Koti Uutisia Kultainen aamunkoitto -puolue levisi Espanjaan

Kultainen aamunkoitto -puolue levisi Espanjaan

1
Antonio Vicedo Valdes.
Antonio Vicedo Valdes.

Kultaisen aamunkoiton Valenciassa perustettu Espanjan-haara (Amanecer Dorado) on nyt virallisesti rekisteröity poliittiseksi puolueeksi. Puolueen puheenjohtaja Antonio Vicedo Valdes on entinen Allianza Nacionalin (Kansallinen liitto) jäsen.

Toisin kuin sisarpuolueensa Yhdysvalloissa ja Australiassa, Amanecer Doradon jäsenkunta ei koostu maan kreikkalaisväestöstä, vaan puolue on tarkoitettu espanjalaisille, jotka tahtovat ajaa oman kansansa etuja. Amanecer Doradon puolueohjelma on yhteneväinen Kreikan Kultaisen aamunkoiton puolueohjelman kanssa.

Lähde: The Olive Press

1 KOMMENTTI

  1. Hyvä uutinen. Tämä tuo toivoa monen espanjalaisen elämään, joita tunnen itsekin useita. Espanja on minulle jotenkin läheinen maa, siinä missä Serbiakin. Ne ovat esimerkkejä taistelusta, vaikka muut eivät auttaisi. Espanja vallattiin muslimeilta veristen sotien jälkeen ja julistettiin kristilliseksi. Espanjalaiset ovat aina nousseet puolustamaan maataan vaaran uhatessa. Lähin esimerkki on Espanjan “sisällissota”. Laitoin sanan lainausmerkkeihin, koska kyseessä oli espanjalaisten vapaus ja kansan identiteetin säilyvyydestä. Taistelu kommunisteja ja muita kansanvihollisia jatkuu yhä. Espanja tarvitsee Francon kaltaisen henkilön, joka johtaisi maata kansan puolesta joka rintamalla.

Comments are closed.