Koti Uutisia Kotimaa Rajavartioston entinen majuri on tuomittu sakkoihin virkasalaisuuden rikkomisesta

Rajavartioston entinen majuri on tuomittu sakkoihin virkasalaisuuden rikkomisesta

5

Jälleen kansaamme vihaavan järjestelmän korruptointia pulppuaa pinnalle. Tällä kertaa asia koskee rajavartioston entisen majurin tekemää virkasalaisuuden rikkomista.

Rajavartiolaitoksen palveluksessa ollut majuri vei siirtyessään opettajaksi Raja- ja merivartiokouluun mukanaan kovalevyn, joka sisälsi huomattavan määrän salaista tietoa. Tarkkaa tietoa ei ole siitä, kuinka arkaluontoista salassa pidettävä tieto on ollut. Tuomion mukaan tuomittu oli paljastanut salassa pidettävää tietoa koulun henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Helsingin hovioikeus tuomitsi majurin 40 päiväsakkoon, joka hänen tuloillaan vastaa noin 1 700 euroa.

Lähde: Yle

5 KOMMENTIT

  • Näyttää se näillä “tuomioilla” mitä Hölmölässä on niin kannattavan.

   • Niinpä. Täällä ei rangaista muuta kuin kansallismielisiä. Ja silloinkin motiivilla, että toiminta voi olla rikollista vaikka mitään rikosta ei ole koskaan tehty. Hyvin menee meillä päin.

 1. Ilmeisesti liittyy matu-bisnekseen ja Suomen maanpetturi hallituksen ministereiden Suomen perustuslain vastaisiin toimiin v. 2015… ja niin edespäin…
  Ellei asia ole jopa niin hullusti, että kyseinen rajaviranomainen ei kannata globalismia ja kulttuurmarxistista multikulttia, jonka “vihkikaavaan” kuuluu valkoisen rodun kansanmurha ja korvaamalla se kädellisillä joita ei syksy pimeässän niin helposti näekään, mutta suolestettavien tuskanhuudot kylläkin sen selvemmin.
  Eli rumaksi lopuksi, oliko heppu kaikkein “lievimmin” rikollinen eli kansallismielinen wanhaparta, joka piti työpöydällään Suomen lippua, vaikka se on jo 3-vuotta sitten erään urpo-orvon mahtikäskytyksellä pitänyt heittää silppuriin ja laittaa homo lippu tilalle kaikissa irstaissa väreissä, joka näin vielä ennen kuin tämä kurja maailma kohtaa loppunsa aivan kuin viimeisenä häpäistyksenä vielä mitä kaunein kesäpäiväinen sateenkaarikin tuolla sairaalla rinnastuksella pilattiin, jota lapsuuden ensi-ihmeinä silmät pyöreänä ihmetellään, siinä missä sormenpäästä lentoon lähtevää leppäkerttuakin.

 2. Mitähän tämä kaveri kuvitteli kun se palautti tietokonettaan? Että kukaan ei huomaisi jos sieltä puuttuisi kovalevy? Melko luottavainen sanoisin.

Comments are closed.