Koti Uutisia Rotu Yhdysvallat: Painostamme ulkomaita rakastamaan juutalaisiaan

Yhdysvallat: Painostamme ulkomaita rakastamaan juutalaisiaan

4
Elan Carr ajamassa juutalaisten asiaa Ukrainassa.

Yhdysvaltojen ulkoministeriön antisemitismivastaava Elan Carr toteaa tuoreessa tiedotteessaan, että Amerikka pyrkii hybridivaikuttamisen keinoin pönkittämään juutalaisten asemaa eri puolilla maailmaa. Ulkoministeriön mukaan ei riitä, että muut valtiot vain “suvaitsevat” juutalaisia, sillä juutalaisia täytyy myös “rakastaa”.

Ulkoministeriö julkaisi tiedotteen “juutalaisamerikkalaisen perintökuukauden” kunniaksi. Carr’n mukaan Amerikka tulee painostamaan ulkomaita varmistaakseen muun muassa sen, että “antisemitistisistä” ajatusrikoksista annetaan tarpeeksi kovia tuomioita. Toisin sanoen sionistilobbyn johtaman maailmanpoliisin mukaan muilla valtioilla ei ole oikeutta päättää itsenäisesti, millaisia “viharikoslakeja” ne säätävät.

– Kaikkien tärkeiden suojatoimenpiteiden lisäksi työskentelemme liittolaistemme kanssa kehittääksemme ja ajaaksemme filosemitistisiä narratiiveja eri maissa. Näin varmistamme, että eräänä päivänä jokainen valtio omistautuu Amerikan tavoin syleilemään ja rakastamaan juutalaisyhteisöään, Carr mahtaili.

Sana “filosemitismi” tarkoittaa kirjaimellisesti juutalaisrakkautta. Myöntämällä ajavansa “filosemitistisiä narratiiveja” maailmalla Yhdysvaltojen ulkoministeriö toteaa suoraan harjoittavansa poliittista informaatiovaikuttamista vieraissa valtioissa. Yleensä informaatiovaikuttamisesta syytetään Venäjän, Kiinan ja Iranin kaltaisia valtioita.

– Antisemitismin vastakohta ei ole suvaitsevaisuus. Sen vastakohta on filosemitismi eli juutalaisyhteisöön ja juutalaisiin arvoihin kohdistuva arvostus, kunnioitus ja kiintymys. Juutalaisamerikkalainen perintökuukausi on tärkeä työkalumme, kun rakennamme tärkeitä filosemitistisiä narratiiveja, Carr summasi.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

4 KOMMENTIT

 1. Kun kyse on antisemitismistä, ei voi voittaa. Jos sanoo juutalaisten hallitsevan mediaa ja pankkeja, on antisemitismi. Jos sanoo juutalausten vallan mediassa ja pankkimaailmassa olevan pelkkää huuhaata, on silloinkin antisemitismi, koska silloin vähättelee juutalaisia.

  Suo siellä, vetelä täällä ja antisemitistejä kaikkialla.

 2. Hahha 😀 sitä saa aina unelmoida ja vaatia. Juutalaisvastaisuus kasvaa kasvamistaan samaa tahtia, kuin tietoisuus näiden rikoksista meitä vastaan lisääntyy.

 3. Rahalla saa valtaa. Raha tulee rahan luo.
  Valitettavasti se on kasaantunut pienelle piirille joka myös on luonut tämän pelin säännöt.
  Säännöt pitäisi muuttaa demokratian avulla.
  Se olisi mahdollista jos äänestäjät ymmärtäväisivät tilanteen.
  Vaan tuskin näin käy.

Comments are closed.