Koti Uutisia Kotimaa Koulupuukotus Vaasassa

Koulupuukotus Vaasassa

4

49-vuotias miesopiskelija on puukottanut opiskelijana olevaa 41-vuotiasta naista Vaasassa sijaitsevan ammattiopiston Vamian tiloissa. Puukotus tapahtui koululla tiistaina kello 11.30.

“Ulkomaalaistaustainen henkilö on puukottanut toista ulkomaalaistaustaista henkilöä ja poliisi on saanut tekijän kiinni. Uhri on viety ambulanssilla sairaalaan ja uhrin tilasta ei ole vielä tarkempaa tietoa”, rehtori Åsa Stenbacka kertoo.

Lähde: Pohjalainen

4 KOMMENTIT

  1. Suomeen mahtuu kuulemma 60 miljoonaa pakoloista lisää, lisätään siihen vielä 5 miljoonaa päälle kun poistetaan etnisesti Suomalaiset. Toivottavasti saadaan näitä “rikastajia” tänne reilusti lisää niin saadaan talous “nousuun”. 🙂

  2. Kannattaisko tsekata matujen povarit ennen kun ne menee mihkään mis on muita? Vituttaa muutenkin nuo haisevat imbesillit ,mutta kun tiedetään uskontonsa ja sovinisminsa, olisi ihan kiva että ne tutkittais ennenkuin tapahtuu näitä,heille kovin tyypillisiä, temppuja.

  3. Perus kunniamurhaamista varmaan. Tekijä tuskin edes tiesi tehneensä väärin.

  4. Ison Antin ja Rannanjärven haamut siellä pakottavat rauhan ja rakkauden lähettiläät toimimaan vastoin rauhanuskonnon opetuksia. Rasistikummitusten vika.

Comments are closed.