Koti Uutisia Kolme arabia hakkasi kodittoman ramman lähes kuoliaaksi, koska “Ruotsi on rasistinen”

Kolme arabia hakkasi kodittoman ramman lähes kuoliaaksi, koska “Ruotsi on rasistinen”

3

Kolme arabimaahanmuuttajaa hakkasi julmasti vammaisen miehen lähes kuoliaaksi Ruotsissa samalla kun he huusivat hänelle kohtaamastaan rasismista.

Kolme “pakolaista” koetti varastaa kodittoman miehen lompakon Gävlen juna-asemalla viime kuussa. Mies, joka käyttää kainalosauvoja aivovaurion takia, yritti tulla toisen kodittoman miehen avuksi, mikä johti siihen, että siirtolaiset hyökkäsivät tämän kimppuun.

Rampaa miestä hakattiin ja potkittiin raa’asti samalla kun muslimit kertoivat hänelle, kuinka Ruotsi “on sodassa muslimien kanssa” ja kuinka kaikki ruotsalaiset ovat rasistisia. “Olen muslimi, ruotsalaiset vittuun” huusi maahanmuuttaja samalla kun hän potki kainalosauvoilla kulkenutta miestä.

Pahoinpitelyn jälkeen miehet häiriköivät ja nöyryyttivät 17-vuotiasta poikaa samalla kun he yrittivät varastaa tämän kännykkää ja rannekelloa.

Yksi tekijöistä on 32-vuotias marokkolainen, jolta evättiin turvapaikka vuonna 2010. Hän sai kuitenkin oleskeluluvan naituaan ruotsalaisnaisen.

Syyttäjät haluavat karkottaa toisen tekijän, 45-vuotiaan Ranskan kansalaisen, mutta kihlakunnanoikeus ei löytänyt “syytä karkotukseen”.

Kolmas mies, algerialainen, sai pisimmän tuomion, vuoden ja neljä kuukautta.

 

Lähde: Daily Stormer

3 KOMMENTIT

  1. Syyttäjät haluavat karkoittaa toisen tekijän, 45 vuotiaan Ranskan kansalaisen mutta kihlakunnanoikeus ei löytänyt ”syytä karkoitukseen”.
    Nämä tuomarit ja juomarit ovat uhkailtuja tietenkin tai osaavat sen verran selviytymisoppia, etteivät halua suututtaa noita eläintäkin alhaisemmalla tasolla olevia sirkkelitavaraa.

  2. Vastarinnan rivit vain kasvavat, ainoa lääke sairaalle Pohjolalle. Ruotsin tilanne on täysin absurdi. Onko muuten tapausta uutisoitu Ruotsin (((valtamediassa)))? Näin kyllä uutisen siitä, kuinka matulähiöiden rikollisista tehtiin ruotsalaisten uhreja.

  3. Ah, tätä kulttuurin rikkautta! Miten me impivaaralaiset ikinä pärjäsimmekään ilman näitä työvoimapulanpaikkaajia, en vaan ikinä pysty käsittämään..

Comments are closed.