Koti Uutisia Afrikkalainen hajotti neljä historiallista kirkkoa Italiassa

Afrikkalainen hajotti neljä historiallista kirkkoa Italiassa

1

uk_italia_vandalismi

Italian poliisi on pidättänyt afrikkalaisen siirtolaisen hänen hajotettua neljässä katolilaisessa kirkossa patsaita ja pyhäinjäännöksiä. 39-vuotias ghanalainen aloitti tuhovimmansa perjantaina Rooman San Martino ai Montin kirkossa, jossa hän tuhosi patsaan ennen kuin kirkon pappi pysäytti hänet.

Pakenemisensa jälkeen mies tunkeutui muinaiseen Santa Prasseden basilikaan, joka oli täynnä pyhiinvaeltajia. Hän tuhosi kirkon suojelupyhimyksen patsaan kuten myös pyhän Antonius Padovalaisen patsaan. Mies heitti patsaat maahan, hyppi näiden päällä ja potki patsaiden jäänteitä. Lisäksi hän heitteli pyhiä esineitä ympäriinsä ja repi krusifiksin seinästä. Afrikkalainen oli lähellä tuhota krusifiksin alttarilla ennen kuin kirkkoherra Pedro Savelli pysätti tämän.

Afrikkalainen jatkoi tuhoamista San Vitalen muinaisessa kirkossa ja tämän jälkeen San Giovanni dei Fiorentinissa. Pahin vahinko tapahtui San Vitalessa, missä useita korvaamattomia patsaita tuhottiin täysin.

Lähteet: Daily Stormer, Breitbart

1 KOMMENTTI

  1. Heh, neekeri menetti malttinsa varmaan siksi että ihmiset eivät usko hänelle rakkaaseen allahiin. Tai sitten se hoksas että sille on valehdeltu koko ikä ja se ymmärsi että muilla menee paremmin.

    Niin tai näin, reaktiosta päätellen ei terävin kynä penaalissa. Jos osaa edes lukea tai kirjoittaa.

Comments are closed.