Koti Uutisia Aseistautuneet ei-valkoiset hyökkäsivät Eurotunneliin

Aseistautuneet ei-valkoiset hyökkäsivät Eurotunneliin

5

UK_pakolaisia_Calais

Ainakin sata Calais’ssa oleskelevaa maahanmuuttajaa hyökkäsi Englannin ja Ranskan välillä kulkevaan Eurotunneliin rautaputkin ja vasaroin aseistautuneina. Paikalliset asukkaat raportoivat sosiaalisessa mediassa valtavista ei-valkoisista jengeistä, joiden hyökkäys tunneliin pysäytti liikenteen täysin. Ranskan mellakkapoliisin on kerrottu olevan paikalla, ja kaduilla tapahtuu raporttien mukaan väkivaltaisia yhteenottoja.

Muun muassa Angry Calaisiens -ryhmä, joka kampanjoi järjestyksen palauttamiseksi kaupungissa, kertoo, että ryhmä pakolaisia “juoksentelee” supermarketin ulkopuolella “rautaputkien, kivien ja vasaroiden” kanssa. Heidän mukaansa pakolaiset yrittävät vallata kadut päästäkseen Eurotunnelin läpi Britanniaan. “Luotettavien lähteiden mukaan sata Eurotunnelia kohti menevää pakolaista on vallannut kadut”, ryhmä varoittaa.

Sosiaaliseen mediaan on myös ilmestynyt useita videoita, joilta näkyy, kuinka maahanmuuttajat yrittävät keinolla millä hyvänsä päästä tunneliin. “Heitä on kaikkialla… tunnelin sisäänkäynti on vallattu ja kaupunkiin johtava valtatie suljettu”, Sophie Lesuisse kirjoitti Facebookissa.

Choubibi Bidoubidou lisäsi: “Löysin itseni keskeltä satojen pakolaisten hyökkäystä A16-tiellä […] He ottavat yhteen mellakkapoliisin kanssa, joka käyttää kyynelkaasua. Täällä on hyvin, hyvin vaarallista – pitäkää huolta itsestänne.”

Muut kuvailivat Eurotunnelia “sota-alueeksi”.

Lähde: MV-lehti

5 KOMMENTIT

  1. Milloin valkoinen Eurooppa ottaa ohjat omaan tulevaisuuteensa ja samat aseet käyttöön, kuin rikolliset, jotka eivät mitään lakeja ja sääntöjä noudata muutenkaan?

  2. Tällaisen mellakoinnin takia nämä on tuotu tänne. Suomalaisia kiusaamaan ja tappamaan.

  3. Mitähän nämä loiset yrittävät tälläkin saavuttaa. Käyköhän niillä ollenkaan mielessä että tämä kaikki tällainen
    lisää vastenmielisyyttä heitä kohtaan. Pian on paatuneimmankin hyysärin pakko tunnustaa että tämä homma meni reisille.

    • No kultamunat ovat huomanneet, että voivat tehdä mitä hyvänsä. Osa on ohjeistettu suoraan tähän ja jengit saavat muut mukaansa.

      Hyysärit? Oletko tullut vahingossa Hommmasta tänne? Hyysärit ovat moraalittomia ja opportunisteja, jotka jouhevasti saarnaavat suoraan valkoisten kansanmurhaa. Eivät he usko idioottimaisiin hölinöihinsä. Vain perussuomalaiset ottavat ne horinat vakavasti. Hyysäriys on valtakoneiston määräys ja se on ajettu läpi suuren vallan ja rahan avulla runnoen ja toisinajattelu vaikeaksi tehden.

Comments are closed.