Koti Uutisia Kotimaa Kriisin ennustaja: Maailmantalous ajautumassa “raamatullisten mittakaavojen” katastrofiin

Kriisin ennustaja: Maailmantalous ajautumassa “raamatullisten mittakaavojen” katastrofiin

9

Globaalin talouskriisin ennustanut ekonomisti Tuomas Malinen toteaa GnS Economics -yhtiönsä tuoreessa tiedotteessa, että maailmantalous on ajautumassa “raamatullisten mittakaavojen” katastrofiin. Malinen muistuttaa, että talouskriisi on vasta alkuvaiheessa, vaikka moni luulee koronaan liittyvän poikkeustilan olevan jo päättymäisillään.

Malisen yhtiö on luonut kolme eri skenaariota talouskriisistä. Nämä on luokiteltu ryhmiin “paha”, “hyvä” ja “apokalyptinen”, mikä jo itsessään kertoo paljon tilanteen vakavuudesta.

“Pahan” skenaarion mukaan koronan aiheuttama reaalitalouden shokki johtaa lopulta finanssikriisiin eli pankkien ja muiden rahoituslaitosten konkurssiuhkaan. Skenaarion mukaan Euroopan pankkikriisi alkaa kesällä tai viimeistään syksyllä, leviää nopeasti maailmalle ja aiheuttaa globaalin laman.

“Hyvän” skenaarion “hyvyys” on Malisen mukaan suhteellista. Mikäli kaikki sujuu vallanpitäjien kannalta mahdollisimman edullisesti, koronaan liittyvät rajoitukset voidaan purkaa nopeasti eikä uusia rajoituksia enää tarvita. EU ja Euroopan keskuspankki pumppaavat talouden täyteen tyhjästä luotua rahaa estääkseen romahduksen. Kääntöpuolena on kuitenkin se, että maailmantaloudesta tulee “keskitetysti hallittu, sosialistinen ‘zombi’, jota piinaa toistuvat alueelliset ja/tai kansalliset hyperinflaatiot”.

“Apokalyptinen” skenaario vaikuttaa “raamatullisesta kriisistä” puhuvan Malisen mielestä todennäköisimmältä. Skenaariossa yritysten konkurssiaalto käynnistyy jo toukokuun tai kesäkuun aikana. Tätä seuraa pankkien talletuspako ja eurooppalainen pankkikriisi, joka estää maailmantalouden elpymisen.

Apokalyptisessä mallissa tilannetta pahentavat entisestään uudet liikkumisen ja taloudellisen toiminnan rajoitukset koronan nimissä. Nämä johtavat globaalien tuotantoketjujen täydelliseen katkeamiseen, tehtaiden laajamittaiseen sulkemiseen ja maailmankaupan tyrehtymiseen. Lopulta koko kansainvälinen rahoitusjärjestelmä tuhoutuu paineen alla.

Lähde: GnS Economics

9 KOMMENTIT

 1. Jahas, tämä “Raamattu” täytyykin heti kieltää lailla sitten varmaan välittömästi…

  Mietiskelin tuossa saunaa sytyttäessäni “trolleja” ja totalitarismia. Joku ämmä oli taas kirjoittanut kirjan näistä internettiä piinaavista häiriköistä eli trolleista. Ärsyttävä sana, eikö olekin? Taatusti on olemassa näitä naistenvaatteisiin pukeutuvia, kiinalaisia piirrettyjä toljottavia ja kevytsavukkeita polttavia reppanoita joiden elämän ainoa sisältö on internetin erinäiset ja moninaiset keskustelupalstat, mutta mielestäni on älyllistä köyhyyttä vajota niin alas, että aina ollaan messuamassa “trolleista”, kun joku vain suvaitseekin olla eri mieltä jostakin asiasta. On kyllä ehkä maailman lapsellisin ja epätoivoisin tapa yrittää tyrehdyttää keskustelu väittämällä ettei vastapuoli suinkaan voi olla tosissaan tuodessaan julki eriävän mielipiteensä, vaan tämän on pakko olla pahansuopainen häirikkö tai ilkikurinen vandaali vailla parempaa tekemistä. Absurdi ajatus!

  Huomasin tuossa (((Wikipediassa))) virheen ja ajattelin korjata sen. Siis suomenkielisessä laitoksessa. No, eihän se onnistu, sillä mobiiliyhteydet on kaikki pistetty pannaan “häiriköinnin takia”. Juupa juu. Sinne täytyy kirjautua (varmaan pyytävät puhelinnumeron ja isokokoisen kasvokuvan kuten Facjewbook!) ja yhteyden täytyy tulla kiinteästä linjasta, jotta ajatuspoliisi ja varmaan pian perään oikeakin poliisi voidaan heti lähettää ihmisparan kimppuun väärien mielipiteiden takia. Englanninkielisessä Wackypediassa ei moista rekisteröitymis/häirköintiongelmaa ole lain. Mielenkiintoista. Lienevätköhän trollit olleet asialla? Information wants to be free… mutta vain rekisteröityneille käyttäjille!

  Mitä ne väärät mielipiteet sitten ovat? Tällä hetkellä Jewroopassa (Jewropean Jewnion) ne tuntuvat olevan patriotismi, nationalismi, kansallissosialismi jne. eli oikeastaan kaikki joka liittyy siihen ettet ole neekeri tai hiekka-aavikkolainen. Valkoinen on paha. Se on “uus-natsi” ja se on ties mitä. Mustat ja ruskeat saavat sen sijaan olla niin ylpeitä omasta väristään kuin vain pystyvät. Tätä yhteiskunta ja kansainvälinen eliitti oikein tukee ja vaalii.

  Mutta ei Suomessa vielä ajatusrikospoliisi tule ketään kotoaan ennaltaehkäisevästi hakemaan, vaikkakin tämä sattuisi omaamaan vääränlaisia, epäsuotuisia ajatusmalleja ja näkemyksiä. Kyllä ihmisellä saa ja tulee olla mielipiteitä, arvoja ja periaatteita! Ilman niitä ihminen on mielestäni jotenkin vajavainen. Tosin valitettavan suuri osa suomalaisista ei ole oikein intohimoinen tai kiinnostunut mistään — paitsi ehkä TV:stä, jääkiekosta, formuloista ymv. hutusta. Mutta sekin tuntuu olevan vain apaattista pakkopullaa, jolla täytetään sitä eksintentiaalista tyhjiötä ja merkitykssetömyyden tunnetta alkoholin ja muiden korvikkeiden lisäksi. Radiosta kuunnellaan mitä sieltä sattuu tulemaan: mainokset, uutiset jne. Musiikiksi kelpaa se mitä vain arvaa kanavalta tulla. Toisia ei kiinnosta musiikki lain.

  Ajatteleva, älykäs ihminen ymmärtää että vaikkapa “holokausti” on jo ajatuksena naurettava ja mahdoton väite. Monasti samat ihmiset myös näkevät älyllistetyn politiikan sekä pseudodemokratian yksinkertaisen totuuden ja onttouden sen ohuen ulkokuoren läpi. Nämä ihmiset vielä myös usein ymmärtävät myös kuinka simppeli kusetus koko rahatalous on. Nämä kolme oivallettua asiaa nivoutuvat äärimmäisen tiukasti kaikki toisiinsa: “holokausti” on se mätä selkäranka, jonka ympärille koko läntisen maailman mätä moraali on rakennettu. Ajattelusta, vapaudesta ja kansallisylpeydestä yritetään tämän takia tehdä rikos! Keksitään naurettavia termejä kuten “vihapuhe” ja “maalittaminen”. Tällainen kertoo vain siitä että tämä koko kyhäelmä on korttitalo juoksuhiukan päällä. Korollinen velka ja illuusio siitä että äänestämällä voi vaikuttaa ovat liima “holokaustin” toteemin kudoksissa. Niin, ja ei tietenkään unohdeta mediaa, joka sulkee massojen silmät massojen puolesta. On helppoa vain kellua ja ajalehtia valheiden virrassa. Vailla huolen häivää.

  Voit olla ei-toivottu henkilö ajatuksinesi, mutta meillä vielä onneksi on vapaus olla mitä mieltä tahdomme. Ketään ei kopiteta sen takia ettei tämä “holokausti”-satuun usko tai että hän vaikka kannattaa Leniniä. Jos joku tahtoo “viralliseen totuuteen” Saksan mustamaalauksineen ynnä “holokausteineen” uskoa, niin siitä vain! Toiset heräävät ja ottavat onkeensa meidän kansallissosialistien saarnat. Toiset taas jupisevat että “voihan se asianlaita niinkin olla…” Jotkut saavat p*skahalvauksen ja vetävät kipan takaraivolleen sekä Israelin lipun salkoon. Kuten sanoin: olet vapaa tekemään kuten tahdot. Ei se minulta ole pois. Ja minä olen kaikkeni tehnyt. En lähde pakottamaan sinua mielipiteitäsi muuttamaan. Se on ajatuspoliisin hommaa se. (Eikä kuulosta kovin eettiseltä myöskään.)

  Ehkä pöytä vielä kääntyy. Se voi tapahtua hyvinkin pian. Jos oikeistolaisempi ajattelu vain jollakin tavalla sattuukin olemaan hyödyksi eliitille, heidän sokeille lakeijoilleen ja systeemille, niin me tulemme vielä näkemään oikeiston ja jopa äärioikeistonkin todellisen nousun. Silloin “antifasismi”, kommunismi ja muu vasemmistolainen sateenkaarisyöpäkin joutuvat altavastaajan asemaan ja tossun alle.

  Peikot eli trollit jatkavat silti kevytsavukkeita imien tai Bonus-sätkiä rullaillen missiotaan tupakankellastamien tapettien ympäröimistä betonibunkkereistaan harmaassa, urbaanissa eläintarhassa. He ovat moderneja informaatiosodankäynnin kaupunkisissejä. (Siis jos heitä ylipäätään on olemassa.) Selkärangatonta porukkaa joiden mielestä niin “natsit”/persut kuin suvakit/vassarit ovat molemmat yhtä hukassa/noloja/typeriä/säälittäviä, sillä turhaa vaahtoamista on molempien osapuolten touhuaminen, kuulemma. Näin sanoo siis ihminen, joka on maailmankatsomukseltaan provokaattori. Näin sanoo idiootti, jonka mielestä kansallisosialismi ja kommunismi ovat vain “saman kolikon kaksi puolta”.

  Itse halveksun moista ajatusta! Mutta minä pidän myös Perussuomalaisia sionistisena kusetuksena ja valeoppositiona alusta asti. Kannattaako minua uskoa? Saatanhan, meinaan, olla vaikkapa maksettu eksyttäjä; agentti. Ruplarahalla — tai dollareilla — ostettu harhauttaja…

 2. https://mvlehti.net/2020/05/06/yle-poliisi-ilmoitus-espoon-vastaanottokeskuksen-noudattamatta-jatetysta-covid-karanteenista-luona-oy-vetaytyy-vastuusta/

  Kunniakansalaiset levittävät tautia oikein tosissaan. Espoo muodostaa Helsingin ja vantaan kanssa yli viidenneksen Suomen väkiluvusta.

  Valitettavasti keskustelu tuolla MV:n palstalla kertoo aika paljon suomalaisen mentaliteetista: “Pyssymiehet ovelle!” Joku toinen taas ehdottaa että ei veronmaksajien rahoja maahantunkeutuja-paskalaitosta pyörittävälle Luona Oy:lle eli kaikki maksut (palkat, loisten viisi ateriaa päivässä, vesilaskut, sähkölaskut jne. jne. jne.) poikki.

  Mukka ongelmaa ei ratkaista ovella olevilla pyssymiehillä, vaan ne pyssymiehet tulisi olla rajalla! Eli ongelma on se että näitä perkeleen loisia on ikinä tänne maahan päästettykään. Ilskottaa ajatella kuinka monta miljoonaa euroa mahtaa päivässä mennä parasiittien täyshoitoon. Lienee kolmatta miljoonaa euroa vähintään se summa. Ajatelkaa… Ei ihme ettei meillä ole rahaa mihinkään enää tässä maassa. Ja sitten joku ajettelee että “kunhan pysyvät karanteenissa nuo, niin hyvä on!” Ei, se ei ole hyvä. Kaikki on päin helvettiä. Ehkä totaalinen konkurssi ja tuho voi meidän pelastukseksi koitua vielä. Katsotaan sitten vain että ketkä siitä selviävät ja ketkä eivät…

  • Laskeskelin juuri että jos miljardi menee vuodessa maahantunkeutujiin, niin silloin tuo ravintoloiden saama 120 miljoonan apupaketti elättää importoituja loisiamme 43 päivää. Kyllä, voitte itse laskea sen helposti. Tiedän että se kuulostaa uskomattomalta ja vastenmieliseltä. Jos jollakin on tarkempaa tietoa pakoloisten vuosikustannuksista, niin kertokaa ihmeessä! Se on reilusti yli puoli miljardia – siitä olen aivan varman.

   Ja ongelmaa ei todellakaan ratkaise pyssymiehet maahantunkeutujakeskuksien ovilla, sillä ongelma ON nuo maahantunkeutujakeskukset! Rajavartiointi on ainoa keino pitää loiset poissa. Meidän tulee palata takaisin omaan lainsäädäntöön ja rahanluontiin.

   Muutoin kaikki vain luisuu pikkuhiljaa pahemmaksi ja pahemmaksi. Pian muslimit valtaavat kokonaisia kaupunginosia ja sitten kaupunkeja. Ja kukaan ei tee mitään, sillä muutos “vain tapahtuu” – hitaasti ja vääjäämättä, mutta tappavasti ja varmasti. Tällätavoin kaikenlainen vaarallinen, tuhollinen ynnä perverssi etenee Suomessa ja Euroopassa. Se leviää kuin tauti. Emme saa hyväksyä sitä ja odottaa kiltisti tuhoamme.

  • Oksettava punamädättäjä (((YLE))) uutisoi tänään että nyt leikataan taas. Kohteet ovat tutut: sosiaaliturva (ei kuitenkaan afrikkalaisten/aasialaisten/lähi-itäläisten!), terveys, koulutus ja yritysten tuki.

   Eli meni juuri kuten arvelinkin. Edellisenä päivänä luvattiin 120 milj. yrityksille tukea, joka nyt sitten hoidettiin tismalleen kuten kuvittelinkin sen hoidettavan.

   Euroopan Maahanmuuttoverkosto teki taannoin tutkimuksen afgaanien, irakilaisten, somalien jne. surkeasta työllistymisestä Euroopassa ja Suomessa:

   “Kansainvälistä suojelua tarvitsevat” eli maahantunkeutujat eli loiset verrattuna muualta EU:n ulkopuolelta tulleisiin IHMISIIN:

   • neljän ensimmäisen vuoden aikana tunkeutujien työllisyys nousee 27:ään prosenttiin
   • yhdeksän vuoden aikana 40:een prosenttiin
   • neljässätoista vuodessa 60:een prosenttiin ja
   • 20–30 vuoden aikana 66:een prosenttiin – eli yhä 34% työttöminä!

   Nyt tulee paras kohta: tutkimuksen mukaan “turvapaikan” saaneiden loisten työllistyminen on ratkaisevan tärkeää, jos hyvinvointivaltion palveluita halutaan vielä ylläpitää. Eli heitä tuodaan ylläpitämään tulevaisuuden Suomea itselleen? Mitä kummaa minä juuri luinkaan?

   Ehkäpä tämä koko roska palaa maan tasalle ja tuhkista nousee Felix-kissan lailla uusi, terveempi Suomi. Uskokaamme siihen. Pysykää lujina, veljet & siskot!

  • Jos Pauli Vahteran laskelma pitää paikkaansa, niin tuolla 120 000 000 eurolla – joka yrittäjille on luvattu – elätettäisiin maahantunketujaloisia 28 päivää.

   Kovat ajat on edessä suomalaiselle. Pian tarvitaan 10 suomalaista yhden maahantunketujan elättämiseen ja maahantunketujien määrä kasvaa hurjaa vauhtia. (((Hallitus))) ilmoitti tänään uusien leikkauksien (uuskielellä “sopeutusten”) olevan tulossa.

   • Noita apupaketteja voitaisiin jakaa 13 kpl, jos maahantunketujat lähetettäisiin takaisin Afrikkaan/Lähi-Itään. Miksi ne edes ovat Suomessa? Somalia, Irak ja Afganistan ovat kaikki TÄYSIN TURVALLISIA MAITA YK:n mukaan ja nämä loiset käyvät säännöllisesti “lomailemassa” siellä meidän rahoillamme!

 3. Asuntosijoitusyhtiöiden tulokset paranevat entisestään, sillä vuokrat tulevat kellontarkkuudella firman tilille – maksetaanhan ne sentään veronmaksajien rahoista! Maahantunkeutujat saavat yli nelinkertaisesti asumistukia ja muita sosiaalitukia yli kaksikertaisesti suomalaisiin verrattuna. 1/3 tuen saajista myös kuuluu Kela Premium® -elatuksen piiriin, jossa vuokra maksetaan asiakkaalle kokonaan. Kyllä, tämä ei ollut vitsi. Toivon hartaasti että se olisi…

  Asuntosijoitusyhtiöt siis eivät ole pinteessä vuokrien kanssa, vaan päinvastoin: virusepidemiasta huolimatta verovaroin kustannettu täyshoito on mahtavaa bisnestä monille eri tahoille!

  • Eikä unohdeta “perheenyhdistämistä”: moniosaajilla on monta eri identiteettiä, joten täten voidaan nostaa samat tuet useaan kertaan kaiken muun päälle vielä! Löytyy Mehmedia, Mohammedia, al-Saiidia, Abdullahia jne. papereista, joten saadaan käytännössä kuka tahansa mistä tahansa roudattua tänne Suomeen ylläpitoon, jossa kaikki tarpeet kustannettaan 100 %:sesti loiselle. Sitten tämä maahan importoitu taloudenpelastaja taas lennättää Suomeen omat “sukulaisensa” jne. jne. jne…

Comments are closed.