Koti Uutisia Kolmelle vankeutta ryöstöstä omakotitalossa Pohjanmaalla

Kolmelle vankeutta ryöstöstä omakotitalossa Pohjanmaalla

2

Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut vankilaan miehet, jotka tunkeutuivat elokuussa omakotitaloon Oravaisissa Vöyrin kunnassa.

UK_Crime_scene

Kaksi naamioitunutta miestä tunkeutui elokuussa nelihenkisen perheen kotiin lähellä Oravaisten keskustaa. Kolmas mies odotti autossa sillä välin, kun miehistä kaksi lähti jalkaisin maaston kautta kohti taloa.

Koko perhe – äiti, isä ja kaksi alle kouluikäistä lasta – oli ollut perheen olohuoneessa. Toinen miehistä oli osoittanut perhettä jäljitelmäaseella. Miehillä oli ollut esillä myös useita veitsiä. Miehet vangittiin elokuussa odottamaan oikeudenkäyntiä.

Kaksi miehistä tuomittiin törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja törkeän ryöstön yrityksestä, ja toinen heistä lisäksi laittomasta uhkauksesta. Autonkuljettajana toiminut kolmas mies tuomittiin muun muassa törkeän ryöstön yrityksestä ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Kotiin tunkeutunut Rami al Aboudi, 26, tuomittiin kahden vuoden ja neljän kuukauden ehdottomaan vankeuteen. Sisään niin ikään mennyt Dimitri Allan Grönfors, 26, tuomittiin kahden vuoden ja kahden kuukauden vankeuteen. Kuljettajana toiminut Firogand Bacaj, 24, sai vankeutta tasan kaksi vuotta.

Tekijöiden syntymäajat:

Bacaj Firogand (050591-)
Al Aboudi Rami (130789-)
Grönfors Dimitri Allan (060589-)

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: MV-lehti

2 KOMMENTIT

  1. Jenkeissä olisi saanut ampua noi Suomeen kuulumattomat ihmisroskat. Suomessa on itsepuolustuslaki täysi vitsi. Miksi rikollisilta ei riisuta aseita? Ainoastaan kunnon kansalaisilta…

  2. Ei nuo mannetkaan saa kuin pahaa aikaan.Niitä on kotiutettu yli 500v. ja tässä on tulos
    Roskaväkeä koko sakki.

Comments are closed.