Koti Uutisia Rotu Kukaan ei halua EU-pakolaiskeskuksia maaperälleen

Kukaan ei halua EU-pakolaiskeskuksia maaperälleen

4

EU-eliitti on yrittänyt rauhoitella siirtolaiskriisin raivostuttamia äänestäjiä lupaamalla uudistusta pakolaiskeskusjärjestelmään. Katteettomien lupausten taustalla on muun muassa Italian uuden hallituksen haluttomuus ottaa laittomia siirtolaisia sisältäviä laivoja vastaan.

EU väittää helpottavansa pakolaistaakkaa uusilla keskuksilla, joita voisi perustaa joko unionin alueelle tai Välimeren eteläpuolelle. Ongelmaksi on osoittautunut kuitenkin se, ettei kukaan tahdo EU-pakolaiskeskuksia maaperälleen.

– Hirveän suurta halukkuutta näihin ei ole, kommentoi pääministeri Juha Sipilä hankkeen kulkua EU-huippukokouksessa Salzburgissa.

EU on ottanut yhteyttä muun muassa Egyptiin, Afrikan unioniin sekä Arabiliittoon selvittääkseen, voisivatko Afrikan mantereen valtiot ottaa osan Euroopasta käännytetyistä tunkeutujista vastaan. Toistaiseksi tulokset ovat laihoja.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

 1. Voi paska!
  Kohta ne ehdottaa niitä Suomeen, ja mehän tiedämmekin jo Sipilän vastauksen!

 2. Tuolla Välimeren itäpäässä olisi yksi sopiva rannikkovaltio, jonne kaikki “pakolais”paatit voisi purkaa kuormansa. Sellainen pieni ja siisti suvaitsevaisuuden kehto, jossa eri uskontokunnat ovat jo pitkään sulassa sovussa pätkineet toisiltaan päitä irti.

  Ei nyt vaan tule sen maan nimi mieleen, mutta siellä on yleinen harrastus kirkonmiehillä esinahkojen keräily.

 3. Kukas sitä nyt saastaa tahtoisi. Afgaanit ovat puolivaikean kehitysvammaisen tasolla, esimerkiksi. Eipä somalit, irakilaiset ja iranilaiset hirveästi parempia ole nekään.

  Onhan meillä YLEläiset, mielenmyrkyttäjät, maksetut valehtelijat eli “päättäjät”, yliopistoväki, antifatakkupökäleet, femakot ja muu saasta jo elätettävinämme. Voipi olla että ihan pian loppuvat rahat näille meidän kotoperäisille loisille. Mitäköhän ne sitten huutavat? Varmaan että lisää pakoloisia…

  Runopoika oli yhdessä asiassa oikeassa: FUCK SOSSU ja KELA, jotka hyysäävät kaikenlaisia importoituja parasiitteja yli ja ohi oman kansan, perkele. Hyvä, Jimi! *taptap*

  No, mutta menihän se sitten vastustamaan tahoa, joka juuri vastustaisi ja ajaisi mahdollisesti pois näitä sosiaaliturvaamme kuormittavia ruskeita pökäleitä. C’est la vie ja que sara, sara…

Comments are closed.