Koti Uutisia KRP-pomo rinnasti Vastarintaliikkeen moottoripyöräjengiin

KRP-pomo rinnasti Vastarintaliikkeen moottoripyöräjengiin

2

Rabbe von Hertzen, järjestäytyneen rikollisuuden seurantaryhmän vetäjä keskusrikospoliisissa, ilmaisi keskiviikkona Iltalehdelle olevansa näreissään Arman Alizadin luotsaaman Arman Pohjantähden alla -sarjan jaksosta, joka kuvattiin moottoripyöräjengi Cannonballin sisäpiirissä.

Von Hertzen sanoi, ettei hän ymmärrä moottoripyöräjengin esittämistä neutraalissa, jopa positiivisessa valossa. Hän sanoo jakson olleen pr-voitto Cannonballille.

“Heillä lienee tietty agenda, minkä takia he lähtevät siihen mukaan. On tehty varmaankin tilaustyö, että tältä tämä nyt näyttää. […] Toivon, että ne, jotka lukevat lehtiä ja tietävät tuomiot, joita Cannonball on saanut ryhmänä, ymmärtävät, että kyseessä oli mahdollisesti tilaustyö. Ehtona sille, että hän [Alizad] on päässyt sitä tekemään, olisi tällöin ollut se, että dokumentti näyttää tietynlaiselta”, kommentoi von Hertzen.

Samalla hän vertasi Vastarintaliikettä moottoripyöräjengeihin: “Mitä jos dokumentin kohteena olisi ollut vaikka Suomen Vastarintaliike, ja sitten olisi lyöty kättä päälle, että kyllä me ollaan kovia jätkiä?”

Näin lausuu keskusrikospoliisissa johtavassa asemassa oleva henkilö, vaikka Vastarintaliike ei ole luonteeltaan rikollinen järjestö. Liikkeeseen kuuluvien ei esimerkiksi hyväksytä olevan minkäänlaisissa tekemisissä huumeiden kanssa. Väkivallan liike hyväksyy vain itsepuolustustarkoituksessa, ja välikohtaukset, joissa liike on ollut toisena osapuolena, ovat vasemmistolaiset, henkisesti epävakaat häiriköt, olleet poikkeuksetta aloittavina osapuolina. Heille on tilanteen sitä vaatiessa annettu asianmukainen kurinpalautus.

Lähde: Iltalehti

2 KOMMENTIT

  1. Kyllä tämä vertaus kertoo aika paljon Suomen virkavallan arvomaailmasta. Kuka oikeesti vertaa kansallismielistä liikettä, joka haluaa Suomen kansan ja tulevien suomalaisten sukupolvien parasta, moottoripyöräjengiin joka kiristää ihmisiä, pyörittää huume bisnestä ja aiheuttaa haittaa yhteiskunnalle? Todellakin voidaan todeta, että virkavalta on todellakin kääntynyt suomalaisia vastaan!

  2. Ja Elfgren polskii afrikkalaisten poikien kanssa 😉

Comments are closed.