Koti Uutisia Rotu Listaus: juutalaiset häädetty maasta vähintään 1 030 kertaa!

Listaus: juutalaiset häädetty maasta vähintään 1 030 kertaa!

19

Yleisesti tiedetään, että juutalaiset on historian aikana häädetty lukemattomista eri maista. Juutalaiselle lobbylle tieto on ollut kuitenkin kaksiteräinen miekka; yhtäältä sillä on voitu ylläpitää juutalaista uhrikertomusta mutta toisaalta se herättää kiusallisia kysymyksiä.

Tärkein kysymys on tietysti se, miksi juuri juutalaiset on kautta historian, eri mantereilla ja eri kulttuureissa herättäneet erityisen voimakkaita negatiivisia tunteita. Historioitsijat ovat ehdottaneet syiksi muun muassa koronkiskontaa, laittomien päihteiden kauppaa, osuutta kommunismin kaltaisiin poliittisiin ääriliikkeisiin sekä Talmudissa esiintyvää rasismia.

Kansallismieliset aktiivit yhdistivät hiljattain voimansa selvittääkseen, kuinka monesti juutalaiset on tarkalleen ottaen häädetty. Koska juutalaiset lobbausjärjestöt eivät ole julkaisseet ilmiöistä listaa, täytyi talkoisiin osallistuneiden itse kahlata läpi suuri määrä historiallisia teoksia.

Luku on häkellyttävä: juutalaiset on häädetty maasta vähintään 1 030 kertaa! Ensimmäiset häädöt suoritettiin vuosisatoja ennen ajanlaskun alkua. Tuorein häätö suoritettiin puolestaan Guatemalassa vuonna 2014, kun paikallinen intiaanikylä kyllästyi juutalaismaahanmuuttajien antisosiaaliseen käytökseen.

Lue lista ja lähteet kokonaisuudessaan TÄÄLLÄ! (arkistoversio)

19 KOMMENTIT

 1. Juutalaiset ovat olleet kansa kansojen parissa, jolloin intressinä on ollut paikallisen nationalismin vastustaminen eikä paikallisella kulttuuriperinnölläkään ole nähty tunteellista arvoa. Tämä on johtanut kulttuurin mädättämiseen, mikä on aiheuttanut ymmärrettävää suuttumusta. Myös työnteko on aina ollut juutalaisille ongelma, ja Martti Luther sanoikin, että jos juutalaiset jatkavat touhujaan eikä tavallinen työnteko maistu, niin heidät tulee karkoittaa maasta.

 2. Juutalaiset ovat osnneet aina sössiä toisten asiat vain oman edun tavoittelun vuoksi, näin ovat saaneet sitten sitten uhriutua ja syyttää omista virheistään toisia samalla oikeuttaen uudet koiruudet ja väkivallanteot.
  Juutalaisuus on erittäin hyvä esimerkki uskonnosta, joka paatoksellisella sisällöllään vahingoittaa niin käyttäjäänsä kuin ympäristöään, samaa tekevät muutkin uskonnot.
  Uskonnoilla on ollut aina negatiivinen vaikutus, silloin kun niitä on käytetty vallan ja väkivallan välineinä, ajettu vain tietyn ryhmän asiaa ja moraalisesti oikeutettu teot jotka muuten olisivat olleet ankarasti tuomittavia jopa uskonnon omien tekstien mukaan.
  Juutalaisuus on vain vienyt oman uskontonsa extrimismin kärkipaikalle, perässä tulevat islam ja kristinusko eri lahkoineen (etenkin ortodoksit ja katoliset).
  Historia osoittaa monin esimerkein, kuinka vallan koneistoon ei pidä koskaan päästää uskonnollisia fanaatikkoja tai ottaa sitä ohjenuorakseen hallinnollisista syistä, teokraattinen ja patriarkkaalinen järjestelmä ei vain toimi.
  Tämä pitäisi ottaa myös kansallissosialismissa huomioon tänä päivänä, eikä päästää uskontoja vaikuttamaan harhauttavasti tai vääristävästi ideologiaan.
  Uskonnot yleensäkin pitäisi asettaa yksilölliselle tasolle, jokaisella on vapaus uskoa mihin haluaa, mutta sitä ei pidä käyttää aseena toisia vastaan tai sen varjolla ei pidä pahoja tekojakaan oikeuttaa millään tasolla saati että sillä aletaan tekemään politiikkaa.

  • Erittäin hyvin tiivistetty. Uskokoon kuka tahansa vaikka pyhiin peräpukamiin kunhan ei häiritse sillä uskomuksellaan muita ja käyttäytyy asuinmaassaan vallitsevien normien mukaisesti. Mitkä kyllä vaihtelevat rajusti ympäri maan.

   • Miksi Jesse ei sitten osaa käyttäytyä? Mistä löytyisi tarpeeksi primitiivinen asuinmaa Jesselle, missä hän voisi toteuttaa itseään?

    • Voi ei, vieläkin anarkonarkkia harmittaa kun kamanvetokaveri kuoli? Nyyh

  • “Historia osoittaa monin esimerkein, kuinka vallan koneistoon ei pidä koskaan päästää uskonnollisia fanaatikkoja tai ottaa sitä ohjenuorakseen hallinnollisista syistä, teokraattinen ja patriarkkaalinen järjestelmä ei vain toimi.”

   Päinvastoin, uskonnollisten fanaatiikkojen johtama patriarkaattinen valtio on juuri se mitä nyt feminismin ja kulttuurimarxisismin keskellä tarvitaan.

   • Meinaat että Israelin/ Saudi arabian malli on juuri hakusessa?
    Feministisestä fraktiosta päästään sillä, että tasataan miesten ja naisten määrä eduskunnassa sekä ministeriöissä ts.oikea tasa-arvo, vielä painottaen sitä että meriitit ovat yhteneväisiä toimen kanssa etenkin jälkimmäisessä.

    • Myös Iranissa tahtipuikkoa heiluttelevat imaamit. En kovin mielelläni soisi moista Eurooppaan mutta jos joku sellaista haluaa niin ei kun tilaamaan lentoa ja pakkaamaan laukkua… 🛫

     Viimeeksi kun Euroopassa oli uskontofriikit vallankahvassa, poltettiin ja hukutettiin kaikki mahdolliset luonnonlääkityksen ja parantamisen hallinneet noitina. Se oli hyvä alku rutolle ja muille pandemioille jotka tasasivat tien lääketeollisuuden ylivaltaan ja korruptioon. 😷

     • Uskonnot muutenkin ovat olleet kautta aikain ja historian juurikin edistyksen sekä kehityksen jarruina monella tasolla esim. taide, tekniikka, lääketiede, politiikka etc.
      Ilman uskontoja taiteellinen ja tieteellinen kehitys olisi n.500 vuotta edellä ja kenties ajeltaisiin niillä lentävillä autoilla jotka saavat energiansa muualta kuin ydinvoimasta/ fossiilisista polttoaineista.

  • Historia osoittaa, että juurikin yhteiskunnat jotka perustavat arvonsa uskontoon ovat pitkäaikaisimpia. Uskonto siis edesauttaa elämän säilymistä oli mitä mieltä tahansa jumalista. Tuollainen kuvattu individualismi jossa “usko on vain jokaisen oma asia” tulee johtamaan turmioon.

   http://people.uncw.edu/bruce/hon%20210/pdfs/Religious%20ritual%20%20Sosis%202004.pdf

   http://dangerousintersection.org/2009/09/22/religious-rituals-are-adaptive-because-they-are-onerous/

   • Uskonto tai siihen verrattavissa oleva ilmiö on myös lähteenä keskivertoa korkeammalle koetulle onnellisuudelle. Merkitys elämässä on tärkeää.

    Itse eläisin mieluusti valtiossa jossa valtion “uskontona” olisi kosmisten tapahtumien juhlistaminen. Kevätpäivänseisaus ja -tasaus, syyspäivänseisaus ja -tasaus. Lisäksi täydet kuun- ja auringonpimennykset olisivat festivaalin paikka. Ehkä jotain muitakin merkkipäiviä löytyisi. Aurinkoa voi pitää keskiössä ottaen huomioon riippuvuutemme siitä. Sitä ei kuitenkaan tarvitse personoida tai mystifioida. Ei sellainen nykymaailmassa toimisikaan.

    Nyt pakkojuhlitaan jotain kristittyjen pyhiä jotka miekalla tänne aikoinaan pakotettiin. Voi voi.

    Hengettömyys yhteiskunnallisena ilmiönä ei ole mitään positiivista. “Henkisesti kastroitu sukupolvi” (jonkun laulun sanoista) taitaa elellä jo nykysuomessa.

 3. Juutalaiset ovat pahinta roskasakkia mitä löytyy! Ihmiskunnan jätettä.

 4. “Jostain syystä” juutalaiset saavat laillisesti silpoa poikalapsiansa Suomessa, moinen taikauskoinen pahoinpitely tulisi lopettaa ja juutalainen roskasakki karkoittaa Suomesta.

  • Youtubessa oli ainakin vuosi sitten video, jossa joku maailmanhalaajafeissari kerasi rahaa ja nimiä kioskille jonka tarkoitus on estää lasten (tyttöjen) ympärileikkaukset sekä levittää informaatiota asiasta.
   Kun kuvaaja kysyi, että koskeeko tämä sama agenda poikalapsia, meni feissari vaikeaksi ja aloitti jargoniansa taas alusta , vältteli koko ajan vastaamasta kysymyksiin kuin Zuckerberg konsaan ja lopuksi närkästyneenä ilmoitti ettei hänellä ole aikaa jahkailuun päättämättömien ihmisten kanssa, hän saa rahat muilta. Tilanne kesti n.3.5 minuuttia.

   Yhdysvalloissa ympärileikkaus tuli vain yhdessä yössä tavaksi monessa sairaalassa, vaikkei vanhemaat olleet hyväksyneet asiaa tai olleet uskonlahkojen jäseniä. useampi vuosi kului, enne kuin joku uskalsi avata suunsa ja alkaa protestoimaan moista käytäntöä vastaan, jolla ei ollut lääketieteellistä perustetta. Hommahan paisui ihan kongressiin asti muistaakseni ja niukalla enemmistöllä päätettiin että näitä ei pidä sallia automaationa. Nyt osavaltoiden sairaalat voivat itse päättää mutta myös informoida asiakkaita kyseisestä toiminnasta.

   Suomessa:
   https://yle.fi/uutiset/3-10167824

 5. Olisikohan jutkuilla peiliin katsomisen paikka? Tai no, ei, koska ovat kaiken kritiikin “yläpuolella” Jos sama poppoo häädetään vuosituhannesta, vuosituhanteen, niin joku fiksu voisi vetää johtopäätöksiä 😀

 6. Eipä Pathos ota uskoakseen “ettei savua ilman tulta”!!!
  Juutalaisia voi verrata myös vihattuun salaseuraan Vapaamuurareihin, jotka silaavat toisensa kaikkinaisella ja täydellisellä suojalla “yhteiskuntaa vastaan”, jonka muodostavat tuohon salaseuraan kuulumattomat ihmiset.
  Nk. kristityt, joita he eivät ole vaan he ovat hyljänneen oikean kristinuskon opinkappaleet vaihtamalla sen “juutalaisten palvontauskonnoksi” eli eräänlaiseksi juutalaisten perskarvojen sukimiseksi, jolla nämä “alempiarvoiset” kuvittelevat pääsevänsä I-luokassa Taivaaseen liehakoitsemalla Jumalaa sillä, että toimivat ympärivuorokautisina “henkivartijoina” Luvatun kansan etujen suojelemiseksi. Tälläiset “kristityt” ovat aivan kuin suvakkeja ja vassareita, jotka peittelevät ja poispuhuvat sekä valkopyykkäävät muslimien tekemät rikokset mitättömiksi, josta kuvottavimmista ja irvokkaimmista esimerkeistä on Turun muslimiterroristin oikeudenkäynnin aikana moninkertaisen murhaajan saama päänsilitys valtamedian taholta.
  On muistettava se tosiasia, etteivät juutalaiset lähteneet huvikseen kiertämään maailmaa koko kansakunnan voimin, vaan Jumala KARKOITTI heidät Luvatusta maasta, jonka itse Herra heille siunattuna lahjoitti. Tuo rikollinen HUNSVOTTI KANSA, joka teki syntiä ja oli kovakorvainen Jumalan käskyille ja Sanalle eivätkä kuunnelleet Häntä, jotta he olisivat menestyneet ja saavuttaneet sen onnen ja hyvän johon heille oli suotu mahdollisuus noudattaessaan Jumalan kanssa tekemäänsä Liittoa.
  Vanha Testamentti on täynnänsä Jumalan antamia rangaistuksia juutalaisille tuon Kirjan eri kohdissa, joka on eräänlainen juutalaisen kansan historia ja “Kalevala”, joka kertoo mytologian tavoin kuten meistä suomalaisista.
  Tämän pidemmälle en voi kertomuksessa mennä, koska se on mahdottomuus tilan vuoksi ja kaikkia se ei vähääkään kiinnosta, jos tunnustaa ateismia, mutta on olemassa syy- ja seuraussuhteita, joita ei voi mitenkään ohittaa.
  Mutta mieltäni on ihmettänyt se, kuinka juutalaisten kaltainen kansa, joka on itseriittoisuutta täynnä tarvitsee ylipäätänsä mitään Jumalaa, koska se ei edes koskaan puhu siitä sen enempää kuin ent. Arkkipiispa Kari Mäkinen kotonaan tohvelit jalassa. Esim. Pohjois-Korea ja Irankin on paljon “uskonnollisempi” ja fanaattisempi julistaessaan valtiomuotoaan ja se vaikuttaa jokaisen noiden maiden kansalaisten jokapäiväiseen elämään erottamattomasti ja saumattomasti lähes aina vessassa käyntiin saakka.

 7. A fantastic education essay engages the
  viewer till the end, the biggest solution for publishing instruction essay is that
  you ought to logically organized the recommendations so what there is no
  frustration quit for your reader within the
  instruction dissertation. Hence, we will be
  offering you some essential tips for writing instruction essays.

  Paul’s cathedral designed Outdated Unhappinessis property|the household
  of Previous Misery was designed by Christopher Wren, who was
  the seventeenth century designer Individuals of equal status communicate with eachother as equal,
  hence, they are able to find joy in-it. Even in a condition an individual may find joy, like Rosaura does.

  Paul’s cathedral|Wren, who was the seventeenth century architect Of
  Paul’s cathedral designed Aged Agonyis household|the home of
  Aged Unhappiness was created by Wren, who was simply the seventeenth century designer
  A handout with distinct, concrete actions on how to approach and remedy the Informational Article
  Prompt will be placed soon, together with an example a handout with real, specific measures along with Argumentative Essay Prompt
  to remedy this prompt, also. Paul’s cathedral|Wren, who was simply the seventeenth-century builder It might be
  feasible to argue for or against one part of regulations. Paul’s
  cathedral designed the house of Outdated Agony|Wren, who was simply
  One last warning: along the backup that seems in your guide hat is totally influenced by the ultimate guide layout.

  Paul’s cathedral designed the household of Old Unhappiness|Wren, who had
  been An article should be pulled by a finish together. Paul’s
  cathedral|Wren, who was the seventeenth century designer
  A superb IT assistance enterprise will give you the clock, at costs which are simply amazing to perfect service round.
  With these organizations, you get company within your dialect, therefore increasing comfort level, while also making sure there is no data lost in interpretation. Decide on a
  trusted IT provider to back you up in case there is difficulty with your IT infrastructure.
  Paul’s cathedral|Christopher Wren, who had been the seventeenth
  century builder An essay should be pulled by a finish together.

 8. Of Paul’s cathedral created Old Misery’s house|the property of
  Previous Agony was designed by Christopher Wren, who was
  simply the seventeenth century builder of St. Paul’s cathedral|Christopher Wren, who was
  simply the seventeenth-century builder A great deal of students do not have an idea
  of how entrance documents should be published. They come with bad application documents
  which reject them a chance of entry. The key reason why they’re not able to come up
  with superior quality entry documents is that they
  lack writing imagination and abilities They also have almost
  no time and so get admission essays of quality. These will be the reasons why Many of
  them choose to find aid from organizations giving entry companies.

  There are so many corporations providing entrance services but only
  a few of these are genuine. Since their aim is always to generate
  profits, many writing corporations present poor-quality entrance providers at exploitative costs.
  Students must be careful never to be victims of such corporations.
  They ought to perform research in order to avoid writing firms that are fake.
  Research and research should be completed
  to be able to recognize admission services offered’s
  grade. They ought to consult with their friends, peers and individuals
  about the greatest admission essay writing companies.
  They should analyze examples of entry documents made available from companies and make decisions that are wise.
  Pupils should seek entry companies from corporations that have innovative and proficient authors.
  Authors of admission essays should really be graduates from colleges which are globally known. They
  must be cases of levels in owners. A great blend of entrance article writers is composed
  of people with levels in various educational areas. Writing businesses giving entrance documents should supply supreme quality admission companies.

  This can be possible through choosing writers of reducing all kinds of problems and errors with capability.
  Errors that affect the grade of entry essays contain spelling, weak sentencing, capitalization, grammar and
  wrong citation. Entrance services offered to candidates should really be plagiarism-free.
  Plagiarism benefits from using another individualis work as the own work of one.

  This can be an offence and people with admission essays that
  are plagiarized are not granted admission. Writing
  firms giving entrance solutions must ensure before they are provided for
  people that entry essays are cautiously tested for plagiarism.
  The educational documents must be examined suing the plagiarism
  pieces that were best. Paul’s cathedral created Old Misery’s home|the home of
  Previous Unhappiness was designed by Christopher Wren, who was the seventeenth
  century architect Most people neglect these companies due to the purpose why these
  custom documents are acquiring the routine of cheating one of the individuals plus they have began to depend on others for their coursework’s conclusion. Paul’s cathedral|Christopher Wren, who was the seventeenth-century designer Like many photography authors it
  has red-eye remover. In addition, it has some enjoyable efficiency even and where
  you could build screensavers together with your photos include them with Googleearth.
  Paul’s cathedral created the house of Aged Agony|Wren, who was simply A guide publisher should be a voracious reader since the more you examine, the more you get used-to
  highquality terminology while getting experience of a variety of themes.
  Book editing of the scifi fiction will need different jargons when comparing to editing of a religious guide.
  Expertise that is issue is obviously an added edge as you can then add importance for the
  write up. You’ll need not be a designer to change a guide on designs houses and styles.
  Nevertheless, for those who have little of subject information for a
  passing fancy, your credibility as editor increases two parts.
  The majority of the renowned and famed authors offer credit in their success to their guide writers, even though the editors do not earn up-front recognition until they’re running a business,
  but they get frequent projects in the same author and publishing-house.

  Paul’s cathedral designed the residence of Outdated Misery|Christopher
  Wren, who was St. Paul’s cathedral|Christopher Wren, who was the seventeenth-century designer A qualification proves which you possess push and the ambition to
  accomplish whatever it requires to achieve your targets.
  Additionally it delivers that you are positively controlling your career,
  which will be likewise a superb proficiency when you are
  a manager to have. Learners achieve a natural pack capabilities, of understanding, and techniques that communicate to attain organizational goals.

  Paul’s cathedral|Wren, who had been the seventeenth-century builder Slick publishing acumen is required by a custom article.
  You need to have an idea of manipulating phrases as this is the root
  of custom essay writing, and supplying different shades into a theme.
  Should youn’t focus on presentation’s areas, your entire expertise will undoubtedly be lost on paper average and very unprofessional
  write-ups. This may again bring about one’s writing
  skills’ inability.

Comments are closed.