Koti Uutisia Kultaisen aamunkoiton Lagos nöyryytti kommunisteja parlamentissa

Kultaisen aamunkoiton Lagos nöyryytti kommunisteja parlamentissa

2

Kreikan valtapuolueet rypevät skandaaleissa toisensa perään. Pääministeripuolue Syriza on toiminut juuri päinvastaisesti kuin oli aiemmin luvannut – lisäämällä leikkauksia ja suostumalla säästöpakettien ehtoihin. Tällä välin Kreikan kommunistinen puolue KKE laskeskelee omia mahdollisuuksiaan; puolue on aloittanut talousrikosten ja maan parlamentissa tapahtuvan korruption vastaisen puheen.

Alla olevassa videossa Kultaisen aamunkoiton edustaja Ioannis Lagos nostaa esille sen tosiasian, että KKE itse on kieltäytynyt osallistumasta talousrikollisuuden tutkintaan puolueessa. Lisäksi Lagos muistuttaa, että KKE myi oman TV-asemansa ja taajuutensa ulkomaiselle yhtiölle, lomauttaen näin monia omia “työläisiään”.

 

 

Kuten videolta näkyy, KKE:n tekopyhyys tiivistyy ja Lagoksen puheenvuoro nostattaa KKE:n edustajissa silmitöntä raivoa. Kun KKE:n edustajisto nousee ylös poistuakseen parlamentista, nämä huutelevat Lagosin perään “murhaaja”. Samaan aikaan Syrizan jäsen Giorgios Varemenos kutsuu vartijoita ja vaatii mikrofoniin huutaen Lagosia palaamaan “ruotuun”, jottei tämä nolaisi enempää kreikkalaisia kommunisteja.

Lagosin lausunto medialle:

 

 

Lähde: XA Ameriki

2 KOMMENTIT

Comments are closed.