Koti Kolumni Yhteinen talouskriisi

Yhteinen talouskriisi

11

Ensin romahti Kreikka, nyt Espanja tarvitsee uuden tukipaketin 59,3 miljardia euroa. Seuraavana vuorossa Italia? Hallituspuolueet ovat olleet auliita lähettämään rahaa ja takauksia, kun taas oppositio hankaa vastaan. Esimerkiksi perussuomalaisia on syytetty siitä, ettei heillä ole varteenotettavaa vaihtoehtoa tukemiselle, eikä heillä olekaan; he haluavat syödä kakun ja säilyttää sen samalla. Timo Soini on väläytellyt omaa euroaluetta, jossa on vain vahvoja maita ja tarkempi valvonta. Mikään valvonta ei pidä pystyssä rakennelmaa, jonka perustuksia ei ole tehty kestämään.

Kun euroa alettiin rakentaa, tiedettiin tasan tarkkaan, ettei se tule toimimaan ja silti se perustettiin. Itse asiassa se perustettiin juuri tämän takia. Tiedettiin, että eurooppalaiset eivät ikinä hyväksyisi liittovaltiota, ellei siihen olisi pakottavaa syytä, ja mikä olisikaan parempi keino painostaa ”kuluttajasektoria” kuin taloudellinen ahdinko. Meille valehdeltiin silloin, kun Suomea ajettiin mukaan. Se tehtiin perustuslain vastaisesti, ja rikos peiteltiin median avulla. Nyt meitä harhautetaan väärän terminologian avulla; Suomen valtion myöntämät tuet eivät mene velkaantuneille valtioille, vaan kriisin aiheuttaneille pankeille ja yksityissijoittajille, jotka keksivät uusia vajeita sitä mukaa, kun rahaa tulee sisään. Jutta Urpilainen vakavalla naamalla myös antaa ymmärtää, että meillä olisi jotain sanomista siihen, kuinka paljon me EVM:n kautta jaamme rahaa ja kenelle. EVM on EU:sta riippumaton yksityinen osakeyhtiö, jolla on täydellinen syytesuoja sekä vastuu- ja verovapaus. Sen jäsenet ovat sitoutuneet maksamaan kaikki sen antamat vaateet, ilman kyselyjä.

Erilaiset laskelmat – joita poliittinen eliitti ei myönnä – osoittavat, ettei Kreikalla ja Espanjalla ole ulospääsyä nykyisillä pelisäännöillä; tarvittava talouskasvu ei ole käytännössä mahdollista. Suomikaan ei ole sen paremmassa asemassa, jos asioiden annetaan jatkua näin.

Elinkeinoelämän valtuuskunnan (EVA) laskelmien mukaan euron kaatuminen maksaisi Suomelle 89 miljardia euroa. Tuohon lukuun ei ole laskettu, paljonko kustannuksia tulee ennen kaatumista. Tällä hetkellä Suomi on sitoutunut 11,14 miljardin lisätukeen, eikä se tule siihen jäämään. Kun lasketaan vielä jo myönnetyt tuet, tulee summa olemaan valtava. Jyrki Kataisen mukaan eurosta eroaminen tulisi liian kalliiksi, mutta kukaan ei ole esittänyt lukuja – ei taatusti ole edes 89:ää miljardia.

Kreikka-uutisoinnissa on inhimillinen puoli unohdettu lähes täysin. Emme osaa kuvitellakaan, kuinka ahtaalle ihmiset siellä ovat joutuneet. Hyvinvointiyhteiskunta on käytännössä kadonnut, ja koko ajan määrätään mielipuolisia lisäveroja ja maksuja ja joudutaan valitsemaan, maksetaanko sähkölasku vai nukutaanko täydellä vatsalla kylmässä asunnossa. Työttömyysluvut ovat järkyttävät, ja ihmiset muuttavat maalle pienen omavaraisuuden toivossa. Tämän lisäksi on laittomia maahanmuuttajia, jotka eivät voi jatkaa matkaansa seuraavaan maahan, eikä heitä voi palauttaa kotimaahansa. He luovat lisäjännitteitä, jotka purkautuvat levottomuuksina. On vain ajan kysymys, koska tankit vyöryvät kaduille. Myös Espanjassa levottomuudet ovat lisääntyneet reilusti. Saakin nähdä, mitä tulevat 40 miljardin euron leikkaukset tuovat tullessaan.

Nyt kaivataan valkoista solidaarisuutta eurooppalaisten kesken, samanlaista yhteishenkeä, kuin taistelussa bolshevismia vastaan vuosisata sitten. Ei auta, että haukumme eteläeurooppalaisia laiskoiksi ja ahneiksi samalla, kun rahoitamme kriisin aiheuttajia. Tyrannia on kukistettava yhteisvoimin, jokaisessa Euroopan maassa. Yksin emme ole tarpeeksi vahvoja.

Janne Ahokas

11 KOMMENTIT

 1. Mainiota tekstiä Ahokkaalta; kannustavaa huomata, että kolumniosion tekstit ovat aina vain ajankohtaisempia ja mielenkiintoisempia! Kapitalismia ei korjata lisäämällä kapitalismia, vaan kansallisella sosialismilla. Euroopan ongelmia ei ratkota poteroitumalla kansallisvaltioihin, vaan valkoisella yhteistyöllä!

 2. Monikansallisille pankeille pumpatun rahan määrä on pöyristyttävän korkea. Kiitokset Ahokkaalle tasokkaasta kolumnista!

 3. Hyvin kirjoitettu teksti. Se teki siitä mukavan luettavan vaikkakin itse asia oli erittäin ikävä. Tuntuu kuin kansa tietoisesti sulkisi korvansa ikäviltä asioilta…

 4. Velkaantuminen on nykyjärjestelmän ominaisuus. Vihollinen on tarkoituksella rakentanut järjestelmän velkaannuttamaan valtiot. Raha on velkaa ja valtiot maksavat koron ulkopuoliselle taholle. Suomi velkaantuu yhtä lailla kuin Kreikka, velkaantuminen on väistämätöntä. Vakautusrahastot on turhaa kikkailua ja oikeastaan silmänkääntötemppu millä huomio käännetään pois pääongelmasta.

  Valtamedian uutiset Kreikasta on yksipuolisia ellei suorastaan valheellisia. Se on osa Kreikan kansaa vastaan käytävää kampanjaa jossa pelissä on heidän olemassaolonsa. Painetta tulee joka puolelta ja yksi osa sitä on tämä uutisointi.

  Ongelma ratkeaa vain yhteiskuntajärjestelmää vaihtamalla, ja ottamalla rahan luonti ja hallinta omiin käsiin kuten 30-luvulla kansallissosialistisessa Saksassa tehtiin.

  • Kiitos Pohjonen! Kirjoituksesi joka sana on totta, ja erityisesti viimeinen lause.
   Tämä on oikein traagista, että tavallisiset ihmiset eivät ymmärrä, että kiihtyvä velkaantuminen on järjestelmän sisäänrakennettu ominaisuus, varsinainen hirttosilmukka, josta ei ole keinoa vapautua “laillisesti”. Yritin puhua asiasta monille tutuille suomalaisille, mutta aina olen törmännyt samaan: sokeaan uskomiseen, että veloista voidaa päästä, jos ollaan säästäväisiä ja tehdään enemmän työtä. Siis valtaosa ihmisista (ehkä 99%) ei pysty näkemään isoa kuvaa, miten nykyinen talmudistinen rahajärjestelmä vääjäämättä siirtää kansakuntien omaisuuden bankstereille, eikä mikään muutu, vaikka eläkeikä olisi 100 vuotta ja työpäivät 24/7/365. Tämä ajatus, että jokainen euro on jonkun lainaama (korolla!) ja kiertoon kuluttama, ja että korkoa varten rahaa ei ole olemassakaan ja täten velkaantuminen vain kiihtyy kohti romahdusta, ei mahdu keskivertokansalaisen päähän, ikävä kyllä. Kuitenkin tulevaistuutta on rakennettava tämän kansan kanssa, ja näyttä siltä, että kansan herääminen todellisuuteen voi tapahtua vasta, kun kansalaiset ovat nälkiintyneet ihan oikeasti, siis fyysisesti. Kylläiset näet kieltäytyvät ajattelemasta.

   Joten jokaisen kansallissosialistin on ymmärrettävä miten toimii vihollisen luoma nykyinen rahajärjestelmä. Lisäski on ymmärrettävä miksi (saman vihollisen luoma) bolshevistisesta sosialismista ei ole lääkkeeksi. Vasta tämän ymmärtämisen jälkeen kansallissosialisti voi tehokkaasti perustella kanssaihmisille miksi vain kansallissosialistinen yhteiskuntajärjestelmä voi pelastaa kansakuntaa orjuudelta ja varmalta tuholta.

   Tämä vääjäämättä lähestyvä superkriisi (kaikkinen nälänhätine ja sisällissotineen) antaa myös mahdollisuuden kansallissosialistiselle ylösnousemukselle, joten peli ei ole vielä menetetty.

   Kiitokset J.Ahokkaalle tämän tärkeän teeman esiin tuomisesta.

 5. Kiitoksia artikkelin kirjoittajalle ja kommentoijille. Aihe on hyvin merkittävä. Ehkä jopa kaikkein oleellisin kansainvälisessä politiikassa. Tästä on olemassa useita esimerkkejä.

  Ennen toista maailmansotaa Hitlerin neuvotellessa hyökkäämättömyydestä Ranskan ja Englannin kanssa, asettivat nämä rauhan ehdoiksi, että Saksassa on rahan luontioikeus palautettava pankeille ja vapaamuurarius jälleen sallittava. Hitler kieltäytyi ja sota syttyi.

  Nykyaikana sama tilanne on Libyassa ja Iranissa. Libyan johto yritti irtautua velkarahajärjestelmästä ja luoda Afrikkaan oma kultakantaan pohjautuva valuutta. Myös Iranin johdolla on omat vastaavat suunnitelmansa. Monissa yhteyksissä tätä seikkaa on pidetty oleellisimpana syynä länsimaiden vihalle näitä maita ja niiden johtoa kohtaan.

  Länsimainen velkarahaan pohjautuva talousjärjestelmä on siis avain, jolla sionistinen eliitti pyrkii hallitsemaan kaikkia maailman maita ja johtamaan koko maailman kohti uutta maailmanjärjestystä. Velan avulla kaikkien maiden johtajista tehdään pelkkiä nukkehallitsijoita, todellisen hallinnan siirtyessä eliittipankkiireilla.

  Asian merkitys on niin suuri, että kaikki sitä vastustavat tuhota välittömästi.

  • Sionistinen eliitti olettaa, että goyimit ovat elukoita ja käyttäytyvät elukoiden tavoin, kuten “homo economicus”. Kuitenkin jotkut ihmiset eivät suostu olemaan orjina, vaikka menettäisivät taloudellisen edun. Esimerkiksi kansallissosialistit eivät käyttäydy sionistien olettamalla tavalla. Toisaalta suurin osa länsimaisista ihmisistä kollektiivisesti käyttäytyy kuin “homo economicus”, ainakin toistaiseksi. Lisäksi sionistien lukumäärä on n. 20 miljoonaa kun orjuutettavien goyimeja on n. 7 000 miljoonaa. Sionistit taas “superolioina” pystyvät toimimaan sukupolvien yli ja maailmanlaajuisesti, kun ihmiset toimivat lyhyellä tähtäimellä ja paikallisesti. Internet on sotkenut sionistien suunnitelmat jonkin verran, mutta valtamedia on sionistien käsissä. Ja niin edelleen. Tässä ristiriitaisten voimien “yhtälössä” on niin paljon tekijöitä puolesta ja vastaan, ettei ole varmuutta, onnistuuko sionistien globaalinen vallankaappaus (a.k.a. NWO).

   Ari, kun sinun kommenttisi selkeästi osoittaa, että ymmärrät Ison Kuvan ja sen mittakaavan, olisi hyvin mielenkiintoista tietää sinun arviosi tilanteesta (vaikka ‘mutu’-tasolla) ja ennusteesi tulevasta, toivottavasti perusteluineen.

 6. Ja suoraan asiaan.. Miten tämä talouskriisi tulee iskemään suomalaiseen palkansaajaan. Onko asuntovelallinen vaarassa korkojen raketoidessa vai tuoko asunto turvaa mahdollista superinflaatiota vastaan korkojen ollessa matalia?
  Toki tämä on aika tavallista ajatella tavallisia asioita, eikä suuria linjoja, mutta uskon monilla KV:n lukijoilla olevan loistavia näkemyksiä tähänkin aiheeseen. Miten on arvon raati?

  • Asuntovelallista hemmotellaan nyt alhaisilla koroilla ja suorastaan houkutellaan velanottajia, että saadaan rahaa liikkeelle tyhjästä.

   Oma veikkaukseni on, että korot nousevat pian pilviin, samalla kun asuntojen arvo romahtaa ja euroista ja dollareista tulee syttypaperia. Arvometallit ovat asia, johon sijoittajat ja valtiot satsaavat nyt, itse asiassa kullalla tehdään jo kauppaa maailmalla.

   Paras keino kuitenkin varautua tulevaan on satsata taisteluun tänään, sinä et selviä, jos kansasi ei selviä, ja kansa ei selviä ilman taistelua. Tehkää itsenne mahdollisimman riippumattomiksi rahasta ja käyttäkää sitä aseena vihollista vastaan.

 7. Ainoa vaihtoehto nyt on varautua tulevaan. Ja joka ei sitä tee on syyllinen perheensä tuhoutumiseen.
  Kun anarkia alkaa, niin siinä ei armoa anneta.
  Vettä, ruokaa, selviytymisvälineitä, yms.
  Ja kaiken lisäksi tuttu verkosto, johon tukeutua, antaa oma panos ja selviytyä tästäkin kriisistä.

Comments are closed.