oli ollut henkilökohtaisesti yhteydessä huoraan, jota Kokoomuksen rikollinen puoluesihteeri Harri Jaskari kauppasi poliisin epäilyjen mukaan puolueen omistamassa kiinteistössä.

Lähde: Talouselämä

9 KOMMENTIT

 1. Tietysti arvon herra Tasavallan Presidentti haluaa tiukkaakin tiukemman sensuurin kaikelle mikä liittyy vähänkään poliittiseen eliittiin ja poliittisen eliitin pikku liiketoimiin. Eli itse Herra tasavallan Presidentti haluaa samanlaiset lait voimaan kuten esim. entisessä Neuvostoliitossa, tai DDRssä aikoinaan. Tuollaisten lausuntojen antajat eivät missään tapauksessa kuulu minkäänlaisen demokraattisen valtion millekkään paikalle, paitsi tietysti kansandemokratian, jota tuo rahaelitistien lankkipoika näyttää niin kovasti ihannoivan. Niinistö pelkää, että joku kaivaa esiin hänen taustastaan jotain joka pakottaa hänet eromaan ja saattaa koko Niinistön erittäin huonoon valooa. Muutoin tuollaista lausuntoa on hyvin vaikea ýmmärtää muka demokraattisilla vaaleilla valitun presidentin sanomaksi, ja joka on vannonut noudattavansa Suomen perustuslakia ja nyt herra on vaatimassa erittäin räikesti perustuslain, ja ihmisoikeuksien, vastaisia sensuurilakeja Suomeen. Niin ja se sensuurihan tietysti koskisi vain syntyperäisiä suomalaisia. Kunniakansalaisethan tietysti kuuluvat siihen kastiin joidenka tekemisiä, tai sanomiosia ei saa arvostella, tai sensuroida, mitenkään kenenkään taholta.

 2. Turun loosin vapaamuurariveli Sauli Niinistö haluaa kieltää kritisoinnin lailla ja nimittää kritisointia vakavaksi asiaksi. Näyttää pahasti demokratian lopun olevan käsillä.

  • Toivottavasti heräävät jo nekin ihmiset joita ei ole tähän mennessä kiinnostanut suuremmin tämä ikävä kehityksen suunta. Luulisi jo jokaisen huomaavaan kuinka pahaan mädätyksen tilaan on maamme joutunut.

  • Pedofiilejakaan ei saa enää edes kutsua pedofiiliksi. Seuraava askel on ettei ko. rikoksesta enää rangaista. Keksitään kaikenlaisia monimutkaisia termistöjä peittämään todellisuus sekä kieltämään asioista puhuminen niiden oikeilla nimillä.

 3. “muita palvelevat”

  Keitä nämä “muut” ovat? Se olisi hyvä täsmentää.

  “Ei saa olla niin…”

  Niin ei tarvitsisi olla, jos virkamiehet olisivat koneita, jotka eivät koskaan käytä heille annettua valtaa väärin. Jos virkamiesten rikoksista ei saa avoimesti keskustella, tämä johtaa siihen, että luottamusasemaa voi vapaasti käyttää väärin. Jos esimerkiksi joku virkamies kohtelee minua mielivaltaisesti ja minä kantelen tästä jollekin valvontaviranomaiselle, joka on minulle vääryyttä tehneen virkamiehen kaveri ja joka jättää asian sillensä, ilman oikeutta viedä asia julkisuuteen olen täysin mielivallan armoilla. On helppo sanoa nyt, että ei Suomessa voi niin käydä, koska meillähän on maailman vähiten korruptiota. Mutta voisiko tämä esimerkiksi johtua siitä, että virkamiehet tietävät väärinkäytösten johtavan vaikeuksiin?

 4. Ja kuluneen syksyn jälkeen voimme yhdessä todeta että Sauli “Jopo” Niinistö ja valtioneuvoston tyttöorkestari solistinaan soijapoika sopraano esittävät viikonlopun kunniaksi jenkan “Kusessa ollaan”

 5. Ja samaan aikaan nämä irvokkaat huorat ja rahaeliitin palvelijat julistavat Suomessa “vapaata ja puolueetonta mediaa”, “sananvapautta”, “uskonnonvapautta” ja että “kansa luottaa poliisiin ja poliittikkoihin”. 😂

  • Saahan sitä julistaa mitä vain. Vaikka ilmastohätätilaa — samalla kun Eurooppaan rahdataan miljoonia loiselättejä kasvattamaan kulutusta, saastutusta jne. Tuo vassareiden “logiikka” on siitä jännä että se toimii vain yhteen suuntaan aina.

   Minäkin julistan että Paavi on juuri paskalla tuolla minun puuliiterini takana. Ei minun tarvitse sitä tietenkään todistella kenellekään sen kummemmin. Kyllä minun sanaan täytyy voida kaikkien luottaa! Muuten haastan teidät oikeuteen.

Comments are closed.