Koti Uutisia Kultainen aamunkoitto tarjoaa työtä kreikkalaisille

Kultainen aamunkoitto tarjoaa työtä kreikkalaisille

3

Talouskriisin lieveilmiönä työttömyys on noussut hälyttäviin lukemiin. Nuorisosta peräti 55,4 % on vailla työpaikkaa. Kultainen aamunkoitto -puolue onkin vastannut sosiaaliseen ongelmaan avaamalla oman työvoimatoimiston – vain kreikkalaisille.

Puolueen voittoa tavoittelematon työohjelma pyrkii rekrytoimaan ihmisiä paikallisjärjestöihin. Puolue kritisoi valtion politiikkaa, jossa työpaikkoja järjestetään maahanmuuttajille. Työn ohella verenluovutuksesta halutaan vain kreikkalaisten keskeistä.

 

Aiheesta lisää:

Kultaisen aamunkoiton kannatus jyrkässä nousussa

Aiheesta muualla:

http://digitaljournal.com/article/334081

3 KOMMENTIT

  1. Hienoa, että Kultainen aamunkoitto on pystynyt yhä enemmän ottamaan hoitoonsa niitä Kreikan valtiolle kuuluvia tehtäviä, joita valtio ja sen korruptoituneet johtajat eivät enää pysty tai halua hoitaa. Kultainen aamunkoitto hoitaa jo sosiaaliturvaa, turvallisuutta ja nyt myös työnvälitystä. Kohta varmaan yhä useampi kreikkalainen alkaa alkaa miettiä, että mihin nykyistä Kreikan valtiota tarvitaan. Tästä se lähtee.

  2. Todella hienoa kuulla uutisia Kreikasta. Toivotan tovereillemme paljon onnea ja menestystä tulevassa kamppailussa. Kertokaa jos voin olla avuksi, asun Hml. Olen itsekin ollut 5 vuotta työttömänä, joten ymmärrän ongelmaa hyvin. Toivottavasti he menestyvät yhtä hyvin jatkossakin!

  3. Kultainen aamunkoitto tekee loistavaa työtä kansalaisten olojen parantamiseksi! Tästä sopii Vastarinnankin ottaa tulevaisuudessa mallia kun Suomikin on ajettu vastaavaan tilanteeseen. Todella innostavaa seurata Kreikan tilannetta!

Comments are closed.