Koti Uutisia Ulkomaat Kreikka: pakolaisleirin sisältä löytyi raiskatun koiran ruumis

Kreikka: pakolaisleirin sisältä löytyi raiskatun koiran ruumis

13

Kreikkalaisen eläinoikeussivusto Zoososin mukaan Skaramagkan pakolaisleiristä löytyi raiskatun koiran ruumis. Leirin henkilökunta oli löytänyt pienen koiran kuolleena ja peittoon peitettynä, ja sillä oli brutaaleja raiskauksesta syntyneitä vammoja sukupuolielimissä, mutta ei muita vammoja.

Koiran ruumis toimitettiin Ateenaan tutkittavaksi ja sen kuolinsyyn selvittämiseksi. Zoososin mukaan pakolaisleirin johtaja Giorgios Karoglou on vahvistanut tapauksen.

Radikaalin kansallismielisen puolueen Kultaisen aamunkoiton kansanedustaja Ioannis Lagos on toimittanut kyselyn oikeusministerille ja sisäministerille koiran kuolinsyystä. Vaikka ministerit ovat velvoitettuja parlamentin sääntöjen mukaan vastaamaan 25 päivän sisällä, ei vastausta ole tullut, vaikka tapauksesta on kulunut jo kaksi kuukautta.

Lähde: Voice of Europe

13 KOMMENTIT

 1. Keitä siellä pakoloisleireillä olikaan? Kreikkalaisia? Virolaisia? Ranskalaisia? Suomalaisia?

  Ai, niin. Muslimeita! Eläimiin sekaantuminenhan on näiden keskuudessa hyväksyttyä, kunhan eläin saa rikoksestaan rangaistuksen aktin jälkeen…

 2. Voi ei!😥 Helvetin muslimisiat! Kun eläinrääkkääjä saadaan kiinni se pitäisi kuluttamalla tappaa, hiljaisella liekillä vaikka. Että pistää vihaksi!

 3. Vai että koira… Ilmeisesti ei ole ollut lampaita, aaseja, vuohia tai kameleita saatavilla. Julmat kreikkalaiset ovat piilottaneet ne aiheuttaakseen kärsimyksiä rikaskulttuurisille raketti-insinööreille.Se on sitä kulttuurin rikastamista.

  Miksei valtamedia uutisoi tällaisia? Nehän ovat niitä heidän suojattejaan ja lempilapsiaan, jotka tätä tekevät. V*ttu, lähdenpä oksentamaan… 🤮

 4. Koska valemedian älykääpiö punikki “toimittajien” kuplassa ei tuollaista tapahdu. Jos edes vaivautuu noista ählämeiden ja neekerien tekemistä rikoksista kirjoittamaan niin se on aina “kreikkalaismies” tai “suomalaismies”. Kun oli Turun terrori-isku niin siitäkin niillä oli helvetin iso kynnys kirjoittaa, että se oli terrori-isku. Kirjoittivat Turun puukotuksista ja painottivat, että “vielä ei voi puhua terrori-iskusta”. Tässä hyvä esimerkki miten valemedian “toimittajat” kirjoittelee: https://mvlehti.net/2018/06/22/ulkomaalaistaustainen-mies-ahdisteli-lieksalaisnaista-valemedia-valehteli-jalleen-kerran/

 5. Muslimit ja neekerit ovat itsekin alkukantaisia eläimiä, tai itse asiassa jonkinlaista sekarotuista saastaa, eläimethän ovat yleensä vilpittömiä.

  • Joo ei niitä voi verrata eläimiin, koska eläimet ovat miljoona kertaa parempia olentoja. Ählämit ja neekerit taas ovat… 🙂

  • On ihmiset, luonto sekä eläimet elämän kokonaisuudessa.
   Sitten ovat nämä demonit..

 6. Suomen Animalia ei olisi suostunut “Rasistien keppihevoseksi”.
  Muslimeille koira on uskonnollisesti äärimmäisen “likainen” eläin, mutta se ei estäne nk. “viihdekäyttöä”.
  Anteeksi kuollut koira mauttomuudestani.
  Näin meidät länsimaalaiset on kasvatettu!!!

 7. No jaa. Joku näkee tässä harvinaisen sattuman, joku muu tendenssin. Itse näen ilmiön, joka kykenee tuottamaan yhden patentin tai vähemmänkin miljoonaa ihmistä kohti.

Comments are closed.