Koti Uutisia Unohda transrotuiset – nyt tulevat transikäiset ja -pituiset

Unohda transrotuiset – nyt tulevat transikäiset ja -pituiset

3

Viihdeuutiset

Videolla Hanna Lindholm kiertää Södertörnin yliopistoa kyselemässä ihmisiltä mielipidettä “identiteettipolitiikasta” sekä siitä, mitä se tarkoittaa ja mihin ihmiset vetävät rajan. Identiteettipolitiikan mukaan biologisia ominaisuuksia ei ole, tai jos on, ne ovat täysin merkityksettömiä; on vain sosiaalisesti rakennettu identiteetti, joten jos ruotsalainen nainen kokee itsensä kaksimetriseksi japanilaiseksi 7-vuotiaaksi mieheksi, ei ole olemassa mitään järkevää syytä, miksei väitettä voisi hyväksyä.

 

 

Yliopistossa tuputettu suvaitsevaisuus on mennyt niin pitkälle, että ihmiset ovat mieluummin valmiita kieltämään sen, mitä he näkevät omin silmin, kuin että he tulisivat leimatuiksi suvaitsemattomiksi. Samanlainen koe tehtiin aiemmin Washingtonin yliopistossa, samanlaisin tuloksin.

 

 

Transikäisyys tuli otsikoihin viime vuonna, kun suosittu brittiläinen lehti Daily Mail teki jutun transsukupuolisesta ja -ikäisestä Paul Wolschtista.

 

Aiheeseen liittyen: Unohda transsukupuolisuus – nyt tulevat transrotuiset

3 KOMMENTIT

  1. Se taisi olla Daily Shoah, jossa perusteltiin näitä videoita siten, että näillä nuorilla ei ole enää kieltä jolla vastustaa tällaista identiteettipolitiikkaa. He eivät yksinkertaisesti osaa sanoa muuta. Aivopesu on edennyt melko pitkälle.

  2. Kulttuurimarksistit ovat tehneet huolestuttavan “hyvää” työtä kollektiivisen hulluuden edistämiseksi…

Comments are closed.