Koti Uutisia Kultainen aamunkoitto tukee Trumpia

Kultainen aamunkoitto tukee Trumpia

0

AKiliaska

Kreikan parlamentissa pitämässään puheessa Kultaisen aamunkoiton edustaja Ilias Kasidiaris sanoi patrioottisten tuulten puhaltavan koko Euroopassa. Hän jatkoi saman koskevan USA:ta, jonka poliittista tilannetta Kasidiaris kommentoi seuraavasti:

“Vaikuttaa siltä, että seuraava USA:n presidentti tulee olemaan isänmaallinen presidentti. Presidentti, joka ei halua maahansa laittomia maahanmuuttajia. Presidentti, joka haluaa isäntäkansan, ei ulkomaalaisten, hallitsevan kutakin valtiota”, viitaten selvästi republikaanien presidenttiehdokkaaseen Donald Trumpiin.

Kasidiaris myös mainitsi ohimennen “geopoliittisen tasapainon tulevan muuttumaan”, mikäli Trump valitaan presidentiksi. Trump on aiemmin lausunnoissaan kritisoinut muun muassa Natoa ja amerikkalaisten puuttumista muiden valtioiden asioihin. Hän on myös sanonut suhtautuvansa positiivisesti Venäjän Isisin-vastaisiin toimiin Syyriassa.

Toimitus kommentoi, että geopoliittinen tasapaino tuskin kuitenkaan muuttuu, sillä Trump on esimerkiksi tukenut Benjamin Netanjahun uudelleenvalintaa Israelin pääministeriksi vuonna 2013, ja joulukuussa 2015 pitämässään puheessa Manassasissa, Virginiassa, Trump sanoi: “Hyvin pian lähden Israeliin, ja tapaan siellä Bibi Netanjahun. Hän on hyvä jätkä […]. Sanon teille olevani hyvin, hyvin Israel-mielinen, onko selvä?”

Kasidiaris sanoi suorat sanat valtapuolue Syrizasta sekä oppositiopuolue Uudesta demokratiasta, jotka molemmat tukevat demokraattien ehdokas Hillary Clintonia.

Video Kasidiarisin puheesta alla:

Lähde: Nordfront.se (1, 2)